Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για μνήμες DDR2 PC2-8500

AlexandrosS3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Ψάχνω για μνήμες DDR2 PC2-8500 στα 1066 8 η 16 GB η μητρική έχει

τέσσερεις θέσεις ,τρέχω vista 32bit.

Δεν βρίσκω kit στα 8 η 16 GB με 1066 μπορώ να βάλω 2 kit με 4 GB το καθένα η τέσσερεις 1GB , 2GB , 4GB

Ποια η διαφορά σε ένα kit 8 GB από το να βάλλω τέσσερεις ίδιες ???

Δημοσ.
αφού έχεις 32bit λειτουργικό δεν έχει νόημα να βάλεις πάνω από 3 GB RAM αφού δεν θα τα βλέπει...

Φίλε μου σε ευχαριστώ

Πήρα ένα παιχνίδι και γραφεί στις απαιτήσεις ότι θέλει 6 GB ram

Τι μου προτείνεις

Μέχρι και μητρική αλλάζω 775 για να βάλω DDR3 αν αυτό βοηθήσει

Για το λειτουργικό λίγο δύσκολο

Δημοσ.

:fear::fear:Ποιο παιχνίδι θέλει 6 G Ram???????:fear::fear:

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιο παιχνίδι είναι αυτό?

πεταμένα λεφτά οι ddr3 στο 775...

τι να τα κάνεις ρε τα gb αν δεν τα βλέπει το λειτουργικό αφού είναι δύσκολο να το αλλάξεις σε 64bit? τσάμπα θα τις αγοράσεις, μέχρι 3-3.5gb θα αξιοποιεί...

Δημοσ.
Φίλε μου σε ευχαριστώ

Τι μου προτείνεις

Μέχρι και μητρική αλλάζω 775 για να βάλω DDR3 αν αυτό βοηθήσει

Για το λειτουργικό λίγο δύσκολο

Aυτο θα ηταν ο χωρος που πιανει στον σκληρο....:P:p:p

• Super Moderators
Δημοσ.
Μαλλον το παιχνιδι λεει 6Gb hdd δηλαδη σκληρο...

(Εκτος φιλε μου αν ηρθες απο το μελλον..)

και άλλος john connor... :o

Δημοσ.

Τρελή γιοτιά όμως αν πέρασες το hdd για ραμ!:lol:

Γέμισε το mobo με 2χ2gb=8gb φθηνές 800άρες και δεν θα έχεις πρόβλημα με ραμ σε παιχνίδια και γενικά για τα επόμενα 10χρόνια τουλάχιστον..Παίζει να είπα και πολλά αλλά λογικό μου φαίνεται!

Δημοσ.
Τρελή γιοτιά όμως αν πέρασες το hdd για ραμ!:lol:

Γέμισε το mobo με 2χ2gb=8gb φθηνές 800άρες και δεν θα έχεις πρόβλημα με ραμ σε παιχνίδια και γενικά για τα επόμενα 10χρόνια τουλάχιστον..Παίζει να είπα και πολλά αλλά λογικό μου φαίνεται!

32 bit το παλικαρι

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ τα φώτα σας σε σχετικό ζήτημα. Έχω αυτό το μηχάνημα. Προτείνετε να του προσθέσω μνήμη άλλα 2GB και αν ναι, έχω βρει μνήμες με χαρακτηριστικά DDR2 667 και με 200 pin και με 240 pin. :fear: Ποιές πρέπει να επιλέξω; Επίσης όποιος γνωρίζει αν (και πως) μπορώ μετά την αναβάθμιση να "κλειδώσω" την κάρτα γραφικών (ΑΤΙ Radeon Express 1250) στο μάξιμουμ της μνήμης προκειμένου να βγάζω εικόνα 1080p η οποία τώρα μου κολλάει (τα 720p τα παίζει μια χαρά πάντως) θα ήμουν ευγνώμων... Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ τα φώτα σας σε σχετικό ζήτημα. Έχω αυτό το μηχάνημα. Προτείνετε να του προσθέσω μνήμη άλλα 2GB και αν ναι, έχω βρει μνήμες με χαρακτηριστικά DDR2 667 και με 200 pin και με 240 pin. :fear: Ποιές πρέπει να επιλέξω; Επίσης όποιος γνωρίζει αν (και πως) μπορώ μετά την αναβάθμιση να "κλειδώσω" την κάρτα γραφικών (ΑΤΙ Radeon Express 1250) στο μάξιμουμ της μνήμης προκειμένου να βγάζω εικόνα 1080p η οποία τώρα μου κολλάει (τα 720p τα παίζει μια χαρά πάντως) θα ήμουν ευγνώμων... Ευχαριστώ!

Μάλλον θα χρειαστείς έναν δυνατότερο επεξεργαστή..:-)

Μετά πρέπει να κοιτάξεις πόσα ακόμη ελεύθερα slots έχεις στη μητρική σου για ram και βλέπουμε μετά..

edit:Άκυρο κυριλέ είναι ο επεξεργαστής..Ελεύθερα slot πες μας πόσα έχει..

Δημοσ.

Λοιπόν παλικάρια σας ευχαριστώ όλους

Το PC δεν είναι δικό μου αλλά ενός φίλου που όταν παθαίνει κάτι του το επισκευάζω .

Να σας πω ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μα ποτέ με παιχνίδια.

Το παιχνίδι το έφερε χθες από Γερμανία είναι από εκεί και όλα είναι στα γερμανικά δεν το έχω δει ακόμα σας λέω ότι μου έχει περιγράψει.

Το παιχνίδι το έτρεξε , αλλά όταν πήγε να παίξει η μνήμη κώλυσε στα 2GB και εννοείτε και το PC , μετά από αυτό επικοινώνησε μαζί μου για βοήθεια κι εγώ με τη σειρά μου επικοινωνώ μαζί σας για κάποια βοήθεια .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...