Προς το περιεχόμενο

Συμπτώσεις, προαίσθημα, μεταφυσικό

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επ εγώ δεν είπα. Λοιπόν πιστεύω οτι ήταν σπόντα της φίλης σου για να σε προσκαλέσει εμμέσως στο δωμάτιο της. Και καλα περίμενε να της πείς κάτι σε "ντοντ γουόρι γούμαν, είμαι ειδικός στα μεταφυσικά και τα παραφυσικά, ασε με να κάνω μια επίσκεψη στο δωμάτιο σου να δώ αν υπάρχουν κακά πνεύματα, τέρατα κλπ.". Βέβαια μετά θα της έδειχνες εσύ το "τέρας" σου.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί closed; Μπορεί να γίνει ένα τόπικ για τις μεταφυσικές ανησυχίες των ινσόμνιαξ.

Να ας πούμε προχθές εγώ ένοιωθα ότι θα γίνει μαλακία και μπήκα στο αμφιθέατρο για να δώσω βαλκανική ιστορία 1 και τελικά έδιναν τη 2. Το μεταφυσικό είναι ότι παίζει να την πέρασα.

Πες μας ότι πέρασες την 1... να είναι όντως μεταφυσικό.

Δημοσ.
Επ εγώ δεν είπα. Λοιπόν πιστεύω οτι ήταν σπόντα της φίλης σου για να σε προσκαλέσει εμμέσως στο δωμάτιο της. Και καλα περίμενε να της πείς κάτι σε "ντοντ γουόρι γούμαν, είμαι ειδικός στα μεταφυσικά και τα παραφυσικά, ασε με να κάνω μια επίσκεψη στο δωμάτιο σου να δώ αν υπάρχουν κακά πνεύματα, τέρατα κλπ.". Βέβαια μετά θα της έδειχνες εσύ το "τέρας" σου.

Όϊ ρε του ματς, είμαστε μαζί με το κορίτσι.Μόνο το ειρωνικό σου μυαλουδάκι θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο. :-)

Δημοσ.

@insomniaK Χαχ όχι. Τότε θα είναι ιδανικό.

Δεν πειράζει, θα επανέλθω αν θυμηθώ κάτι πραγματικά μεταφυσικό.

Δημοσ.

Ε τότε το είπε για να εμπλουτίσει την ερωτική σας ζωή, σε φάση να σκάσεις εσύ ο γκοστμπάστερ με το "proton gun" σου για να την "εξορκίσεις" . Ρε δεν πιάνετε πουλιά στον αέρα ρεεεε. ;ρ

Δημοσ.

Παίδες δε ξέρω για το μεταφυσικό πάντως έχω έφεση στο φαινόμενο με τις λάμπες στο δρόμο.Τώρα τελευταία έχω αρχίσει σχεδόν να κοντρολάρω μια που είναι στα τελευταία της.Οταν πλησιάσω σε ακτίνα 5 μέτρων σβήνει πάντα.3η φορά σήμερα και απ'οτι είδα άφησα κι άλλους να περάσουν και δεν έσβηνε (είδα καμια 40 ριά άτομα να περνάνε και μετά περασα εγώ και έσβησε.Εγώ πιστεύω οτι επειδή από μικρός είχα τρέλα με τους λαμπτήρες γενικότερα ,με νιώθει η χαοτική αντιύλη που βρίσκεται μέσα στην αμπούλα του χαλαζία μαζί με τους ατμούς νατρίου.Ω παγωμένες σπηλιές της διαβολικής ανωτατοποίησης!!

(Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά)

Δημοσ.
Λοιπον, ενα παραξενο που μου έχει συμβει (το έχω γραψει σε καποιο τοπικ και πιο παλια νομιζω) :

Ξεκιναω ενα πρωι να παω στη δουλεια και ειναι μια βδομαδα πριν τη μεγαλη εβδομαδα.

Εν τω μεταξυ, δουλευω στην Ιερα Οδο (όχι τα μπουζουκια :P) όπου εκει κοντά ειναι τα πρακτορεια των φορτηγων και καθε Πασχα γινεται της...κακομοίρας απο την κινηση. Μου έχει τυχει να περιμενω σε ενα φαναρι 1:10 λεπτα επειδη καποιοι μλκες περνανε με κοκκινο με αποτέλεσμα στον κομβο ιερας οδου και κηφισου να κολάνε τα πάντα.

