Προς το περιεχόμενο

σχολες με επαγγελματικη αποκατασταση

eu@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι εκεί,ανα πάσα στιγμή παίρνουν το μπούλο!Και τεμπέλης να είναι,θα τον διώξουν μια θα τον διώξουν δυο,κάποτε ακόμη κι αυτός θα βάλει μυαλό!

Σωστό το επιχείρημα αλλά υπάρχει και το εξής: Ένας καλός εκπαιδευτικός θα προτιμούσε να δουλέψει σε δημόσιο ή σε ιδιωτικό σχολείο αν είχε επιλογή? ( δεν μιλάμε για (συν)ιδιοκτήτη στο ιδιωτικό που βγάζει τρελά λεφτά - για έναν απλό υπάλληλο ). Έχω πάρα πολλούς γνωστούς/συγγενείς εκπαιδευτικούς και βλέπω ότι όλοι οι καλοί εκπαιδευτικοί καταλήγουν σε δημόσιο σχολείο και πιθανότατα το απόγευμα να κάνουν extra ( όχι τόσο νόμιμα ) μαθήματα.

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σωστό το επιχείρημα αλλά υπάρχει και το εξής: Ένας καλός εκπαιδευτικός θα προτιμούσε να δουλέψει σε δημόσιο ή σε ιδιωτικό σχολείο αν είχε επιλογή? ( δεν μιλάμε για (συν)ιδιοκτήτη στο ιδιωτικό που βγάζει τρελά λεφτά - για έναν απλό υπάλληλο ). Έχω πάρα πολλούς γνωστούς/συγγενείς εκπαιδευτικούς και βλέπω ότι όλοι οι καλοί εκπαιδευτικοί καταλήγουν σε δημόσιο σχολείο και πιθανότατα το απόγευμα να κάνουν extra ( όχι τόσο νόμιμα ) μαθήματα.

Εκεί φίλε μου ο καλός επιχειρηματίας φροντίζει να πληρώνει "χρυσό" τον καλό εκπαιδευτικό,ώστε κι ο εκπαιδευτικός με τη σειρά του να είναι ικανοποιημένος και να μην έχει ανάγκη να χαλάει τα απογεύματα του σε ιδιαίτερα!(Φυσικά αναφέρομαι στον καλό εκπαιδευτικό...)

Δημοσ.
Φίλε Jabbar,δεν ξέρω από που βγαίνουν αλλά ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι εκεί,ανα πάσα στιγμή παίρνουν το μπούλο!Και τεμπέλης να είναι,θα τον διώξουν μια θα τον διώξουν δυο,κάποτε ακόμη κι αυτός θα βάλει μυαλό!

Σαφώς και υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία μπ@@@@έλα,αλλά ο σωστός επιχειρηματίας προσφέρει και καλές υπηρεσίες...

Νομίζω πως υπάρχει νομικό πλαίσιο που το κάνει πολύ δύσκολο για τα ιδιωτικά σχολεία να απολύσουν καθηγητή, με αποτέλεσμα να παίζουν μπάλα όπως στα δημόσια περίπου. Δεν παίρνω όρκο για αυτό, κάποιος που ξέρει καλύτερα ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει.

Δημοσ.
Το οτι θα παίρνετε μια ζωή 1200 ευρω για τα επόμενα 35 χρόνια το ξέρετε?

Πόσα? :P

Sorry αλλα αυτες τις μαλ****ς ποιος σου τις λέει? Εδω Πολυτεχνίτες με μεταπτυχιακα και πρωτο μισθο τσιμπάνε 800αρια και στον ΤΕΙτζη θα δώσουν 1300 με το καλημέρα? Προσγειώσου και μην ακούς τον καθένα που σου πουλάει την τρέλλα του.

Έλα μωρέ, πολύ πεσιμιστής.. Δηλαδή για αυτόν που σπούδασε και έβγαλε την πιστοποίηση από ΙΕΚ τι έχεις να πεις? Μια ζωή part time job? :P

Εγώ, κατά τη γνώμη μου, θεωρώ πως μια καλή δουλειά (είναι βέβαια και πολλά τα κριτήρια) για να σου κάτσει θέλει α) τύχη β) ικανότητες.. όχι τόσο τα χαρτιά και τα μόρια (εκτός και αν πας για δημόσιο). Τώρα δεν μιλάω για άτομα που δεν σήκωσαν κεφάλι από το βιβλίο από 7 χρονών μέχρι τα 24.. αυτά έχασαν εμπειρίες που δεν θα ζήσουν ποτέ, αλλά του π___στη θα βγάλουν καλά γεράματα..

