departed Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 καλησπερα παιδια ειμαι κανουργιος στην παρεα σας και θα θελα την συμβουλη σας κατι εγινε με τιν δουλεια και θα αναγκαζομαι να εργαζομαι 1 την νυχτα με 9 το πρωι οι προπονησεις(στοιβος 1000μ,100μ και μηκος και κλπ) ευτυχως ειναι 8 το βραδυ αυτο που με προβληματιζει ειναι αν θα μπορω να βγαλω τις προπονησες απο θεμα υπνου, θα κοιμαμαι 7 ωρες αλλα την ημερα αν μπορειτε να δωσετε καμια συμβουλη
PavelX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Από προσωπική εμπειρία (όχι προπόνησης, αλλά δουλειάς το βράδυ 20:00 - 05:00 και σχολή το πρωί, καθημερινά (ρεπό και μ@λακίες δεν είχε ) για 1μιση μήνα), εικάζω ότι τις πρώτες 1-2 εβδομάδες θα την παλεύεις. Ύστερα θα γίνεις ζόμπι, θα πίνεις 4 καφέδες μέσα σε μια ώρα και η ιδέα του να σταματήσεις κάποιο από τα 2 θα είναι πολύ γλυκιά. Επίσης πρέπει να προσαρμοστεί το σώμα σου στο νέο ωράριο ύπνου. Οι 7 ώρες είναι λίγες, και ο ύπνος της ημέρας δεν είναι σαν της νύχτας Για πόσο καιρό θα δουλεύεις το βράδυ;
Garnele Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Αυτό που λέει ο από πάνω. Έχω εμπειρία κι εγώ από νυχτερινό ωράριο (ενίοτε έπεφτα για ύπνο στις 9-10 το πρωί εκείνη την περίοδο) και ξυπνούσα γύρω στο απόγευμα, πτώμα παρά το 10ωρο ύπνου. Συζήτησέ το με τον προπονητή σου, κακά τα ψέματα, ίσως η πιο σοβαρή πρόταση που θα ακούσεις εδώ είναι να αρχίσεις τις κόκες και η πιο ασόβαρη να πιεις ρεντ μπουλ.
PavelX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Βασικά, μπορείς να δοκιμάσεις μέλι με βασιλικό πολτό (1/3 κουταλιάς του γλυκού κάθε πρωί). Ναι, εκείνο που τρώνε οι παππούδες για να τους κάνει κούκου Επειδή δουλεύω πολλές ώρες και δεν πίνω καφέ, κατέφυγα σε αυτή τη λύση και μπορώ να πω ότι 3 εβδομάδες τώρα την παλεύω περισσότερο
SpY Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Βασικά, μπορείς να δοκιμάσεις μέλι με βασιλικό πολτό (1/3 κουταλιάς του γλυκού κάθε πρωί). Ναι, εκείνο που τρώνε οι παππούδες για να τους κάνει κούκου Επειδή δουλεύω πολλές ώρες και δεν πίνω καφέ, κατέφυγα σε αυτή τη λύση και μπορώ να πω ότι 3 εβδομάδες τώρα την παλεύω περισσότερο Στην δουλεία μετά πας "περήφανος" ?
Swimmer21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Βασικά, μπορείς να δοκιμάσεις μέλι με βασιλικό πολτό (1/3 κουταλιάς του γλυκού κάθε πρωί). Ναι, εκείνο που τρώνε οι παππούδες για να τους κάνει κούκου Επειδή δουλεύω πολλές ώρες και δεν πίνω καφέ, κατέφυγα σε αυτή τη λύση και μπορώ να πω ότι 3 εβδομάδες τώρα την παλεύω περισσότερο Ειμαι αθλητης και παιρνω εδω και χρονια βασιλικο πολτο και μπορω να πω πως ειναι πολυ αποτελεσματικο...σε κραταει σε εγρηγορση και νιωθεις πιο ξεκουραστος...οι δοσεις με μετρο παντα ε?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.