Προς το περιεχόμενο

Να κάνει κανείς αποτρίχωση ή να μην κάνει;...

belfast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
o swimmer πως να μην συμφωνει αφου ειναι νομος των κολυμβητων!:P Εγω σου λεω να κανεις αλλα μην ξεφυγει το κερι και παρει και ποδαρακι γιατι τοτε...:devil:

Γιατί τότε από Kostetos ο άντρας μπορεί να γίνει.......Kostetsos :lol:

kostetos.jpg

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι και τα μικρόβια στη μέση. Αν είσαι άτριχος (και αρωματισμένος) βρωμάς λιγότερο. Ιδρώνεις περισσότερο ωστόσο. Εγώ προσωπικά κρατάω μια ισορροπία.

Δημοσ.

Για τα σημεία που λες, δεν είναι αδερφίστικο, κάνε. Εγώ μόνο στην πλάτη θα έκανα αν είχα (έχω μόνο λίγες πάνω από τον κόκκυγα)...

Δημοσ.

Αλλο ταμπού αυτό με την αποτρίχωση... Οπως είχαν παλιά το μουστάκι και το κομπολόι για αντρειά τώρα έχουν την αποτρίχωση για θηλυπρέπεια... Η τραγική ειρωνία είναι ότι όλες μα όλες οι γυναίκες προτιμάνε τους άντρες με όσο το δυνατόν λιγότερες τρίχες.. ε καλα δέν είπαμε και φαλάκρα...

Δημοσ.
Αλλο ταμπού αυτό με την αποτρίχωση... Οπως είχαν παλιά το μουστάκι και το κομπολόι για αντρειά τώρα έχουν την αποτρίχωση για θηλυπρέπεια... Η τραγική ειρωνία είναι ότι όλες μα όλες οι γυναίκες προτιμάνε τους άντρες με όσο το δυνατόν λιγότερες τρίχες.. ε καλα δέν είπαμε και φαλάκρα...

holy shit :shock: οχι δα. ο αντρας πρεπει να εχει μια νορμαλ τριχοφυια. τι σκατα διαφορα δλδ θα εχει απο μενα μετα;

Δημοσ.
holy shit :shock: οχι δα. ο αντρας πρεπει να εχει μια νορμαλ τριχοφυια. τι σκατα διαφορα δλδ θα εχει απο μενα μετα;

Μια κεντρική μεγάλη διαφορά και άλλες δύο εξίσου μεγάλες βορειοδυτικά και βορειοανατολικά απο την κεντρική :P

Δημοσ.
Μια κεντρική μεγάλη διαφορά και άλλες δύο εξίσου μεγάλες βορειοδυτικά και βορειοανατολικά απο την κεντρική :P

:lol::lol::lol::lol: ελα τωρα εκτος απο αυτο πρεπει να κανει μπαμ το αρσενικο απο τα 5 μετρα οχι μονο απο τα 15 εκ:P

Δημοσ.

foto or it didn't happen :lol: (οχι ρε σαφρακιασμενο δεν ειναι γκρικλις αγγλικα κανονικα ειναι το φελεκι μου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...