Πηγαινοντας λοιπον προς τη δουλεια, τη μυριζομαι την κατασταση και αποφασιζω να μην βγω απο τον κομβο στην Ιερα οδο αλλα να παω απο Πετρου Ράλλη, να κανω αναστροφη και να βγω απο κει Ιερα οδο. Κανω την αναστροφη αλλα βλεπω οτι όπως ηταν λογικο και απο κει υπήρχε σοβαρο προβλημα. Ξαναγυρναω πετρου Ράλλη και πάω να βγω Καβάλας απο Θηβών. Βγαινω Καβαλας και απο συνηθεια πηγαινω κατω απο τη γεφυρα αντι για πάνω. Ειμαι λοιπον στη φαση που εχω αρχισει να αφριζω και σε κάποια φάση γυρναω προς τον ουρανο και κανω : "Γιατι με ταλαιπωρεις ετσι?"...

Συνεχιζω και ξαναγυριζω στην καθοδο του κηφισου απο Λενορμαν και επιτελους μπαινω στην Καβαλας στο σωστο ρευμα και βγαινω στην ευθεια για τη δουλεια μου. Η ώρα ειχε παει 11 (και πιανω δουλεια 9) και απηχα 500 μέτρα απο τη δουλεια. Εκεινη τη στιγμη λοιπον λέω "Θα αφησω το αμαξι εδω γιατι με τετοιο μυαλο που εχω σημερα και με τετοια νευρα θα κανω λάθος και στην ευθεία". Όντως το αφηνω και πηγαινω με τα ποδια.

Πηγαινοντας λοιπον, περναω εξω απο την αντιπροσωπεια της Lada και ειναι ενας τυπος μελαχρινος που κουτσαινει με στολή εργασιας ο οποίος μου λέει "Συγνωμη μου σε ταλαιπωρησα"....Του λεω "ορίστε?" και μου λεει "Συγνωμη για την ταλαιπωρια". Εκει μουγκαθηκα, δεν ηξερα τι να πω και προχωρησα προς τη δουλεια με τη διαθεση μου να ειναι πλεον στα υψη. Ασε που αυτον δεν τον ξαναειδα εκει.

Κουλη συμπτωση έτσι?

Σημειωστε οτι ουδεμια σχεση δεν εχω με θρησκειες και εχω να πατησω σε εκκλησια απο τα βαφτησια μου οπου αν καταλαβαινα τι μου κανανε και ήταν στο χέρι μου δεν θα πήγαινα :P.

Πω τι μου θυμισες τωρα. Το ειχα απωθησει τελειως απο τη μνημη μου μεχρι τωρα.

Δεκαετια 80 τωρα και εγω υπερβολικα πιτσιρικας. Καλοκαιρακι και κλασικα ειμαστε απο τις 5 το απογευμα στους δρομους μαζι με ολη την τσακαλοπαρεα, μεχρι να βγουν οι μαναδες μας προς αναζητηση μας αργα το βραδυ.

Πεφτει λοιπον η ιδεα "παμε να ψιρισουμε τον ψιλικατζη"?

Οποιος ελεγε οχι ηταν κοτα και φοβητσιαρης και θα τα φυλαγε πρωτος στο κρυφτο για τις επομενες 2 εβδομαδες.

Αιντε παμε λοιπον. Αγοραζουμε κατι παγωτα, κατι μπιγκμπαμπολ, κατι δρακουλινια και κατι φουντουνια (τα αγαπημενα μου). Του κανουμε λογαριασμο δηλαδη, μη σπευσετε να παρετε το μερος του. Και ψιριζουμε κατι αλλες τσιχλες, κατι σοκολατες, κατι πιτσινια και κατι μικι μαους καραμελες. Επιχειρηση πληρως επιτυχημενη. Χαμπαρι δεν πηρε ο ψιλικατζης.Το χτυπησαμε γερα το κεφαλαιο παλι.Βγαινουμε εξω λοιπον και παμε σε ενα πεζοδρομο 5-6 στενα μακρυτερα για να μοιρασουμε τα λαφυρα. Στο ενδιαμεσο εχει περασει κανα μισαωρο στο οποιο ομως ειμαστε πολυ κουλ και ουτε τα επιδεικνυουμε, ουτε φωναζουμε, ουτε συζηταμε, ουτε τιποτα.

