Nik0s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μα καλα τι θελει η PHP για να παιξει? αυτα δεν φτανουν? #BEGIN PHP INSTALLER EDITS - REMOVE ONLY ON UNINSTALL PHPIniDir "C:/Program Files/PHP/" LoadModule php5_module "C:/Program Files/PHP/php5apache2_2.dll" #END PHP INSTALLER EDITS - REMOVE ONLY ON UNINSTALL AddHandler application/x-httpd-php .php ουτε ενα απλο test.php δεν μου τρεχει, ως http://localhost/cgi-bin/test.pl, αν καιε χω print λευκη σελιδα δειχνει.
fromaz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ουτε ενα απλο test.php δεν μου τρεχει, ως http://localhost/cgi-bin/test.pl Άλλο perl, άλλο php...
GabrielConnor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Εάν όντως θές php και όχι perl, το ποιο εύκολο για να μην μπλέξεις με σεταρίσματα server, βάσης κτλ, είναι να εγκαταστήσεις το WAMP που το κάνει αυτοματοποιημένα και σε καθοδηγεί βήμα-βήμα.
Japan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Θέλει και έναν PHP aware web server να τρέχει από πίσω... Το WAMP που προτάθηκε πριν είναι πολύ καλή λύση για να κάνεις τις δοκιμές σου.
Nik0s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Nαι τρεχει ton apache web server o opoios και εβαλε αυτες τις εντολες εκτος απο την τελευταια ο apache monitor ειναι ενεργος και αναφερει οτι η php με τον apache συνεργαζεται κανονικα. test.php εννοουσα.
PavelX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Εφόσον λες ότι συνεργάζεται με τον apache μήπως το αρχείο test.php χρησιμοποιεί short tags? Τι εννοώ. Η php λειτουργεί με το <? tag και το <?php tag. Το πρώτο (short tag) για να ενεργοποιηθεί, πρέπει να ρυθμιστεί στο php.ini. Δοκίμασε σε ένα αρχείο το παρακάτω (πάρ' το με copy-paste) ><?php phpinfo(); ?>
Nik0s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ωπα, δουλεψε φιλε αυτο που ειπες και δουλεψε και το αλλο σψριπτ μου εμ <?php ευχαριθστω πολυ, tι πρεπει να κανω για να δουλευει και με το short tag?
PavelX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Στο αρχείο php.ini πρέπει να ορίσεις την επιλογή short_open_tag σε On. >short_open_tag = On Restart τον Apache και είσαι κομπλέ
gtroza Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 αν είστε άσχετοι, όπως εγώ, τότε δοκιμάστε αυτό http://www.browserpuppy.com/server.html είναι live cd puppylinux .
Nik0s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Στο αρχείο php.ini πρέπει να ορίσεις την επιλογή short_open_tag σε On. >short_open_tag = On Restart τον Apache και είσαι κομπλέ euxaristv alla at vista δεν με αφηνουν να αλλαξω αυτο το αρχειο, οταν παω να το σωσω μου το απαγορευουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 άνοιξέ το ως Administrator...με δεξί κλικ αν δε κάνω λάθος....
Nik0s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Το δοκιμασα, δεν βγαζει τετοια επιλογη σε text documents παρα μονο σε executables.
PavelX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Τότε ή απενεργοποίησε το UAC ή άνοιξε το σημειωματάριο ως διαχειριστής και από το μενού File > Open άνοιξε το αρχείο php.ini. Απλά στο Files of type μην ξεχάσεις να ορίσεις All Files, διαφορετικά δεν θα σου εμφανίζει αρχεία με κατάληξη .ini. Πάντως, η default συμπεριφορά της PHP είναι με τα short tags απενεργοποιημένα. Δηλαδή μπορεί εσύ τώρα να φτιάξεις μια εφαρμογή χρησιμοποιώντας short tags και όταν την δώσεις σε κάποιον ή την ανεβάσεις online, να μην τρέχει για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Τις περισσότερες φορές έχεις βέβαια την δυνατότητα να πειράξεις το php.ini, αλλά αν δεν μπορείς τότε τι γίνεται; Γι' αυτόν το λόγο σου προτείνω καλύτερα να αλλάξεις όλα τα short tags των αρχείων που έχεις και να ξεκινήσεις να προγραμματίζεις με <?php. Όλα αυτά για να μην τρέχεις αργότερα "το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν" - Ιπποκράτης ο Κώος
Nik0s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 ευθαριστω γιοα τις συμβουλες, τοUAC λεω να το αφησω γιατι ειναι χρησιμο, προστατευει πχ στην περιπτωση που καποιο προγραμμα αυθορμτα προσπαθησει να επιχιρησει να κανει αυθαιρετη ενεργεια διαχειριστη, θα το αποτρεψει, ετσι δεν ειναι? οσο για το σημιωματαριο πως μπορω να το ανοιξω ως διαχιριστης? Πηγα να ανοιξω υπαρχοντα αρχεια ως διαχειριστης για να ακνω απο κει νεο ανοιγμα αλλα με δεξι κλικ δεν μου βγαζει επιλογη 'open as admin'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.