dermitzos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Τώρα με τον νέο νόμο περι ονομαστικοποίησης των καρτοκινητών, όσοι δεν δηλώσουν το ονοματεπώνυμό τους στην εταιρία τους μέχρι τον Ιούλιο του 2010, θα διακοπεί η σύνδεσή τους. Εσείς τι σκοπεύετε να κάνετε;
user12 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Να μου τα καταργησουν και τα δυο, βασικα το ενα θα το δηλωσω το εχω 7 χρονια μην χασω και τον αριθμο ,το αλλο να πα να &^$%$# αυτοι θα χασουν την καρτα καθε μηνα εγω απολυτως τιποτα
adi32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Φυσικα και θα το δηλωσουμε Οπως εχουμε δηλωμενο το σταθερο, το αυτοκινητο μας το σπιτι μας κτλ Για ποιο λογο να μην το κανουμε ?
kostandinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Βεβαιως και θα το δηλωσω , δεν εχω ορεξη να δω παλι τον επιχειρηματια,[εκεινον της κινητης] στη Βουλη,να δικαιολογει πως δεν παρακολουθουσε τον Πρωθυπουργο της χωρας.....
katsikoula Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 no way!!!! οχι κ τετοια φακελοποιηση ρε παιδια ελεος δηλαδη! το νοημα των καρτοκινητων ειναι οτι ειναι παντελως ανωνυμα. αν ειναι να τα δηλωνουμε κιολας ας παμε ολοι να κανουμε συνδεση!
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 no way!!!! οχι κ τετοια φακελοποιηση ρε παιδια ελεος δηλαδη! το νοημα των καρτοκινητων ειναι οτι ειναι παντελως ανωνυμα. αν ειναι να τα δηλωνουμε κιολας ας παμε ολοι να κανουμε συνδεση! Οk, μην το δηλώσεις. Και όποτε ποτε ξαναπάρεις τηλέφωνο σφύρα μου.
adi32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 no way!!!! οχι κ τετοια φακελοποιηση ρε παιδια ελεος δηλαδη! το νοημα των καρτοκινητων ειναι οτι ειναι παντελως ανωνυμα. αν ειναι να τα δηλωνουμε κιολας ας παμε ολοι να κανουμε συνδεση! Εγω νομιζα οτι ηταν γι αυτους που δε θελουν να πληρωνουν παγιο
yioula Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 'νταξει oi τρομοκρατικες ενεργειες γινονται και με δηλωμενα,νομιμα αλλα κλεμενα αυτοκινητα... γενικα ομως τωρα ας μπει μια ταξη εστω αρχιζοντας απο τα καρτοκινητα (και το dna...)
sam sam Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 εγω παλι βαριεμαι τι διαδικασια.... ακομα δεν εχει ψηφιστει σωστα;
veneton Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 θα το δηλωσω αλλωστε και εδω στην Ιταλια δεν γινεται να μην το δηλωσεις......γιατι να μην το κανω και στην Ελλαδα......
PavelX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Φυσικα και θα το δηλωσουμεΟπως εχουμε δηλωμενο το σταθερο, το αυτοκινητο μας το σπιτι μας κτλ Για ποιο λογο να μην το κανουμε ? What Ηe Said.
PavelX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Σε περίπτωση που εφαρμοστεί το μέτρο (το λέω επειδή στο Ελλάντα όλα γίνονται) θα ήθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να είχα την δυνατότητα να δω σε 1.5 χρόνο από σήμερα ΟΛΟΥΣ όσους λένε "δεν το δηλώνω και ας μου κόψουν". Τίποτα προσωπικό, απλά θέλω να δω πόσο δυνατά καίει η φλόγα του επαναστάτη μέσα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.