Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με bitrate στο ConvertXtoDVD

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω ένα αρχείο mkv το το οποίο είναι 720p (x264) 4.3GB και θέλω να το μετατρέψω σε DVD-Video.

Με το ConvertXtoDvD το τελικό iso βγαίνει 2.1GB από 4.3 που είναι το αρχικό!!!!

:( και αναρωτιέμαι αν γίνεται να αυξήσω κι άλλο το bitrate ωστε τουλάχιστον να γίνει σε μέγεθος ίσο με το αρχικό, για να μη χάσω τόσο πολύ στην ποιότητα...

ή κανένα άλλο αξιόπιστο tool που να δέχεται και υπότιτλους εννοείται.

Δημοσ.

Πήγαινε στο μενού Ρυθμίσεις->Κωδικοποίηση και βάλε Υψηλή ποιότητα/Αργή κωδικοποίηση και στο μέγεθος βάλε Άλλο (εισάγετε μέγεθος σε ΜΒ) και γράψε 4470.

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:34 ----------

Δούλεψε!! Περίεργο πάντως, γιατί το είχα ήδη στη ρύθμιση για DVD5... (4,3GB)

Δημοσ.
Καλημέρα,

Έχω ένα αρχείο mkv το το οποίο είναι 720p (x264) 4.3GB και θέλω να το μετατρέψω σε DVD-Video.

Με το ConvertXtoDvD το τελικό iso βγαίνει 2.1GB από 4.3 που είναι το αρχικό!!!!

:( και αναρωτιέμαι αν γίνεται να αυξήσω κι άλλο το bitrate ωστε τουλάχιστον να γίνει σε μέγεθος ίσο με το αρχικό, για να μη χάσω τόσο πολύ στην ποιότητα...

ή κανένα άλλο αξιόπιστο tool που να δέχεται και υπότιτλους εννοείται.

φυσικα και θα χασεις σε ποιοτητα πρωτα απ ολα γιατι μετατρεποντας το σε DVD ριχνεις την αναλυση σε 720Χ576 αυτο τογνωριζεις ετσι? Παντως σωστη η σκεψη σου να χρησιμοποιησεις οσο το δυνατον μεγαλυτερο bitrate. Αν ημουν εσυ θα τις εβλεπα και τις 2 για συγκριση στην ποιοτητα

Δημοσ.

Ναι το γνωρίζω, απλά ήθελα να πετύχω το καλύτερο δυνατόν.

Επίσης: Έκανα τη μετατροπή, αλλά στο title menu αρχίζει και παίζει την ταινία στο background!!! Πως γίνεται να το απενεργοποιήσω αυτό; Δεν βρίσκω τη ρύθμιση....

Θέλω στο title μενού να έχει από πίσω μια στατική εικόνα.

Δημοσ.
Δούλεψε!! Περίεργο πάντως, γιατί το είχα ήδη στη ρύθμιση για DVD5... (4,3GB)

Δεν ξέρω για πιο λόγο γίνεται. Ίσως κάποιο bug. Πάντως έτσι δουλεύει σωστά.

Επίσης: Έκανα τη μετατροπή, αλλά στο title menu αρχίζει και παίζει την ταινία στο background!!! Πως γίνεται να το απενεργοποιήσω αυτό; Δεν βρίσκω τη ρύθμιση....

Θέλω στο title μενού να έχει από πίσω μια στατική εικόνα.

Βάλε στo Ρυθμίσεις->Μενού την επιλογή στο Minimal, The most simple menu ή στο No Menu.

Για ταινίες καλύτερα είναι το No Menu, εξ άλλου είναι άχρηστο όταν υπάρχει μόνο μια ταινία στο dvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...