kom Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 pos 8a xanaftiaxo boot rescue disks ( 2 disketes ) apo to drive image 2002 giati i mia etixe na einai xalasmeni kai den mou tin diabazei......ta neura mou k@l@disketes
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Παλια που το ειχα βαλει για να το δω αν θυμαμαι καλα στο προγραμμα μεσα μετα την εγατασταση ειχε επιλογη για φτιαξιμο bootdisk .Αλλα το αφησα γιατι προτιμω το ghost
kom Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 ok to brika !!! mesa sto katalogo ston opoio exeis kanei egatastasi to drive image exei kai ena katalogo RESCUEME .apo ekei trexei to setup kai ftiaxneis xana tis disketes....protimas to ghost giati ? to drive image kanei kaliteri simpiesi kai exei kana dio liturgies parapano,IMO to 8eoro kalitero
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Ενταξει φιλε μου...Αυτα ειναι και ...γουστα.Το ghost κανει συμπιεση περιπου 60-70%
kom Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 kati allo........to signature me tin ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ einai oti kalitero !!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Κι εμενα μου αρεσε πολυ.Ας μην ξεχναμε την εθνικοτητα μας.Πολοι θα την παλαιψουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.