Fronimitis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Σκέψου τι έχει να γίνει όταν θα γίνει ταυτοποίηση στοιχείων κι αυτοί που έχουν αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς σε συνδέσεις θα αναγκαστούν ή να πληρώσουν παλιούς ανεξόφλητους λογαριασμους για να συνεχίσουν να έχουν την κάρτα ή που θα μείνουν χωρίς κινητό.Μόνο εγώ ξέρω 4 τέτοιους (ο ένας είμαι εγώ :Ρ ) Ή θα αλλάξουν αναγκαστικά πάροχο....
Land_Of_Banania Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 It's already here. Πήγα πριν 2-3 μέρες να φτιάξω account στην gmail. MAGIC! Καλά που τα βρήκες όλα αυτά? Μόλις τώρα έκανα email στη google και δε μου ζήτησε πουθενά ούτε κινητό ούτε τίποτα. Άλλωστε γιατί να κάνει verification το e-mail?
Twisted_Wicked Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 It's already here. Πήγα πριν 2-3 μέρες να φτιάξω account στην gmail. MAGIC! Πλακα μας κανεις ετσι;Εχει γουστο να δω κανα mail απο hotmail καποια μερα και να μου ζητανε να αλλαξω το someone something που εχω βαλει για στοιχεια...
PavelX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Σε κάποιους ζητάει κινητό σε άλλους όχι. Δεν ξέρω κάτω από ποιες προϋποθέσεις εμφανίζεται, αλλά σίγουρα εμφανίζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.