Πανω που καθομαστε στο παγκακι και παμε να αδειασουμε την πολο τσαντα και να την κανουμε ταρατσα, βλεπουμε απο πολυ μακρια να ερχεται μια φιγουρα στο σκοταδι και λουφαζουμε για λιγο. Πλησιαζει πιο κοντα η φιγουρα και ειναι ενας ρακενδυτος τυπος με μακρια μαλλια και γενια ο οποιος ευγενικα δηλωνει αστεγος και μας ρωταει αν εχουμε τιποτα ψιλα. Με καθε επιφυλαξη, του δωσαμε κατι ψιλα και πριν φυγει γυρναει και μας κανει.

"Εγω παιδια ειμαι αστεγος πολλα χρονια και καθε μερα δεν εχω να φαω αλλα ΠΟΤΕ δεν εχω κλεψει τιποτα στη ζωη μου. Τιποτα. Ουτε μια σοκολατα. Προτιμω να μην φαω για 3 μερες αλλα δε θα εκλεβα ποτε τιποτα". Αλλα τα λεει οχι επικριτικα. Τα λεει σαν δασκαλος σε μαθητες. Σαν πατερας στα παιδια του που κανανε κατι κακο και τα νουθετει.

Αρχιζω να εχω την εντυπωση οτι δεν ακουγεται τιποτα γυρω μας. Και πραγματι δινω περισσοτερη προσοχη και απο την κοντινη λεωφορο δεν ακουγεται τιποτα. Αφυσικα τιποτα. Αφου η ωρα ειναι μολις 10 και κανονικα εκεινη την ωρα περνανε εκατονταδες αμαξια απο εκει.

Συνεχιζει ο αστεγος. "Και να ξερετε παιδια μου οτι ολα φαινονται απο ψηλα". Καπου εκει μια διαρκως αυξανομενη σε περιμετρο κηλιδα αρχιζει να εμφανιζεται στην πισω πλευρα των σορτς μας.

"Να προσεχετε" μας λεει και φευγει.

Εννοειται οτι δεν αγγιξαμε τιποτα απο τα κλεψιμεικα και τα πεταξαμε σε εναν καδο.

Μπορει τωρα να μην ακουγεται σπουκι αλλα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μας ειχε δει τι ειχαμε κανει ή να μας ακουσε να το συζηταμε ή να ψιλιαστηκε κατι απο την συμπεριφορα μας. Καμια.

Η ιστορια ειναι αληθινη. Πλην των κηλιδων.

Και οκ, θα σπευσετε να πειτε "ο κοσμος δε γυρναει γυρω σας ρε σκατοπαιδα, συμπτωση ηταν" και μαλλον ετσι ειναι, αλλα η ολη φαση ηταν πολυ σπουκι και σημερα που τη θυμηθηκα τη βιωσα πολυ εντονα. Σαν να συνεβη παλι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γενικότερα, συμφωνώ με τον Αιγέα, η επιρροή του περιβάλλοντος πάνω μας δεν έχει λόγο να μην είναι αμφίδρομη -ειδικά όταν είμαστε μέρος του περιβάλλοντος.

Αυτό δε σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό που λέω ε, μη το χοντρύνουμε.

Mα δεν γνωρίζεις και τις 2 καταστάσεις για να μπορείς να μιλάς με βεβαιότητα. Δηλαδή αν πιάσω και σε πετάξω σε μία έρημο για 4-5 χρονάκια μέχρι ν' αγιάσεις, δεν ξέρεις ακριβώς τι σόι αμφίδρομη επαφή θα έχεις σε σχέση με το περιβάλλον. Θα ξεχάσεις να μιλάς (όπως κάποιοι θαλασσοπόροι ναυαγοί του παρελθόντος) και θα επιστρέψεις σε μία κατάσταση στην οποία ανήκεις και έχεις ξεχάσει πως είναι. Τότε τι;

Αν αποκτήσεις την ικανότητα να βρίσκεις τον μαγνητικό βορρά χωρίς ανθρώπινα μέσα όπως τα πουλιά, αυτό τελικά δεν θα είναι και πολύ παραφυσικό φαινόμενο. Ή μάλλον όλοι οι άλλοι θα το βλέπουν παραφυσικό εκτός από 'σένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...