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ ! Η τύχη είναι ο Θεός, αποδεδειγμένα. Αν δεν σας θέλει δε μπα να έχετε και Master...... αλλά αν σας θέλει..

/Μαρία

Δημοσ.
Εγώ, κατά τη γνώμη μου, θεωρώ πως μια καλή δουλειά (είναι βέβαια και πολλά τα κριτήρια) για να σου κάτσει θέλει α) τύχη β) ικανότητες.. όχι τόσο τα χαρτιά και τα μόρια (εκτός και αν πας για δημόσιο). Τώρα δεν μιλάω για άτομα που δεν σήκωσαν κεφάλι από το βιβλίο από 7 χρονών μέχρι τα 24.. αυτά έχασαν εμπειρίες που δεν θα ζήσουν ποτέ, αλλά του π___στη θα βγάλουν καλά γεράματα..

]

Και γ) ένα καλό βισματάκι,αν μιλάμε για καλή δουλειά με όλη τη σημασία της λέξης (απολαβές,περιβάλλον και συνθήκες εργασίας κ.λπ.)

Σίγουρα όμως δεν θέλει σκυμμένα κεφάλια όπως λες κι εσύ!Ψηλά το κεφάλι παιδιά!;)

Δημοσ.

To θέμα είναι τί κάνεις με το πτυχίο σου.Εγώ ΤΕΙ Πληροφορικής έχω τελειώσει και βγάζω πάνω από 2000€ μέσω όρο το μήνα.

Απλά διαλέξτε σχολές που έχουν επαγγελματική αποκατάσταση και αφήστε τα εσύ τελείωσες πολυτεχνείο-εγώ ΤΕΙ και εγώ το ΜΙΤ.

Αξιος να είσαι και μπορείς να κάνεις πολλά και με απολυτήριο λυκείου.

Δημοσ.
To θέμα είναι τί κάνεις με το πτυχίο σου.Εγώ ΤΕΙ Πληροφορικής έχω τελειώσει και βγάζω πάνω από 2000€ μέσω όρο το μήνα.

Απλά διαλέξτε σχολές που έχουν επαγγελματική αποκατάσταση και αφήστε τα εσύ τελείωσες πολυτεχνείο-εγώ ΤΕΙ και εγώ το ΜΙΤ.

2000χ11 το χρονο μεικτα κανεις?

Ποσες ωρες την εβδομαδα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:32 ----------

Τελικα εσυ εισαι για πολυ βρισιδι φιλε που μας πουλας και success story Μηπως εισαι και απο τα golden boys???

Παραθετω τι εγραψε ο κυριος σε αλλο thread:

Μιας και ο τίτλος είναι γενικός θα ήθελα να κάνω ένα rant για το θέμα.

Σαν άτομο που έχει μπει στο δημόσιο με Ασεπ με σειρά προτεραιότητας(μόρια) θεωρώ απαράδεκτο το τεστ δεξιοτήτων.

Ουσιαστικά επιτρέπει σε κάποιον που ξέρει ποιά είναι η πρωτεύουσα του Περού ή κάτι παρόμοιες άκυρες ερωτήσεις και πάρει τη θέση κάποιου που έχει περισσότερα προσόντα(μεταπτυχιακά-εμπειρία) για την ειδικότητα του.

Ζήτω η αναξιοκρατία!!!

ΤΟ thread ειναι ενα για το τεστ δεξιοτητων:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=287415&page=3

Και ρωταω εγω Εσυ εχεις μπει στο δημοσιο και λες οτι εχεις κανει σωστες κινησεις και βγαζεις πανω απο 2000ευρω???Ρε φιλε στο δημοσιο εισαι οχι σε καμμια πολυεθνικη.Στο δημοσιο εισαι για να βαζεις σφραγιδες, απειρες φωτοτυπιες και να κοιτας το ρολοι ποτε θα συμπληρωσεις 8ωρο οχι για να κανεις καριερα

Μηπως συμπληρωνεις τον μισθο σου με 2η δουλεια κατι που δεν θα επρεπε να κανεις γιατι δεν το επιτρεπει ο δημοσιουπαλληλικος κωδικας???

