slipknot Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ε σε προκαλώ λοιπόν να βάλεις μια ολόσωμη, κατά προτίμηση σε στυλ James Bond που postαραν και πιο πίσω.
evabb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 πςςςςςςςς θα δουμε και γκομενακια σημερα πωπω να παρω ποπκορν... τζεισον θελω στριπτιζ με τα ολα του
Dimitris_1988 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Αν αυτό αισθάνεσαι και θες, να το κάνεις τότε και μην ακούς κανέναν κομπλεξικό για gay καταστάσεις και τέτοια. Αυτοί που κάνουν αποτρίχωση συνήθως έχουν ωραίο σόμα και τους πάει. Αν πάλι έχεις κι'εσυ ωραίο σώμα μην το σκεφτεσαι καθόλου! Να το κάνεις και θα σου πάει κι'ολας....
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Η αποψη μου ειναι παντως οτι δεν πάει σε ολους. Ειδικά σε αγυμναστους κτλ χωρις να ειναι κανονας βεβαια. Ειχα δει ενα παληκάρι που ειχε μουσι φουλ κ κερι παντου και χέρια κτλ. Παρόλα αυτα φαινόταν εντάξει δεν φαινόταν gay κτλ. Πιστεύω πως για να μη φαίνεται gay πρέπει να ειναι και πιο μαύρο το δέρμα αλλιώς κάνει μπαμ και φαίνεσε σαν άσχημη γκόμενα
G_Zisis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Εγώ πάλι πιστεύω πως αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα τριχοφυίας,δεν χρειάζεται η αποτρίχωση στους άντρες.Δεν λέω πως όποιος κάνει αποτρίχωση είναι gay,απλώς ακολουθεί τα πρότυπα ομορφιάς.Με αυτά τα πρότυπα ομορφιάς όμως έχουμε φτάσει στο σημείο οι γυναίκες να είναι οι "κυνηγοί",με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Πιστεύω πως τα πρότυπα ομορφιάς έχουν στρέψει τους άντρες σε ενέργειες που ήταν κατ' εξοχήν γυναικίες υποθέσεις,κι αυτό έχει συνέπειες.
Nomikaria Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Ε εντάξει,είπαμε μόνο σε ακραίες περιπτώσεις,όταν η τριχοφυία δηλαδή είναι τόση που είναι αντιαισθητική και θα'ναι καλύτερο να αφαιρεθεί..
G_Zisis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Αν το λες σε μένα,σου λέω ότι εσύ το βλέπεις έτσι (και πολύ καλά κάνεις).Πρόσεξε όμως σε διαφημίσεις,περιοδικά κλπ πώς είναι οι άντρες.Γυαλιστεροί-γυαλιστεροί.Αυτά τα πρότυπα προσπαθούν να μας πλασάρουν. Στις γυναίκες έχει ξεγύγει το πράγμα.Προωθούν τα [/b]τέλεια[/b] χαρακτηριστικά,ώστε ο πλαστικός χειρουργός να γίνει κάτι συνιθησμένο γι' αυτές.
Nomikaria Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Αν το λες σε μένα,σου λέω ότι εσύ το βλέπεις έτσι (και πολύ καλά κάνεις).Πρόσεξε όμως σε διαφημίσεις,περιοδικά κλπ πώς είναι οι άντρες.Γυαλιστεροί-γυαλιστεροί.Αυτά τα πρότυπα προσπαθούν να μας πλασάρουν. Στις γυναίκες έχει ξεγύγει το πράγμα.Προωθούν τα [/b]τέλεια[/b] χαρακτηριστικά,ώστε ο πλαστικός χειρουργός να γίνει κάτι συνιθησμένο γι' αυτές. Συμφωνώ μαζί σου,προωθούν συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς ώστε ποτέ να μην νιώθουμε ικανοποιημένοι με την εικόνα μας,άντρες-γυναίκες. Πάντως στο συγκεκριμένο ζήτημα,σίγουρα δεν μου αρέσουν οι άντρες-κινητή διαφήμιση laserline (όπως και σε πολλές γυναίκες) απλά υπάρχουν περιπτώσεις που μια αποτρίχωση χρειάζεται σε περίπτωση ιδιαίτερα έντονης τριχοφυίας. Κατά τ'άλλα συμφωνώ μ'αυτά που λες.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αν υπάρχουν τριχες με πυκνοτητα οπως στο προσωπο ας πουμε σε εναν αντρα πιστεύετε οτι χρειάζεται καπια αποτρίχωση η όχι;.
UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αν υπάρχουν τριχες με πυκνοτητα οπως στο προσωπο ας πουμε σε εναν αντρα πιστεύετε οτι χρειάζεται καπια αποτρίχωση η όχι;. Aν εννοεις κατι τετοιο, ναι. Αν παλι εννοεις κατι τετοιο ...οχι
Daemonos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Βάλτε όλοι γυμνόστηθες φωτογραφίες να δούμε ποιος έχει πιο πολλές τρίχες! Κανόνας: μή ξυριστείτε πρώτα!! χοχοχο
dimitroula29 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Γεια χαρά. Εδώ και χρόνια σκέφτομαι να κάνω αποτρίχωση και είμαι πολύ μπερδεμένος. Έχω τρίχες στους ώμους στη μέση και πολλές χαμηλά στην κοιλιά και είμαι χάλια. Όταν ρωτάω, οι μισοί μου λένε ότι είναι αδερφίστικο και οι άλλοι μισοί να κάνω ότι αισθάνομαι. Εγώ πάλι αισθάνομαι άσχημα κυρίως κάθε καλοκαίρι και φέτος έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Απο την άλλη δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μπαίνει σε ένα μαγαζί με γκόμενες και να ζητάει αποτρίχωση. Εχθές που έψαχνα στο ίντερνετ βρήκα ένα καλό site και έχω ξεσηκωθεί και πάλι γιατί έρχεται στο σπίτι! Υπάρχει κάποιος που κάνει αποτρίχωση εδώ; Θέλω την γνώμη όλων σας... Eγω θα σου ελεγα παντως να μην ασχοληθείς καθολου με κεριά, χαλαουα κτλ. Θα σου πρότεινα λέιζερ που έχει μόνιμο αποτέλεσμα. Εχει κατέβει το κόστος, κάνεις κάποιες συνεδρίες και τελείωσε η ιστορία. Αν θες περισσότερες πληροφορίες στείλε πμ. Ξέρω έναν καλό δερματολόγο στο Μαρούσι. Εκει κάνω και εγω περίπου καθε δίμηνο.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Eγω θα σου ελεγα παντως να μην ασχοληθείς καθολου με κεριά, χαλαουα κτλ. Θα σου πρότεινα λέιζερ που έχει μόνιμο αποτέλεσμα. Εχει κατέβει το κόστος, κάνεις κάποιες συνεδρίες και τελείωσε η ιστορία. Αν θες περισσότερες πληροφορίες στείλε πμ. Ξέρω έναν καλό δερματολόγο στο Μαρούσι. Εκει κάνω και εγω περίπου καθε δίμηνο. Αφου εχει μονιμο αποτελεσμα γιατι πηγαινεις καθε 2 μηνες?
-nick- Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Το φύλο ούτως η άλλως είναι καθαρά κοινωνικο κατασκεύασμα, λένε οι αντι-σεξιστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.