Προς το περιεχόμενο

andromnia=android on omnia

Erazer_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελει καρτα φορμαρισμενη σε ext2 primary μπορεις απο live cd ubuntu με το gparted

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ----------

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

δεν ειναι full ακομα ειναι σε alfa εκδοση,δολευει η αφη ομως,ερχεται ο καιρος για native touch interface στο ομνια!

Δημοσ.
θελει καρτα φορμαρισμενη σε ext2 primary

ευχαριστώ, μόλις βρω κάρτα θα το κάνω, στην my storage φοβόμουνα γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν τα windows

Δημοσ.

παιδια καταφερα τελικα να το τρεχω,οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ ενθαρυντικες,αν θελετε βοηθεια γραφτε μου

Δημοσ.
παιδια καταφερα τελικα να το τρεχω,οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ ενθαρυντικες,αν θελετε βοηθεια γραφτε μου

καλησπερα

μπορεις να μας δωσεις ενα οδηγο?

Δημοσ.

κοιτα το video,κατςβαζεις τα αρχεια απο το σαιτ που εδωσα,φορμαρε μεσω λινουχ την καρτα σε ext2 primary κανε κοπι τα αρχεια χυμα στην καρτα,ανοιξε κονσολα και γραψε sync

κανε unmount την καρτα,και τρεξε το harret(θα πρεπει να το βαλεις καπου εκτος sd card)

Δημοσ.
κοιτα το video,κατςβαζεις τα αρχεια απο το σαιτ που εδωσα,φορμαρε μεσω λινουχ την καρτα σε ext2 primary κανε κοπι τα αρχεια χυμα στην καρτα,ανοιξε κονσολα και γραψε sync

κανε unmount την καρτα,και τρεξε το harret(θα πρεπει να το βαλεις καπου εκτος sd card)

σε ευχαριστω πολυ φιλε eraser :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...