Luxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Πριν ενα χρονο το ειχα παει για service στην Ιταλια. Για οσους θυμουνται ειχε προβλημα η καλωδιοταινια την οποια μου αλλαξαν μαζι με ολοκληρη την οθονη! Τωρα εχει μια εβδομαδα που το προβλημα ξαναεμφανιστηκε!! Επισης ειδα οτι η θερμοκρασια οταν επαιζα παιχνιδια ηταν στους 100 βαθμους!! Τι γινεται ρε!!! Φανταζομαι οτι κατι γινεται με την θερμοκρασια και ισως λιωνει την καλωδιοταινια;; Το θεμα ειναι οτι πια δεν εχω εγγυηση και θα πρεπει να πληρωσω για να μου το φτιαξουν!! Τι προτεινετε; Τι μπορω να κανω για να μην εχει τοσο υψηλες θερμοκρασιες;; Κριμα ειναι να παει για πεταμα τετοιο λαπτοπι!! Μονο για καμμια dota το εχω να παιζω. Απο games τιποτα αλλο. Μονο internet μετα. Ανεβαζει τοσο θερμοκρασια οταν το εχω στην επιλογη hi perfomance. Τωρα το εχω στο balanced, και οταν δε παιζω το βαζω στο battery saving. Εχω βγαλει και το καπακι απο κατω, αλλα η θερμοκρασια δε πεφτει και πολυ.. Να βαλω κανενα μαξιλαρακι απο κατω;; Κανα μικρο ανεμιστηρακι απο διπλα;; Πειτε λυσεις!! Κριμα να παει χαμενο! 2300 ευρω το ειχα παρει πριν 3 χρονια!! Και μια χαρα ειναι για τα πραματα που το θελω.. Ρε αυτη η Asus και οι θερμοκρασιες της...!!!
epivitor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Κατ'αρχην μεσα στη φουρια σου ξεχασες να μας πεις για ποιο laptop μιλας, ναι ενταξει ειναι της Asus αλλα ποιο ? Επισης οι 100 βαθμοι ειναι στη gpu ή στη cpu ?
Luxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 100 gpu, 80cpu. Στα φυσιολογικα χωρις να το κουραζω ειναι στα 85 gpu, 70 cpu. Και παλι πολυ μεγαλα.. Θα ξανακαθαρισω σημερα τοο ανεμιστηρι.. Asus G2s.
epivitor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Παρα πολυ υψηλες οι θερμοκρασιες σου για idle, εισαι σιγουρος οτι δεν εχουν προβλημα τα ανεμιστηρακια σου? Φανταζομαι θα ξερεις οτι οι 8600 της nvidia βγηκαν ελαττωματικες, παλι καλα να λες που δεν τα εχει φτυσει εδω και 3 χρονια. Για την cpu δοκιμασε Undervolting.
basilis5 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 μηπως εχει μαζεψει σκονη μεσα;δεν το ανοιγεις να το καθαρισεις και να αλλαξεις και την παστα στον επεξεργαστη;
epivitor Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 ποια παστα;; Tι θα ελεγες γι'αυτην ???? Τη θερμοαγωγιμη παστα εννοει ο basilis5.
alexisgt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Έφοσον αντικαταστάθηκε, νομίζω το ίδιο σαν ανταλλακτικό έχει εγγύηση 2 ετών, βάση νόμου της ευρωπαϊκής ένωσης, απο τη στιγμή που αντικαταστάθηκε. Άρα αν το πρόβλημα είναι εκεί, κοίτα μήπως την γλυτώσεις έτσι. Χαρτιά έχεις απο την αντικατάσταση που είχε γίνει? (Μπορεί βέβαια να είμαι και τελείως λάθος..)
21century Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Σιγουρα η εγγυηση οταν αλαλζουν τα ανταλλακτικα μετα απο επισκευη ανανεωνεται αυτοματα, απο εκει και περα μαλλον εκτος απο καθαρισμα θα πρεπει να εξεταστει και το ενδεχομενο να τα εχει φτυσει η μητρικη του..
Luxx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Παντως εδω και 2 ημερες, απο τοτε δλδ που το εχω στο balanced δε το εχει παρουσιασει.. Αλλα πιστευω και παλι ειναι θεμα χρονου.. Το εχω σχεδον παντα ανοικτο!
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Κοιτα λιγο να δεις αν εχει παρει το σερβις της ασερ το Πλαισιο. Γιατι κατι τετοιο ακουστηκε.
Luxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Asus εχω, οχι Acer. Σκεφτομαι να παρω την βαση της zalman μαζι με τα ανεμιστηρακια. Θα κανει καλη δουλεια λογικα, ετσι;
Luxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω την ασημενια επιστρωση που βαζεις πανω απο τη παστα στη cpu;
turist Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1+%D8%D5%CE%C7%D3&category2=THERMAL%20CONDUCTORS http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/Thermal-Paste.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.