Luxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Αυτη ειναι η παστα. Εχω ζηταω την επιστρωση που μπαινει απο πανω.
turist Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δεν χρειάζεστε καμία "ασημένια επίστρωση" αρκεί να κάνει καλή επαφή η ψήκτρα με τον επεξεργαστή ή τη VGA. Η θερμοαγώγημη φτάνει. Αν πάλι θες να βάλεις κάτι ανάλογο μ' αυτό που έχει τώρα βάλε αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805800&u=AKASA-AK-TT12-80-THERMAL-ADHESIVE-TAPE (είναι για να παίρνει τα κενά...)
Luxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Αυτο ειναι αντι για την παστα.. Αλλο θελω, αλλα τεσπα. Μαλλον δε θα προχωρησω. Μισες δουλειες δε θα κανω. Τετοιο ζηταω :
Luxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Αν κανω Undervolting θα μειωθουν οι αποδοσεις; Θα πεσει καθολου η θερμοκρασια και ο θορυβος απο τον ανεμιστηρα; Ειναι αδιανοητο να εχω core 2 duo στα 2,2 και 4gb ram με την 8600gt και να κανει τετοιο θορυβο μονο επειδη εχω τον firefox ανοιχτο με 5 tabs... Καλα για παιχνιδια δε το συζηταω.. Δε μπορω να παιξω τιποτα καινουριο, μονο δεκαετιας.. Αλλα και παλι θερμαινεται υπερβολικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.