sculper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι πιο ελαφρύ από το virtual pc (αν θυμάμαι καλά έτσι το λένε). Θέλω να εγκαθιστώ κάποια προγράμματα χωρίς όμως να επιβαρύνω την registry ή γενικά το pc μου. Υπάρχει κάτι τέτοιο??? Σκέφτομαι και την λύση του να φτιάξω ένα profile απλό στα XP, για να το κάνω αυτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν επηρεάζει την registry του βασικού account στο pc! Περιμένω προτάσεις σας. Ευχαριστώ πολύ!
kastel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Υπάρχει και το sandboxie. Κάνει εικονικές εγκαταστάσεις των προγραμμάτων χωρίς να επιβαρύνει τη registry ή να δημιουργεί γενικά εγγραφές στο σύστημα. Μετά την εγκατάσταση τρέχεις το πρόγραμμα κανονικά και αν δεν το θες ποια απλά διαγράφεις το φάκελο που έχει δημιουργηθεί. Κατάλληλο για προγράμματα αμφιβόλου προέλευσης ή με υποψία μόλυνσης από ιό.
kostandinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Θαθελα να ρωτησω , αν χρειαζετε να χεις πολυ μνημη , και αν το κανεις εγκατασταση σε αλλο partition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.