Προς το περιεχόμενο

AMD ποιον ?

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καταληξει να παω σε AMD,γιατι η Intel εχει ακριβους επεξεργαστες και ακριβες Μ/Β ,εκτος του οτι θαναι και πιο φθηνα αναβαθμισημος,δεν ειναι να κρατας συστημα πολυ χρονικο διαστημα,αλλα ποιον AMD να διαλεξω , για παιχνιδια και ποια μητρικη ? με τι μνημες ? σιγουρα μιλαω για ΑΜ3 , ειμαι μεταξυ AMD Phenom Black Edition X2 550 - AMD Phenom II X3 720 - AMD Phenom II X4 810 - AMD PHENOM II X4 905 3.0GHZ - θαθελα τη γνωμη σας.

Δημοσ.

Σαφώς το πιό ωραίο κομμάτι από αυτά που έγραψες είναι ο 720 (στα λεφτά του πάντα), τώρα για παιχνίδια ξέρουμε ότι λίγα επωφελούνται από τους 4 πυρήνες. Ο 905 καίει πολύ λίγο ρεύμα και λογικά θα ανεβένει του κερατά (ο/c), ο 550 έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις 1,2 πυρήνες και να γίνει αντίστοιχα χ3,χ4. Ο 810 για μένα δεν είναι ο καλύτερος στα παιχνίδια, παρά στις εφαρμογές.

Μητρική θα διάλεγα : MSI 770-C45

Ram : KINGSTON KVR1333D3N9/2G DDR3 2GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM x2

Θα ήταν επίσης καλό (βιάστηκα), να μας πείς άμα θα κάνεις Overclock στο πισί σου για να διαλέξουμε την κατάλληλη.

Δημοσ.

καλησπερα σ'ευχαριστω , για τη μητρικη δεν βλεπω ναχει πληροφοριες,ουτε το e-shop που την πουλαει,ουτε και στο skroutz βρηκα , αλλα λεω να παω σε 790FX-SB750, overclock ναι θα κανω,και για ψυκτρα λεω Thermalright True Black 120 Cpu Cooler,λιγο ακριβη βεβαια,αλλα θα την κρατησω,και για αλλες αναβαθμισεις.

Δημοσ.

ok , αν και ειμαι ΠΑΟΟΟΟΟΟΟ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:32 ----------

για την Μ/Β εχω ενδοιασμους ως προς τα υλικα της,με αυτη τη μαρκα την εχω πατησει 3 φορες.

Δημοσ.

ριξε μια ματια και σε αυτες τις μητρικες:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523015

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528475

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522723

CPU προτεινω ανεπιφυλακτα 720 ΒΕ ή 905e για οικονομια, οχι σε χρημα βεβαια! (αν και δε νομιζω οτι εχει πολυ μεγαλη διαφορα με τον 720)

Δημοσ.

Ευχαριστω,αλλα μαλλον θα το αναβαλω,περιμενα που περιμενα 6 χρονια,τωρα θα βιαστω? , σε κανα 3μηνο,βγαινει το Chipset 890, που θα υποστηριζει controller SATA 3 κυριως και μαλλον κι'αλλα καλουδια.

Δημοσ.
Άμα είναι έτσι πας για i5.

αν εχουν ερθει μεχρι τοτε , θα τους δω , και τιτοτα δεν ειναι fix....αλλα αυτα πουχω διαβασει μεχρι τωρα.........

Δημοσ.

Και όταν βγουν οι i5 η intel θα βγάλει ανακοίνωση για τους i3.Όταν θα βγει το Dx11 θα βγάλουν ανακοίνωση για κάτι άλλο.Αν πηγαίνει κάποιος με αυτό το σκεπτικό να αγοράσει pc τότε δεν θα γοράσει ποτέ...(μιλάω από προσωπική πείρα).Αν έχεις τώρα τα λεφτά πήγαινε να το πάρεις τώρα το pc σου.

Δημοσ.
Και όταν βγουν οι i5 η intel θα βγάλει ανακοίνωση για τους i3.Όταν θα βγει το Dx11 θα βγάλουν ανακοίνωση για κάτι άλλο.Αν πηγαίνει κάποιος με αυτό το σκεπτικό να αγοράσει pc τότε δεν θα γοράσει ποτέ...(μιλάω από προσωπική πείρα).Αν έχεις τώρα τα λεφτά πήγαινε να το πάρεις τώρα το pc σου.

Eπισης ακομα και οταν βγουν οι i5 τεραστια διαφορα στα games δεν θα δει.

Δημοσ.

Πάρε τον 720 be.Τον έχω 1 μήνα περίπου με μητρική μια φθηνή assrock .Ενεργοποίησα κ τον τεταρτο πυρήνα χωρίς κανένα πρόβλημα σταθερότητας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...