xakerdo7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια ξερει κανείς πως λέγεται ο χάρτης που σου δείχνει τι προιοντα παραγει ο καθε νομός,την παράδοση κτλ?????Υπάρχει κατι τέτοιο στο διαδικτυο???Εψαξα,αλλα δεν βριδκω τπτ!!
question mark Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Λογικά κάτι τετοιό θα το βρεις στην στατιστική υπηρεσία. Αλλά δε νομίζω να σου δώσουν χάρτη. Ένα αρχείο excel θα σου δώσουν που περιέχει τέτοιες πληροφορίες. Τώρα πως λέγεται θα σε γελάσω. Αν θυμάμαι καλά απ το σχολείο (δεν είμαι και πολύ σίγουρος) τα προϊόντα τα διακρίνουν σε πρωτογενή τομέα, δευτερογενή τομέα ή κάτι τέτοιο.
nektarios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια ξερει κανείς πως λέγεται ο χάρτης που σου δείχνει τι προιοντα παραγει ο καθε νομός,την παράδοση κτλ?????Υπάρχει κατι τέτοιο στο διαδικτυο???Εψαξα,αλλα δεν βριδκω τπτ!! Υπάρχουν διάφοροι θεματικοί χάρτες. Εσύ μάλλον χρειάζεσαι Χάρτη Παραγωγής Προϊόντων. Στο διαδίκτυο δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά αν πας σε κάποιο μεγάλο βιβλιοπωλείο που έχει σχολικούς χάρτες θα βρεις σίγουρα. Αν δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος ίσως βρει κάτι τέτοιο και σε Άτλαντα της Ελλάδας.
JohnEngineer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δέν ξέρω άν ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο χάρτη για την Ελλάδα αλλα άν ναι τότε το μόνο πράγμα που παράγει η Ελλάδα είναι μετανάστες...
pournaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δέν ξέρω άν ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο χάρτη για την Ελλάδα αλλα άν ναι τότε το μόνο πράγμα που παράγει η Ελλάδα είναι μετανάστες... Μπα, η παραγωγη ειναι μικρη, για αυτο εχουμε ξεκινησει μια μεγαλη προσπαθεια εισαγωγης απο Τουρκια .
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δέν ξέρω άν ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο χάρτη για την Ελλάδα αλλα άν ναι τότε το μόνο πράγμα που παράγει η Ελλάδα είναι μετανάστες... Ευτυχώς όμως δεν είμαστε γυφτοέλληνες...
JohnEngineer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ευτυχώς όμως δεν είμαστε γυφτοέλληνες... όχι ρε.. απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είμαστε.. είμαστε πολλαααα χρόνια μπροστά..
elven Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δέν ξέρω άν ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο χάρτη για την Ελλάδα αλλα άν ναι τότε το μόνο πράγμα που παράγει η Ελλάδα είναι μετανάστες... LOL φυτρώνουν δηλαδή Πάντως εγώ φύτεψα 3 μετανάστες στον κήπο και μου βγήκαν λάθροι
JohnEngineer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Για εσένα είμαι σίγουρος. Βασικά κάνεις μπάμ και σύ και κανα δυο εδώ με αυτά που γράφετε και περι των φρονημάτων σας και με τον υπερπατριωτισμό σας.. εμείς είμαστε λιγότερο πατριώτες..τί να κάνουμε?... θα το ξεπεράσουμε.. μέχρι τότε περαστικά.. απλώς στη θέση σας θα πρόσεχα περισσότερο πώς χρησιμοποιώ την λέξη μετανάστες...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Βασικά κάνεις μπάμ και σύ και κανα δυο εδώ με αυτά που γράφετε και περι των φρονημάτων σας και με τον υπερπατριωτισμό σας.. εμείς είμαστε λιγότερο πατριώτες..τί να κάνουμε?... θα το ξεπεράσουμε.. μέχρι τότε περαστικά.. απλώς στη θέση σας θα πρόσεχα περισσότερο πώς χρησιμοποιώ την λέξη μετανάστες... Μέσα έπεσες βρε άτιμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.