BaLsAmoMenos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Η επιλογή της χώρας είναι λόγω του είδους της μουσικής μας (μέταλ) αλλά κ γιατί την θεωρούμε χώρα που θέλουμε να ζήσουμε εκεί κ με τα θετικά της κ με τα αρνητικά της. Στην αρχή λέγαμε για Φινλανδία αλλά άλλαξαν τα σχέδια για πολλούς λόγους.. Αμα καψετε καμια εκκλησια θα ποσταρεις φοτο?
tax_opari91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Φυσικα αμα θες να φυγεις φυγε.. αλλα σουηδια δε ξερω αν ειναι καλη επιλογη. ειναι πολυ δυσκολο να βρεις δουλεια, ειδικα αν δε ξερεις τη γλωσσα. Τουλαχιστον ετσι λενε στο φορουμ του thelocal.se του οποιου το section "life in sweden" καλο ειναι να κατσεις μερικες μερες και να το διαβασεις (αν φυσικα δε το εχεις κανει ηδη)
Amorphous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Αμα καψετε καμια εκκλησια θα ποσταρεις φοτο? Όταν περάσουμε από Νορβηγία θα το κανονίσουμε :lol: δεν είμαστε μπλακ μεταλάδες αλλά κάτι θα κάνουμε κ για 'σένα :lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:26 ---------- Φυσικα αμα θες να φυγεις φυγε.. αλλα σουηδια δε ξερω αν ειναι καλη επιλογη.ειναι πολυ δυσκολο να βρεις δουλεια, ειδικα αν δε ξερεις τη γλωσσα. Τουλαχιστον ετσι λενε στο φορουμ του thelocal.se του οποιου το section "life in sweden" καλο ειναι να κατσεις μερικες μερες και να το διαβασεις (αν φυσικα δε το εχεις κανει ηδη) Ναι γράφω κανονικά σε αυτό το φόρουμ, το ξέρω κ το παρακολουθώ καθημερινά! Thanks πάντως!
Amorphous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Η ηλικία σου και του φίλου σου; στα 25 είμαστε
elven Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 θα σου απαντησω με την ιδια σοβαροτητα...... καθολου τραγικα! Εγω τον για τον ηλιο μας ελεγα.....που πηγε το μυαλο σου? θα σου απαντησω με την ιδια σοβαροτητα για το καφενείο χωρίς τέντες έλεγα ....που πήγε το μυαλό σου
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Και έχει βγει έστω ένας από τους 2 σας εκτός Ελλάδας;
Amorphous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Και έχει βγει έστω ένας από τους 2 σας εκτός Ελλάδας; Ναι κ οι δύο αλλά δεν καταλαβαίνω την σημασία των ερωτήσεων σου. Είμαστε αρκετά ώριμοι κ δεν είμαστε μόνο ρομαντικοί αλλά κ ρεαλιστές, ξέρουμε ότι τπτ δεν είναι απλό κ εύκολο.
Amorphous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Για διακοπές φαντάζομαι; Ναι για διακοπές αλλά έχω συγγενείς σε Γερμανία, Καναδά, Αυστραλία κ γνωρίζω αρκετά πράγματα. Ο λόγος που άνοιξα το θέμα εδώ είναι για να μου πει κάποιος αν έχει παρόμοια εμπειρία με Σουηδία ή αν γνωρίζει κάτι για τα διαδικαστικά που ανέφερα στην αρχή.
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ναι για διακοπές Δε μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα. Καλή τύχη. Για καλό και για κακό, αγοράστε ανοιχτά εισητήρια όμως...
-nick- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Εγω σκεφτομαι να παω εκει για erasmus+δουλεια, και μολις τελιωσω σπουδες ισως να παω μονιμα. Κατα ποσο ειναι απαραιτητο να μαθεις τη γλωσσα? Και εμενα θα με ενδιέφερε να μάθω τι παίζει με εφορία κλπ.
Amorphous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 nick[;2781275']Εγω σκεφτομαι να παω εκει για erasmus+δουλεια' date=' και μολις τελιωσω σπουδες ισως να παω μονιμα. Κατα ποσο ειναι απαραιτητο να μαθεις τη γλωσσα?Και εμενα θα με ενδιέφερε να μάθω τι παίζει με εφορία κλπ.[/quote'] Κοίτα, τα αγγλικά είναι δεύτερη γλώσσα των Σουηδών αλλά για να βρεις μια δουλειά θα πρέπει να ξέρεις Σουηδικά έστω να μπορείς να συνεννοηθείς. Μπορείς να γραφτείς εκεί για να κάνεις δωρεάν μαθήματα σουηδικών αλλά κακά τα ψέμματα είναι τι περιοχή θα πετύχεις κ πόσο οργανωμένα θα είναι αυτά τα μαθήματα. Η γλώσσα είναι εύκολη από πλευρά γραμματικής αλλά δύσκολη σε εμάς από πλευρά προφοράς. Αν έχεις όρεξη κ πείσμα μέσα σε ένα εξάμηνο θα μιλάς τα βασικά. Πάντως μάθε ότι μπορείς πριν πας. Για οτιδήποτε χρειαστείς, πληροφορίες, σημαντικά λινκς, pdf φυλλάδια, οτιδήποτε στείλε μου πμ. μην δειλιάσεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:19 ---------- Δε μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα. Καλή τύχη. Για καλό και για κακό, αγοράστε ανοιχτά εισητήρια όμως... Μάλιστα..οκ thanks
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ναι έχουμε κάτι στάνταρ, όνομα, τραγούδια δικά μας, ξέρουμε τι θέλουμε..το μόνο που μας λείπει είναι κάποια μέλη κ θα τα βρούμε εκεί δεν εννοουσα αυτο, αλλα αν υπαρχει καποιο συμβολαιο για δουλεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα