De@th L0rd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ντοκυμαντέρ κανονικό!!! Ποια ταινία εννοείτε;
Teaser Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Πέρα απ' το σχόλιο του Lucifer, αυτό το επιχείρημα για τη μίζερη ζωή σε αυτές τις χώρες δεν το κατάλαβα ποτέ. Εσύ ως Έλληνας έχεις μάθει έτσι, ο άλλος σαν Σουηδός έχει μάθει αλλιώς. Απλή λογική είναι. Επίσης παίζει οι κάτοικοι των υπολοίπων 26 χωρών-μελών της ΕΕ να θεωρούν τη ζωή εδώ γτπ, καλό; Πες τα! Ένα πράγμα έχει μείνει "θετικό" στη χώρα μας και είναι το τρίο κλίμα-ήλιος-φυσική ομορφιά. Πράγματα που δεν εξαρτώνται από εμάς! Φαντάσου δηλαδή σε τι παρακμή βρισκόμαστε!
pixies451 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 τελικα τα παλικαρια που ανοιξαν το τοπικ πηγαν?
slipknot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ποια ταινία εννοείτε; Let the Right One In (λογικά).
afentiko7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πέρα απ' το σχόλιο του Lucifer, αυτό το επιχείρημα για τη μίζερη ζωή σε αυτές τις χώρες δεν το κατάλαβα ποτέ. Εσύ ως Έλληνας έχεις μάθει έτσι, ο άλλος σαν Σουηδός έχει μάθει αλλιώς. Απλή λογική είναι. Επίσης παίζει οι κάτοικοι των υπολοίπων 26 χωρών-μελών της ΕΕ να θεωρούν τη ζωή εδώ γτπ, καλό; Πάντως οι λεφτάδες συνταξιούχοι των χωρών της ευρώπης, αγοράζουν σπίτια εδώ. Το μόνο καλό που έχουν οι σουηδοί είναι το ιντερνετ, τπτ άλλο. Πέρα από τα μπιπωράρια όπου 10 η ώρα το βράδυ έχει ήλιο. Οι ίδιοι δουλεύουν τους εαυτούς τους. Καταρχήν δεν μπορούν να βγουν έξω να πάνε μια βόλτα, με τόσο κρύο που επικρατεί. Η έξοδος από το σπίτι γι' αυτούς είναι αναγκαίο κακό. Και είδα κάτι διαμερισματάρες που είχαν στο έργο. Πολυτέλεια. Μες τη χλίδα ήταν Ολη μέρα μένουν μέσα και παίζουν βιντεοπαιχνίδια ή βλέπουν αμερικάνικες σειρές. πωπω, πόσα ξέρεις! Μιλάω για μετά το 2007. Πχ Ισλανδία.
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πάντως οι λεφτάδες συνταξιούχοι των χωρών της ευρώπης, αγοράζουν σπίτια εδώ. Ναι, γιατί η Ελλάδα έχει ωραία νησιά. Αυτό όμως δε λέει και πολλά. Αν εγώ σαν λεφτάς συνταξιούχος πάω και αγοράσω σπίτι στο Παρίσι θα σημαίνει πως η ζωή στη Σουηδία είναι ίδια με τη ζωή εδώ; Το μόνο καλό που έχουν οι σουηδοί είναι το ιντερνετ, τπτ άλλο. Πέρα από τα μπιπωράρια όπου 10 η ώρα το βράδυ έχει ήλιο. Οι ίδιοι δουλεύουν τους εαυτούς τους. Καταρχήν δεν μπορούν να βγουν έξω να πάνε μια βόλτα, με τόσο κρύο που επικρατεί. Η έξοδος από το σπίτι γι' αυτούς είναι αναγκαίο κακό. Ξαναλέω ότι μεγάλο ρόλο παίζει και το που έχεις γεννηθεί και μεγαλώσει. Εσύ που μεγάλωσες στην Ελλάδα έχεις συνηθίσει έτσι και γι' αυτό η ζωή στη Σουηδία σου φαίνεται γτπ. Τον Σουηδό γιατί να τον χαλάει δηλαδή; Μια χαρά μπορούν να βγουν, αν κάνει κρύο απλά θα ντυθούν πιο βαριά απ' ότι εδώ. Μην ακούω υπερβολές, αν ήταν έτσι σε πολλές χώρες που δεν έχουν το ίδιο κλίμα με την Ελλάδα (βάλε μέσα από Σουηδία μέχρι Πολωνία, Ρωσία, ό,τι σκατά θες) όλοι θα έμεναν μέσα και οι πόλεις θα νέκρωναν. Και είδα κάτι διαμερισματάρες που είχαν στο έργο. Πολυτέλεια. Μες τη χλίδα ήταν Ολη μέρα μένουν μέσα και παίζουν βιντεοπαιχνίδια ή βλέπουν αμερικάνικες σειρές. Ε τα διαμερίσματα του έργου ίσως να μην είναι ο μέσος όρος. Ακόμα κι αν είναι όμως, μήπως το κέντρο της Αθήνας είναι καλύτερο; Επίσης το έργο ήταν για 2 απλά παιδιά (χμ οκ, το κατά πόσο απλό ήταν το ένα σηκώνει κουβέντα), όχι για γόνους εκατομμυριούχων.
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρά μπορούν να βγουν, αν κάνει κρύο απλά θα ντυθούν πιο βαριά απ' ότι εδώ. Μην ακούω υπερβολές, αν ήταν έτσι σε πολλές χώρες που δεν έχουν το ίδιο κλίμα με την Ελλάδα (βάλε μέσα από Σουηδία μέχρι Πολωνία, Ρωσία, ό,τι σκατά θες) όλοι θα έμεναν μέσα και οι πόλεις θα νέκρωναν. Ε τα διαμερίσματα του έργου ίσως να μην είναι ο μέσος όρος. Ακόμα κι αν είναι όμως, μήπως το κέντρο της Αθήνας είναι καλύτερο; Επίσης το έργο ήταν για 2 απλά παιδιά (χμ οκ, το κατά πόσο απλό ήταν το ένα σηκώνει κουβέντα), όχι για γόνους εκατομμυριούχων. Νεκρική σιγή, χιόνι, και interwebz. Μια χαρά μου ακούγεται εμένα. Screw summer.
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Νεκρική σιγή, χιόνι, και interwebz. Μια χαρά μου ακούγεται εμένα. Screw summer. Βασικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα (το οποίο μπορεί να μην είναι και σωστό φυσικά) ότι θα μου ταίριαζε μια σκανδιναβική χώρα, θα γούσταρα να μένω εκεί όχι ακριβώς για τους λόγους που αναφέρονται όμως. Ε, από εκεί και πέρα εγώ ας πούμε δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις με το καλοκαίρι, δεν μπορώ να την "πέσω" όμως σε κάποιον που το λατρεύει. Όλα αυτά εξαρτώνται από το πώς αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα.
Lucifer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 10 η ώρα το βράδυ έχει ήλιο. Έτσι είναι. Εγώ καφέ έξω πίνω στις 11 τη νύχτα γιατί αλλιώς μαυρίζω και δε μου πάει.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Έτσι είναι. Εγώ καφέ έξω πίνω στις 11 τη νύχτα γιατί αλλιώς μαυρίζω και δε μου πάει. Έχουμε μπερδέψει ηλιοστάσια,βόρειο σέλας,βόρεια Νορβηγία (πλεονασμός) και Σουηδία μου φαίνεται...
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ. ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; απενεργοποίηση caps lock
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Προσοχή στις Σουηδέζες. Δε μασάνε τον π@@ο τους! Πολύ δυνατές
sugata Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ΝΑΙ ΒΡΕ, αυτό είχα στο μυαλό μου όταν άκουγα για Σουηδέζα. Αχ τι κορμοστασιά, Θεέ μου. μακριάαααααααααααααα είπαμε, να μη μασάει, όχι να σε σαπίσει...
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ΝΑΙ ΒΡΕ, αυτό είχα στο μυαλό μου όταν άκουγα για Σουηδέζα. Αχ τι κορμοστασιά, Θεέ μου. μακριάαααααααααααααα είπαμε, να μη μασάει, όχι να σε σαπίσει... Και το στεροειδές πηγούνι είναι όλα τα λεφτά.Πάντως αν στο φώτοσοπ βγάλεις τις αντρικές παραμορφώσεις από τα ορμονοειδή, πρέπει κάποτε να ήταν όμορφη κοπελίτσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα