Προς το περιεχόμενο

Εσεις θα το δηλώσετε;

dermitzos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα με τον νέο νόμο περι ονομαστικοποίησης των καρτοκινητών, όσοι δεν δηλώσουν το ονοματεπώνυμό τους στην εταιρία τους μέχρι τον Ιούλιο του 2010, θα διακοπεί η σύνδεσή τους.

Εσείς τι σκοπεύετε να κάνετε;

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να μου τα καταργησουν και τα δυο, βασικα το ενα θα το δηλωσω το εχω 7 χρονια μην χασω και τον αριθμο ,το αλλο να πα να &^$%$# αυτοι θα χασουν την καρτα καθε μηνα εγω απολυτως τιποτα

Δημοσ.

Φυσικα και θα το δηλωσουμε

Οπως εχουμε δηλωμενο το σταθερο, το αυτοκινητο μας το σπιτι μας κτλ

Για ποιο λογο να μην το κανουμε ?

Δημοσ.

Βεβαιως και θα το δηλωσω , δεν εχω ορεξη να δω παλι τον επιχειρηματια,[εκεινον της κινητης] στη Βουλη,να δικαιολογει πως δεν παρακολουθουσε τον Πρωθυπουργο της χωρας.....

Δημοσ.

no way!!!! οχι κ τετοια φακελοποιηση ρε παιδια ελεος δηλαδη! το νοημα των καρτοκινητων ειναι οτι ειναι παντελως ανωνυμα. αν ειναι να τα δηλωνουμε κιολας ας παμε ολοι να κανουμε συνδεση!

Δημοσ.
no way!!!! οχι κ τετοια φακελοποιηση ρε παιδια ελεος δηλαδη! το νοημα των καρτοκινητων ειναι οτι ειναι παντελως ανωνυμα. αν ειναι να τα δηλωνουμε κιολας ας παμε ολοι να κανουμε συνδεση!

Οk, μην το δηλώσεις.

Και όποτε ποτε ξαναπάρεις τηλέφωνο σφύρα μου.

Δημοσ.

Εγω νομιζα οτι ηταν γι αυτους που δε θελουν να πληρωνουν παγιο

Δημοσ.

'νταξει oi τρομοκρατικες ενεργειες γινονται και με δηλωμενα,νομιμα αλλα κλεμενα αυτοκινητα...

γενικα ομως τωρα ας μπει μια ταξη εστω αρχιζοντας απο τα καρτοκινητα (και το dna...)

Δημοσ.

θα το δηλωσω αλλωστε και εδω στην Ιταλια δεν γινεται να μην το δηλωσεις......γιατι να μην το κανω και στην Ελλαδα......

Δημοσ.
Φυσικα και θα το δηλωσουμε

Οπως εχουμε δηλωμενο το σταθερο, το αυτοκινητο μας το σπιτι μας κτλ

Για ποιο λογο να μην το κανουμε ?

What Ηe Said.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που εφαρμοστεί το μέτρο (το λέω επειδή στο Ελλάντα όλα γίνονται) θα ήθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να είχα την δυνατότητα να δω σε 1.5 χρόνο από σήμερα ΟΛΟΥΣ όσους λένε "δεν το δηλώνω και ας μου κόψουν". Τίποτα προσωπικό, απλά θέλω να δω πόσο δυνατά καίει η φλόγα του επαναστάτη μέσα σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...