Δημοσ.
2000χ11 το χρονο μεικτα κανεις?

Ποσες ωρες την εβδομαδα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:32 ----------

Τελικα εσυ εισαι για πολυ βρισιδι φιλε που μας πουλας και success story Μηπως εισαι και απο τα golden boys???

Παραθετω τι εγραψε ο κυριος σε αλλο thread:

ΤΟ thread ειναι ενα για το τεστ δεξιοτητων:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=287415&page=3

Και ρωταω εγω Εσυ εχεις μπει στο δημοσιο και λες οτι εχεις κανει σωστες κινησεις και βγαζεις πανω απο 2000ευρω???Ρε φιλε στο δημοσιο εισαι οχι σε καμμια πολυεθνικη.Στο δημοσιο εισαι για να βαζεις σφραγιδες, απειρες φωτοτυπιες και να κοιτας το ρολοι ποτε θα συμπληρωσεις 8ωρο οχι για να κανεις καριερα

Μηπως συμπληρωνεις τον μισθο σου με 2η δουλεια κατι που δεν θα επρεπε να κανεις γιατι δεν το επιτρεπει ο δημοσιουπαλληλικος κωδικας???

Η παλαιολιθική άποψη που εχεις για το δημόσιο είναι εντελώς άστοχη.

Γύρω στις 30.000 καθαρα φετος με 7ωρο και δουλεύω αποκλειστικά εκεί.

Κάνω μελέτες για έργα πληροφορικής,παραλαμβάνω έργα πληροφορικής,ταξίδια εξωτερικό για δημιουργία προδιαγραφών για νέα συστήματα.

Να πάς στο ΑΣΕΠ να μπείς και εσυ όταν μαζέψεις προυπηρεσία με μεταπτυχιακό και διδακτορικό που εχω.καλή τύχη.

Δημοσ.
Η παλαιολιθική άποψη που εχεις για το δημόσιο είναι εντελώς άστοχη.

Γύρω στις 30.000 καθαρα φετος με 7ωρο και δουλεύω αποκλειστικά εκεί.

Κάνω μελέτες για έργα πληροφορικής,παραλαμβάνω έργα πληροφορικής,ταξίδια εξωτερικό για δημιουργία προδιαγραφών για νέα συστήματα.

Να πάς στο ΑΣΕΠ να μπείς και εσυ όταν μαζέψεις προυπηρεσία με μεταπτυχιακό και διδακτορικό που εχω.καλή τύχη.

Δηλαδη δεν τα καταφερες μονο με το πτυχιο του ΤΕΙ γιατι πιο πανω αυτο αφηνες να νοηθει

Και για τα προσοντα που αναφερεις τελικα οτι εχεις πιστευω οτι τα λεφτα που λες ειναι πολυ λιγα

Δημοσ.
Δηλαδη δεν τα καταφερες μονο με το πτυχιο του ΤΕΙ γιατι πιο πανω αυτο αφηνες να νοηθει

Μα ο άνθρωπος το είπε καθαρά:

To θέμα είναι τί κάνεις με το πτυχίο σου. ...

Ότι πτυχίο και να έχεις αν είσαι άξιος και δεν τα παρατήσεις μετά πας μπροστά. Είτε κάνεις μεταπτυχιακά - είτε αποκτάς εμπειρία και πρακτική γνώση, ο καθένας με τον τρόπο του μπορεί να βελτιωθεί απεριόριστα μετά το πτυχίο. Αυτό είναι που μετράει. Από την άλλη όσο καλό πτυχίο και να έχεις , αν επαναπαυθείς σε αυτό δεν πρόκειται να κάνεις πολλά...

Δημοσ.

για σας....ειμαι ενας μαθητης ο οποιος εχει τελειωσει της πανελληνιες κ ετοιμαζεται να συμπληρωσει το μηχανογραφικο του...ειδα αυτο το topic και θα ηθελα να ακουσω κ καποιες αλλες αποψεις...εχω βγαλει 18769 μορια...δυστυχως ομως δεν ειμαι ακομα σιγουρος για τις επιλογες μου κ ο χρονος τελειωνει...

Σαν πρωτη επιλογη σκεφτομαι να βαλω την ΣΜΑ(Ικαρων Μηχανικος)..Δεν την πιανω ομως για 110 μορια...Μετα ομως απο αυτην τι γινεται..?Να παω σε καποια πολυτεχνικη σχολη(Ηλεκτρολογος μηχανικος και μηχανικος υπολογιστων,μηχανολογος μηχανικος,αεροναυπηγος μηχανικος) η ναυτικων δοκιμων...??

