porco_rosso21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Koιταω για μεταπτυχιακο πανω σε banking and finance κ συναφι(finance Κτλ),και με εχουν δεχτει ηδη σε Bradford,Reading-Με μια δυο προυποθεσεις-,Aston,plymouth και Surrey....εχει κανεις ξενιτεμενος να πει καποια γνωμη σχετικα με τα εν λογω ιδρυματα??Σε σχεση δλδ με το επιπεδο σπουδων τους,αναγνωρισιμοτητα,τις πολεις τους και τον τροπο ζωης εκει???Θενκς προκαταβολικα..(sorry για το νεο τοπικ,αλλα υπαρχουν ενα σωρο ανοιχτα με μεταπτυχιακα,αγγλιες κτλ και ολα σχεδον τα ιδια λενε-αντι ενος μεγαλου ενιαιου δλδ..-)
Zderg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Φιλε ειμαι στο Surrey αυτη τη στιγμη.. Πες μου για ποιο συγκεκριμενο master ενδιαφερεσαι μηπως μπορω να σε βοηθησω καθολου. Αν λες ειτε για το international financial management ειτε για το financial services management κατι θα μπορεσω να σου πω καθως ειμαι κ γω στο school of management.
porco_rosso21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 international financial management με δεχτηκαν στο surrey....ωραιος ρε,θενκς,πες μου τη γνωμη σου μιας και σε πετυχα φοιτητη εκει ακομα...καλο πανεπιστημιο γενικα??Η πολη??
Timour21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Να σου πω και γω με την σειρά μου για τις πόλεις που παραθέτεις και γνωρίζω. Το bradford σαν πανεπιστήμιο (υποδομές- εστίες κλπ) είναι καλό. Σαν πόλη δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (ψιλομουντή θα την χαρακτήριζα) αλλά πίστεψε με, υπάρχουν και χειρότερες. Επίσης το 60% (το 1995 τουλάχιστον) των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι (μοναδική πόλη που οι άγγλοσάξωνες είναι μειονότητα). Αυτό βέβαια δεν το αναφέρω ως κάτι αρνητικό. Reading επίσης καλό ως πανεπιστήμιο, και ακόμα καλύτερη σαν πόλη. Άφθονο πράσινο (οτι πρέπει για να γαληνεύσεις!) και στα θετικά του, είναι 1,30 ώρα περίπου μακριά απο λονδίνο (για να πετάγεσαι το ΣΚ). Surrey ακόμα ποιο κοντά στο λονδίνο (45 λεπτά περίπου) αλλά ακριβότερο απο τις 2 παραπάνω πόλεις (γενικός κανόνας είναι οτι όσο ποιο βόρεια πας τόσο φτηνότερα - αλλα και ποιο μίζερα - είναι). Για το πανεπιστήμιο δεν γνωρίζω πολλά δυστυχώς. Για τις υπόλοιπες πόλεις που αναφέρεις δεν έχω άποψη.
porco_rosso21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Θενκς Τιμουρ(αεκαρα),τα ιδια μου εχουν πει και μενα για τα βορεια και τις τιμες-μουνταδα κτλ...οποιος αλλος γνωριζει κατι,ευπροσδεκτη η γνωμη του...
Zderg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δες το pm σου.. Για να περιγραψω ομως το guildford με λιγες λεξεις θα ελεγα οτι ειναι σαν να εισαι ακομα στην Ελλαδα με την εννοια οτι ολοι ειμαστε ελληνες (συμπεριλαμβανοντας τους ελληνοκυπριους) εδω.. Κ δεν υπερβαλω..
porco_rosso21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Θενκς για το πμ,θα τα πουμε ετσι,φχαριστω φιλος...επισης,επειδη προσφατα επεσε και το Newcastle Univercity στο προγραμμα,οποιος γνωριζει κατι και για αυτο το ιδρυμα,ευπροσδεκτη η γνωμη του...
JohnEngineer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αμάν... Σου δίνω κατάρα και ευχή να μήν πάς ποτέ σου στο Newcastle.. Δέν ξέρω για το τμήμα αλλα άν πας εκεί θα το μετανοιώσεις σαν το σκυλί... Δέν μπορείς να φανταστείς για τι μέρος μιλάμε..Πήγαινε στο Surrey που σου λέει και ο φίλος..
porco_rosso21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Τοσο χαλια Newcastle??γιατι ετσι???Νταξ,τμημα βασικα με νοιαζει να ειναι καλο κυριως,και το μερος παει κ ερχεται..αλλα τοση αποστροφη??why???
JohnEngineer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Το Newcastle είναι γεμάτο κλάμπ και απο το πρωί μέχρι το βράδυ γίνεται χαμός.. Οι Άγγλοι εκεί είναι ελλεινοί..κυκλοφορει μια χιουμοριστική σύγκριση των κλάμπ του Newcastle με αυτά της Στοκχόλμης... λοιπον είναι ακρως αντιπροσωπευτικά δείγματα του τί θα δείς εκεί... ΕΛΕΙΝΟΙ.. στο φούλ ξύλο στις πλατείες..για κάθε εναν ντόπιο που μεθάει και κανει τα δικά του χρειάζονται 4-5 αστυνομικοί..που πιθανόν να φάνε και ξύλο οι άνθρωποι.. μήν τα πολυλογώ.. θα φρικάρεις τελέιως εκεί.. ακόμα και οι Άγγλοι τους έχουν για μπάζα τους ντόπιους.. Πήγαινε στο Surrey που έχει σαφώς καλύτερο όνομα.. καλύτερη ζωή...και σαφώς καλύτερες προοπτικές να δουλέψεις εκεί για προυπηρεσία..
porco_rosso21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Εχω ακουσει γενικα ξανα πως εκει ο κοσμος ειναι λιγο οτιναναι...αλλα βσκ,αμα ειναι καλο το πανεπιστημιο,θα την παλεψω ισως...τεσπα,θενκς,ακουσα και απο αλλον ξανα για το τι κοσμο εχει εκει πανω..ιδωμεν...
porco_rosso21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Τελικα Bradford ή Aston το παιχνιδι,για Μπραντφορντ μου ειπατε και δω,εχω μαθει και απο εξω(οποιες βεβαια γνωμες καλοδεχουμενες),ηταν ομως κανεις εδω στο Aston να πει καμια γνωμη,για την πολη,το τμημα(accounting and finance) και γενικοτερα εντυπωσεις???
DrLo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 ..κυκλοφορει μια χιουμοριστική σύγκριση των κλάμπ του Newcastle με αυτά της Στοκχόλμης... ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.