Προς το περιεχόμενο

χαρτες Ελλαδας

xakerdo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερει κανείς πως λέγεται ο χάρτης που σου δείχνει τι προιοντα παραγει ο καθε νομός,την παράδοση κτλ?????Υπάρχει κατι τέτοιο στο διαδικτυο???Εψαξα,αλλα δεν βριδκω τπτ!!

Δημοσ.

Λογικά κάτι τετοιό θα το βρεις στην στατιστική υπηρεσία. Αλλά δε νομίζω να σου δώσουν χάρτη. Ένα αρχείο excel θα σου δώσουν που περιέχει τέτοιες πληροφορίες. Τώρα πως λέγεται θα σε γελάσω. Αν θυμάμαι καλά απ το σχολείο (δεν είμαι και πολύ σίγουρος) τα προϊόντα τα διακρίνουν σε πρωτογενή τομέα, δευτερογενή τομέα ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Ρε παιδια ξερει κανείς πως λέγεται ο χάρτης που σου δείχνει τι προιοντα παραγει ο καθε νομός,την παράδοση κτλ?????Υπάρχει κατι τέτοιο στο διαδικτυο???Εψαξα,αλλα δεν βριδκω τπτ!!

Υπάρχουν διάφοροι θεματικοί χάρτες. Εσύ μάλλον χρειάζεσαι Χάρτη Παραγωγής Προϊόντων. Στο διαδίκτυο δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά αν πας σε κάποιο μεγάλο βιβλιοπωλείο που έχει σχολικούς χάρτες θα βρεις σίγουρα. Αν δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος ίσως βρει κάτι τέτοιο και σε Άτλαντα της Ελλάδας.

post-15259-129063011431_thumb.jpg

Δημοσ.

Δέν ξέρω άν ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο χάρτη για την Ελλάδα αλλα άν ναι τότε το μόνο πράγμα που παράγει η Ελλάδα είναι μετανάστες...

Δημοσ.
Δέν ξέρω άν ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο χάρτη για την Ελλάδα αλλα άν ναι τότε το μόνο πράγμα που παράγει η Ελλάδα είναι μετανάστες...

Μπα, η παραγωγη ειναι μικρη, για αυτο εχουμε ξεκινησει μια μεγαλη προσπαθεια εισαγωγης απο Τουρκια :-).

Δημοσ.

Ευτυχώς όμως δεν είμαστε γυφτοέλληνες...

:lol:

Δημοσ.
Ευτυχώς όμως δεν είμαστε γυφτοέλληνες...

όχι ρε.. απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είμαστε.. είμαστε πολλαααα χρόνια μπροστά..

Δημοσ.

LOL φυτρώνουν δηλαδή

Πάντως εγώ φύτεψα 3 μετανάστες στον κήπο και μου βγήκαν λάθροι

Δημοσ.
Για εσένα είμαι σίγουρος.

Βασικά κάνεις μπάμ και σύ και κανα δυο εδώ με αυτά που γράφετε και περι των φρονημάτων σας και με τον υπερπατριωτισμό σας.. εμείς είμαστε λιγότερο πατριώτες..τί να κάνουμε?... θα το ξεπεράσουμε.. μέχρι τότε περαστικά.. απλώς στη θέση σας θα πρόσεχα περισσότερο πώς χρησιμοποιώ την λέξη μετανάστες...

Δημοσ.
Βασικά κάνεις μπάμ και σύ και κανα δυο εδώ με αυτά που γράφετε και περι των φρονημάτων σας και με τον υπερπατριωτισμό σας.. εμείς είμαστε λιγότερο πατριώτες..τί να κάνουμε?... θα το ξεπεράσουμε.. μέχρι τότε περαστικά.. απλώς στη θέση σας θα πρόσεχα περισσότερο πώς χρησιμοποιώ την λέξη μετανάστες...

Μέσα έπεσες βρε άτιμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...