Απο την μια θα κανω κατι που θα μου αρεσει περισσοτερο(πολυτεχνικες)...Απο την αλλη συμφωνα με πολλα ατομα που ακουω θα μπορεσω απο τα 22 μου να γυρισω τον κοσμο και να εχω ενα σταθερο και πολυ καλο μισθο...

Το θεμα ειναι να παω σε ενα πολυτεχνειο και να με συντηρουν οι γονεις μου μεχρι τα 28 μου...αντιμετοπιζοντας μετα την ανεργεια...η να παω σε μια στρατιωτικη σχολη..???

Λοιπον ακουω τις αποψεις σας..ανοιγω 2-3-4 πεδιο...Αν μπορειται να μου προτεινετε σχολες με καλη επαγγελματικη αποκατασταση ασχετως μοριων θα το εκτιμουσα...ειμαι καλος στην χημεια,στα μαθηματικα και στην φυσικη...

Δημοσ.

αφου εισαι καλος και σου αρεσουν περισσοτερο οι πολυτεχνικες....ετσι απλα θα στο πω κανε αυτο που σου αρεσει και την ακρη θα την βρεις με το παραπανω........

μακρια απο την σαπιλα και αηδια του στρατου/δημοσιου....τι να το κανεις να σαι οικονομικα ανεξαρτητος απο τα 22 σου και να κανεις μια ζωη μιζερη(ειδικα αν ξερεις οτι ειχες δυνατοτητες για κατι καλυτερο)

ολα αυτα ειναι προσωπικη μου γνωμη βεβαια...και οχι θεωρητικη......

Δημοσ.
αφου εισαι καλος και σου αρεσουν περισσοτερο οι πολυτεχνικες....ετσι απλα θα στο πω κανε αυτο που σου αρεσει και την ακρη θα την βρεις με το παραπανω........

μακρια απο την σαπιλα και αηδια του στρατου/δημοσιου....τι να το κανεις να σαι οικονομικα ανεξαρτητος απο τα 22 σου και να κανεις μια ζωη μιζερη(ειδικα αν ξερεις οτι ειχες δυνατοτητες για κατι καλυτερο)

ολα αυτα ειναι προσωπικη μου γνωμη βεβαια...και οχι θεωρητικη......

+ άπειρο

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Για το φιλο απο το τει πληροφορικης....

Δεν μπορεις να κρινεις μια καλη θεση στο δημοσιο με τα τοσα παιδια που αγωνιζονται στον Ελληνικο ιδιωτικο τομεα.Δεν υπαρχουν πολλες δουλειες πανω στο τομεα της τεχνολογιας και τα λεφτα ειναι ελαχιστα και για λιγους.

Παντως δεν ξερω καμια ιδιωτικη εταιρεια που να προσλαμβανει ανθρωπο 30 χρονων με phd master και χωρις εργασιακη εμπειρια και να του δινει 2000 το μηνα,( και με 7ωρα:εδω ειναι που γελαμε) μαλλον αν δεν εμπαινες στο δημοσιο και εσυ 700ε θα επαιρνες.

Αρα ακυρο το παραδειγμα σου.......

Δημοσ.
Για το φιλο απο το τει πληροφορικης....

Δεν μπορεις να κρινεις μια καλη θεση στο δημοσιο με τα τοσα παιδια που αγωνιζονται στον Ελληνικο ιδιωτικο τομεα.Δεν υπαρχουν πολλες δουλειες πανω στο τομεα της τεχνολογιας και τα λεφτα ειναι ελαχιστα και για λιγους.

Παντως δεν ξερω καμια ιδιωτικη εταιρεια που να προσλαμβανει ανθρωπο 30 χρονων με phd master και χωρις εργασιακη εμπειρια και να του δινει 2000 το μηνα,( και με 7ωρα:εδω ειναι που γελαμε) μαλλον αν δεν εμπαινες στο δημοσιο και εσυ 700ε θα επαιρνες.

Αρα ακυρο το παραδειγμα σου.......

Εγώ ξέρω έναν, αλλά δε νομίζω να έχει χρόνο να γράφει σε φορουμς. Βασικά, ούτε τα παιδιά του, δεν προλαβαίνει να δει και η γυναίκα του τον χώρισε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...