Προς το περιεχόμενο

ωραριο εργασιας & προπονηση

departed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι κανουργιος στην παρεα σας και θα θελα την συμβουλη σας

κατι εγινε με τιν δουλεια και θα αναγκαζομαι να εργαζομαι 1 την νυχτα με 9 το πρωι οι προπονησεις(στοιβος 1000μ,100μ και μηκος και κλπ) ευτυχως ειναι 8 το βραδυ αυτο που με προβληματιζει ειναι αν θα μπορω να βγαλω τις προπονησες απο θεμα υπνου, θα κοιμαμαι 7 ωρες αλλα την ημερα αν μπορειτε να δωσετε καμια συμβουλη

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία (όχι προπόνησης, αλλά δουλειάς το βράδυ 20:00 - 05:00 και σχολή το πρωί, καθημερινά (ρεπό και μ@λακίες δεν είχε :P) για 1μιση μήνα), εικάζω ότι τις πρώτες 1-2 εβδομάδες θα την παλεύεις. Ύστερα θα γίνεις ζόμπι, θα πίνεις 4 καφέδες μέσα σε μια ώρα και η ιδέα του να σταματήσεις κάποιο από τα 2 θα είναι πολύ γλυκιά. Επίσης πρέπει να προσαρμοστεί το σώμα σου στο νέο ωράριο ύπνου. Οι 7 ώρες είναι λίγες, και ο ύπνος της ημέρας δεν είναι σαν της νύχτας :P

Για πόσο καιρό θα δουλεύεις το βράδυ;

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο από πάνω. Έχω εμπειρία κι εγώ από νυχτερινό ωράριο (ενίοτε έπεφτα για ύπνο στις 9-10 το πρωί εκείνη την περίοδο) και ξυπνούσα γύρω στο απόγευμα, πτώμα παρά το 10ωρο ύπνου.

Συζήτησέ το με τον προπονητή σου, κακά τα ψέματα, ίσως η πιο σοβαρή πρόταση που θα ακούσεις εδώ είναι να αρχίσεις τις κόκες και η πιο ασόβαρη να πιεις ρεντ μπουλ.

Δημοσ.

Βασικά, μπορείς να δοκιμάσεις μέλι με βασιλικό πολτό (1/3 κουταλιάς του γλυκού κάθε πρωί). Ναι, εκείνο που τρώνε οι παππούδες για να τους κάνει κούκου :P

Επειδή δουλεύω πολλές ώρες και δεν πίνω καφέ, κατέφυγα σε αυτή τη λύση και μπορώ να πω ότι 3 εβδομάδες τώρα την παλεύω περισσότερο :P

Δημοσ.
Βασικά, μπορείς να δοκιμάσεις μέλι με βασιλικό πολτό (1/3 κουταλιάς του γλυκού κάθε πρωί). Ναι, εκείνο που τρώνε οι παππούδες για να τους κάνει κούκου :P

Επειδή δουλεύω πολλές ώρες και δεν πίνω καφέ, κατέφυγα σε αυτή τη λύση και μπορώ να πω ότι 3 εβδομάδες τώρα την παλεύω περισσότερο :P

Στην δουλεία μετά πας "περήφανος" ? :-D

Δημοσ.

Ειμαι αθλητης και παιρνω εδω και χρονια βασιλικο πολτο και μπορω να πω πως ειναι πολυ αποτελεσματικο...σε κραταει σε εγρηγορση και νιωθεις πιο ξεκουραστος...οι δοσεις με μετρο παντα ε?!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...