slipknot4ever Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδιά!!! Λοιπόν, σκέφτομαι να αγοράσω drums για την πλάκα μου( όχι μαθήματα,να παίζω με φίλους, ένα συγκροτηματάκι για πλάκα κ.τ.λ) αλλά δεν ξέρω ποια είναι καλά. Σκέφτομαι να αγοράσω GRANITE με 300Ε αλλά δεν ξέρω αν είναι καλά. Τι λέτε::-)
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Για την πλακα σου καλά είναι. Αυτό που μπορεί είναι πολύ σημαντικό και έχει σπουδαίο ρόλο στον ήχο, είναι τα πιατίνια! Και είναι και ένα πολύ ακριβό θέμα με τα drums.. Πολύ σημαντικό λοιπόν τα πιατίνια. Αν είναι κατσαρόλες, καλύτερα να προτιμήσεις να δώσεις λιγότερα για ένα set χωρίς πιατίνια, και να πας να αγοράσεις δικά σου. Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό είναι οι βάσεις. Να κοιτάξεις να έχει όσο γίνεται χοντρές και σταθερές βάσεις, αλλιώς θα πηγαίνουν όλα βόλτα, και σύντομα θα διαλυθούν, και ή θα αναγκαστείς να είσαι με χαρτοταινίες να κρατάνε τις βάσεις για να μη στρίβουν, ή θα δώσεις κι άλλα λεφτά να τις αντικαταστήσεις. Και πολύ πιθανό ένα φτηνο σετ να έρχεται και με φθηνά δέρματα, αλλά αυτά μπορείς σε λίγο καιρό να τα αντικαταστήσεις με δέρματα λαδιού. Εκεί που θα πρέπει να επενδύσεις εξ'αρχής, είναι βάσεις και πιατίνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.