d3m0n Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Σιγά μην το δηλώσω,χέστηκα αν μου το κόψουν.Έτσι και αλλιώς δεν το πολυχρησιμοποιώ για να μου λείψει.
Mr V Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 δν το δηλωνω με καμια παναγια αν ειναι να ειμαι φακελομενος κανω και συνδεση...στην ουσια χανεται η εννοια του καρτοκινητου....η μοναδικη περιπτωση ειναι εαν κρατησουν τα what's up και του χρονου με 1 ευρω και 3/μηνα ανανεωση....μονο τοτε...
PavelX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Εγώ νόμιζα ότι το καρτοκινητό υπήρχε για να μην πληρώνεις κάθε μήνα πάγιο, εάν δεν χρησιμοποιείς το κινητό σου συχνά. Δηλαδή όοοοολοι εσείς είχατε καρτοκινητό για να είστε ανώνυμοι ή για να "βάζετε κάρτα" όποτε θέλετε;
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Όλοι θα το δηλώσουν. Τώρα μιλάνε όλοι εκ του ασφαλούς με το σκεπτικό "Ε μωρέ μέχρι του χρόνου βλέπουμε, μπορεί να γίνει καμιά μλκια και να μην εφαρμοστεί". Όταν όμως θα τους έρχονται τα SMS απο τους πάροχους "Η το δηλώνεις, η σε κόβουμε", δεν θα μείνει καρτοκινητό για καρτοκινητό αδήλωτο.
dermitzos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Εγώ πάλι με την μάνα μου το έχω ξεκαθαρίσει!!! Θα σε παίρνω όποτε θέλω από τηλεκάρτα!!! Ότι πρόλαβες πρόλαβες μέχρι τον Ιούλη του 2010!!!
gherudos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Έχω τον ίδιο αριθμό 10 χρόνια,τότε ήταν υποχρεωτική η δήλωση των στοιχείων μας,κι εφόσον έχω κρατήσει τον ίδιο αριθμό είναι δηλωμένο.Τα τελευταία 5 χρόνια είδαμε να πουλάνε καρτοσυνδέσεις στα περίπτερα,παλιά δεν γινόταν αυτό.
idLy_qiL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Και γω θα το δηλώσω αλλά θα συνεχίσω να σας κάνω φάρσες.
kurokokoro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Η δικαιολογία που προβάλουν για να δηλώσουμε τα κινητά μας είναι εντελώς...*beep*. Λες και κάποιος αν θέλει να κάνει βρωμοδουλειά θα δώσει πραγματικά στοιχεία. Απ' ότι άκουσα θα μπει και ένα είδος φόρου...να τα τσιμπήσουν θέλουν πάλι....
hunter2000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά γιατί τόση φασαρία; δηλαδή αν είχατε κινητό με σύνδεση δεν θα είχαν τα στοιχεία σας; Εγώ έχω κινητό με σύνδεση εδώ και πολλά χρόνια, ποιο είναι δηλαδή το πρόβλημα μην με έχουν φακελώσει και με παρακολουθεί η CIA; Πιστεύω ότι ο ποιό πιθανός λόγος που το κάνουν είναι για να μπορέσουν να τα φορολογήσουν
Cyberscout Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Εγώ δεν έχω πρόβλημα να το δηλώσω. Ας με ρωτήσουν και πόσα δόντια έχω. Αλλά θα έχω πρόβλημα όταν μου ζητήσουν έστω και ένα ευρώ για το φακέλωμα αυτό!
vasso286 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Εδώ πάμε στην τράπεζα και μας βγάζουν φωτό πριν μπούμε- τα στοιχεία στην εταιρεία θα μας κόψουνε?
dermitzos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Εγώ πάλι πιστεύω πως ψάχνουν δικαιολογίες για φακέλωμα! Σου λέει ο άλλος δεν παιζει να μείνει χωρίς κινιτό, Οπότε ας του αμπώξω και τα έξοδα του φακελώματος!
katsikoula Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Οk, μην το δηλώσεις. Και όποτε ποτε ξαναπάρεις τηλέφωνο σφύρα μου. τι λες??? χθες εκανα συνδεση!!! προτιμω να κανω συνδεση παρα να εχω δηλωμενο καρτοκινητο!
StavrosD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Θα το δηλώσω, ώστε αν κάποια στιγμή χάσω την κάρτα ή μου κλέψουν το κινητό, να μπορώ να πάω να πάρω άλλη κάρτα με το ίδιο νούμερο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 αν είναι να πληρώσουμε εμείς το κόστος (έστω και 3-5 euro, κοροϊδία) να πάνε να πνιγούν... αν και είμαι με σύνδεση κάτι μου λέει ότι θα πείσω τους δικούς μου (είναι με κάρτες) να μπούμε σε οικογενειακό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.