Προς το περιεχόμενο

Να κάνει κανείς αποτρίχωση ή να μην κάνει;...

belfast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Εδώ και χρόνια σκέφτομαι να κάνω αποτρίχωση και είμαι πολύ μπερδεμένος. Έχω τρίχες στους ώμους στη μέση και πολλές χαμηλά στην κοιλιά και είμαι χάλια. Όταν ρωτάω, οι μισοί μου λένε ότι είναι αδερφίστικο και οι άλλοι μισοί να κάνω ότι αισθάνομαι. Εγώ πάλι αισθάνομαι άσχημα κυρίως κάθε καλοκαίρι και φέτος έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Απο την άλλη δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μπαίνει σε ένα μαγαζί με γκόμενες και να ζητάει αποτρίχωση. Εχθές που έψαχνα στο ίντερνετ βρήκα ένα καλό site και έχω ξεσηκωθεί και πάλι γιατί έρχεται στο σπίτι! Υπάρχει κάποιος που κάνει αποτρίχωση εδώ; Θέλω την γνώμη όλων σας...

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να πω οτι δεν εχω κανει αποτριχωση, ουτε σκοπευω, αλλα αν θες να κανεις μην ακους τι λενε

Γενικα ομους-πλατη χρειαζεται μια αποτριχωση καθως ειναι γενικα αντιαισθητικο

Μην εχεις κολληματα παντως, εφοσον το κανεις για να νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου δεν υπαρχει κατι κακο,ουτε μπορει να σου πει καποιος κατι

Και πηγενε κατευθειαν σε ινστιτουτο, γεματα γκομενες ειναι ,μπορει να εχεις κανα τυχερο :P

Δημοσ.

Κοίτα,ως γυναίκα,το βρίσκω λίγο αντιαισθητικό να βλέπω τρίχες σε άντρες σε πλάτη,ώμους και δε συμμαζεύεται..Άσε που πάντα αναρωτιόμουν "Γιατί δεν κάνει μια αποτρίχωση ο χριστιανός,δε ζεσταίνεται;;".Οπότε,go for it!(Εκεί που τρελλαίνομαι βέβαια είναι όταν βλέπω άντρα να'χει πόδι λείο σαν το δικό μου,μη σου πω και περισσότερο γαιτί μπορεί να'χει κάνει χαλάουα...Ελπίζω να μην σκέφτεσαι και τέτοια αποτρίχωση;!) :-0

Δημοσ.

Μόνο 1/3 έπεσε στην παγίδα ότι ΔΕΝ πρόκειται για διαφήμιση; Χάλασε ο κόσμος...

Δημοσ.
Να πω οτι δεν εχω κανει αποτριχωση, ουτε σκοπευω, αλλα αν θες να κανεις μην ακους τι λενε

Γενικα ομους-πλατη χρειαζεται μια αποτριχωση καθως ειναι γενικα αντιαισθητικο

Μην εχεις κολληματα παντως, εφοσον το κανεις για να νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου δεν υπαρχει κατι κακο,ουτε μπορει να σου πει καποιος κατι

Και πηγενε κατευθειαν σε ινστιτουτο, γεματα γκομενες ειναι ,μπορει να εχεις κανα τυχερο :P

Ευχαριστώ για την απαντήση. Αυτό λέω κι εγώ!

Το τελευταίο δεν το είχα σκεφτεί... Καλόοοοο!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:28 ----------

Κοίτα,ως γυναίκα,το βρίσκω λίγο αντιαισθητικό να βλέπω τρίχες σε άντρες σε πλάτη,ώμους και δε συμμαζεύεται..Άσε που πάντα αναρωτιόμουν "Γιατί δεν κάνει μια αποτρίχωση ο χριστιανός,δε ζεσταίνεται;;".Οπότε,go for it!(Εκεί που τρελλαίνομαι βέβαια είναι όταν βλέπω άντρα να'χει πόδι λείο σαν το δικό μου,μη σου πω και περισσότερο γαιτί μπορεί να'χει κάνει χαλάουα...Ελπίζω να μην σκέφτεσαι και τέτοια αποτρίχωση;!) :-0

Όχι βέβαια! Είπαμε να είμαστε εμφανίσημοι! Όχι να αλλάξουμε και φύλο! Ευχαριστώ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:29 ----------

Μόνο 1/3 έπεσε στην παγίδα ότι ΔΕΝ πρόκειται για διαφήμιση; Χάλασε ο κόσμος...

Μάλλον εσύ είσαι κακόβουλος φίλε

Δημοσ.

αμα ειναι οντως πολλες κανε. αν ειναι τωρα στα πλαισια του νορμαλ.... λιγη τριχα την θελει παντως ο αντρας. κλεισε ραντεβου σε ινστιτουτο αν ειναι. σπιτι και μπουρδες αστο και μην το δοκιμασεις μονος σου μαλλον θα τα κανεις σκατα λολ

Δημοσ.

Αν εχεις πολλες ειναι φασαρια και δε θα φαινεσε καλά μετά. Θα φαινονται μαυρα στιγματα καπως και ειναι ασχημο. Πρεπει εκ φυσεως να μην εχεις παρα πολλες αλλιώς αστο καλυτερα.

Δημοσ.

o swimmer πως να μην συμφωνει αφου ειναι νομος των κολυμβητων!:P Εγω σου λεω να κανεις αλλα μην ξεφυγει το κερι και παρει και ποδαρακι γιατι τοτε...:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...