velos2112 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Μια ιστορια που θα μπορουσε <BR>να 'ναι κι αληθινη.<BR>2 συμμαθητες(1 αγορι & 1 κοριτσι) που ειναι και ψιλοτσιμπημενοι δινουν υποσχεση ''αιωνιας'' πιστης και οταν ερθει η ωρα τους να χασουν τις παρθενιες τους μεταξυ τους.<BR>Το ''ακαρδο'' Πανεπιστημιο ομως, χωριζει τους 2 ηρωες μας. <BR>Ο ενας στην Αλεξανδρουπολη η αλλη στο Ηρακλειο.<BR>Ο τυπος της στελνει γραμματα(αναπαντητα), e-mails(ομοιως),την παιρνει στο τηλεφωνο, αλλα δεν την βρισκει ποτε.<BR>Καποια στιγμη λαμβανει ενα γραμμα που τον ενημερωνει η τυπισα οτι ψαχνει να βρει γκομενο.<BR>Μαυρες πλερεζες ο ''δικος'' μας.<BR>Ξανα γραμματα,e-mails,τηλεφωνα μπας και την μεταπεισει.<BR>Αντ'αυτου λαμβανει μια φωτογραφια της παλιας του φιλης πεοθηλαζουσης ενα νεαρο, με μια σημειωση: ''βρηκα γκομενο-παραταμε ησυχη!''<BR>Μετα το πρωτο σοκ και τα μπινελικια που 'ριξε, γραφει πισω απο την φωτογραφια:<BR>''Μαμα-μπαμπα περναω πολυ ωραια στο Πανεπιστημιο, μη μου ξαναστειλετε χρηματα''<BR>και την ταχυδρομησε στους γονεις <BR>της τυπισας!!! <P>
velos2112 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Blackman:<BR><STRONG>auto einai alithinh istoria?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>ανεκδοτο...<BR>αλλα ... who knows ?<BR>ολα απ' την ζωη δεν βγαινουν αλλωστε ?
Γηρυόνης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Χαχαχαχα. Αυτό το έχω ξανακούσει. Καλή μαγκιά. Ρε παλικάρι σε εσένα έτυχε; Απλώς είμαι περίεργος.
Acrobat Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 pwpw...mono kai na itan alithino einai na travas ta malia sou!!
placid Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 kai einai aparaitito na parei ekdikisi ?? xoris auti de ginete ?? an itane na koitame gia ekdikisi tha to eixane voulosei tora kai de tha mas kanoune oti mas kanoune .. alla ti na kanoume ..
SpY Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Min skefteste etsi paidia kalokairi irthe kai ormame sta nisakia.Ekei tha deite kai tha piasete poli wraia eisagwmena pragmata Ante mexri ton Septemvrio kamia 10aria tha tis deixsoume ta ellinika ithi kai ethima mas kai na tous mathoume tin gnosto parimia mas Xsantho m****i trello ga****i. Kales diakopes se olous sas paidia.<P><BR> -= SpY =-
nik7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 an exei gini ayto tha to kano kai ego se kapia !!!hahahahaha!!!!!!!!apsogo!!!!
LL_NEO Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Χαχα εγώ άλλο σκέπτομαι. Να χε τύχει καμιά τετοια καρακαριόλα που λεέι και ο Λάμπρος Λάμπρου από Θυληκή Εταιρία, να χει κρατήσει τη φωτό και να του δόθηκε ιδέα τώρα! Το σκέπτεστε;
Alpapa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Kai na itane alithino pou mou fenete poli fisiko ti stenaxoriese xathikane oi ginekes? To monastiri na einai kala
Icecut Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 koryfaio pragmatika...gamw ta skhnika!kati tetoia senariakia twra teleutaia de poulane se trella????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.