slipknot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Αυτό περί ονείρων και ασκήσεων που είδε κάποιος και τελικά μετά από κάποιο καιρό έπεσαν οι ίδιες ασκήσεις μου το έχουν πει πολλοί. Ίσως πρόκειται για φαινόμενο στυλ deja vu.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ναι γιατί είναι πολύ σπάνιο να πέφτουν ίδιες ασκήσεις σε εξεταστικές...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Το τελευταίο τέτοιο όνειρο με είχε μέσα σ' ένα αυτοκίνητο που κατρακυλούσε στο γκρεμό και μέσα σε γενικό τρόμο προσπαθούσα να το σταματήσω. Ηλίθιο και με πολύ αγωνία το θεώρησα, μιας και σπανίως μπαίνω σε αυτοκίνητα γενικότερα και ακόμα πιο σπανίως τα οδηγώ κιόλας. Με έβαλε νόμζα σε περιττές σκέψεις αφού η εικόνα ριζώθηκε για λίγο στο κεφάλι μου για κάποιες μέρες. Πολύ καιρό αργότερα κατάλαβα. Και επειδή έτρεξα ξυπόλητος την κατηφόρα και βούτηξα με το κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητο, ο μισός απ' έξω, τραβώντας το χειρόφρενο λίγο πριν το σημείο Χ Φοβερά ηλίθια ενστικτώδης αντίδραση νομίζω, καλύτερα να έπεφτε στο γκρεμό. Τελικά ήταν πιο τρομακτικό το όνειρο όμως. Ο Θεός είναι μεγάλος.
nickarmy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Απλά της αρέσει να ανάβει κεριά.Η πρώτη είναι;Τι θα μπορούσε να κάνει δηλαδή;Ρε 'σεις τι πέρασε ρεύμα αέρα απ' το aerostop και λαμακίες, ποιές είναι οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο; Η γκόμενα δε κουνήθηκε μια. Σωστά.Άρα υπάρχει μια λογική εξήγηση για όλα.Ή όχι; Και τι παίζει με τα όνειρα ρε φίλε τώρα...θα μπορούσαν να θεωρηθούν τα όνειρα ως προβλέψεις για το άμεσο μέλλον; όχι δεν πιστεύω σε τιποτα τετοιο προβλεψεις μαντιες κτλ τα θεωρω βλακίες... απλός το θεωρισα πολύ περίεργο γιατι εχω ξαναπάθει κατι παρόμιο και ενας φίλος μου ....
-nick- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 *Και η απάντηση είναι κάτι ανάλογο του έκανα επανασύνδεση με τη συμπαντική μου ενέργεια, θα σκεφτείς αυτό που σκεφτήκαμε οι περισσότεροι που διαβάσαμε την υπόθεση με τα σβησμένα κεριά. =ρ Δηλαδή ? ...
teo64x Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Σωστά.Άρα υπάρχει μια λογική εξήγηση για όλα.Ή όχι; Λογική εξήγηση υπάρχει για όλα. Να τη βρούμε γνωρίζοντας το 5% των συνθηκών που επικρατούσαν στο δωμάτιο, μάλλον δε γίνεται. Τόσο απλά.
slygeo87 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Υπονοείς οτι το άλλο 95% δεν είναι "ανιχνεύσιμο'' απ' τις αισθήσεις μας;Άρα τι; Δεν μπορεί να εξηγηθεί το παράδειγμα μου με τα δεδομένα μας; ΆΡΑ; Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι απολύτως φυσικό και φυσιολογικό για να μπορέσει ο άνθρωπος με τις γνώσεις που διαθέτει να το εξηγήσει;Ναι να υποθέσω; Κατάλαβα καλά; =ρ
eu@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ετυχε να παρακολουθω στη τηλεοραση το πρωι κατι σχετικο..ελεγε λοιπον ενας καθηγητης πως το συμπαν διακατεχεται απο 11 στρωμματα,απο τα οποια μονο τα 4 γινονται αντιληπτα απο τις αισθησεις μας...
slipknot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ναι γιατί είναι πολύ σπάνιο να πέφτουν ίδιες ασκήσεις σε εξεταστικές... Καθόλου σπάνιο, γι' αυτό μίλησα για "φαινόμενα deja vu".
parsifal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 μηκος-πλατος-υψος-χρονος????? Nope. Ντο-Φα-Λα-Ρε (straight from string theory )
eu@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Nope. Ντο-Φα-Λα-Ρε (straight from string theory ) σπαααααμ!!!!!!
teo64x Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Υπονοείς οτι το άλλο 95% δεν είναι "ανιχνεύσιμο'' απ' τις αισθήσεις μας;Άρα τι; Δεν μπορεί να εξηγηθεί το παράδειγμα μου με τα δεδομένα μας;ΆΡΑ; Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι απολύτως φυσικό και φυσιολογικό για να μπορέσει ο άνθρωπος με τις γνώσεις που διαθέτει να το εξηγήσει;Ναι να υποθέσω; Κατάλαβα καλά; =ρ Όχι, κατάλαβες κάκιστα. Εννοώ κάτι απλούστερο. Από το τι έγινε ως το τι αντιλήφθηκε η φίλη σου (το οποίο είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων), υπάρχει μεγάλη απόσταση. Από το τι αντιλήφθηκε ως το τι (θεώρησε σχετικό και) μετέφερε, υπάρχει κι άλλη. Από το τι μετέφερε ως το τι κατάλαβες, υπάρχει κι άλλη. Από το τι κατάλαβες ως το τι μεταφέρεις, υπάρχει επίσης κι άλλη.
slygeo87 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Έχεις βάλει στη λίστα όλα τα υπαρκτά σενάρια τα οποία εξηγούνται πανεύκολα.Αν όμως μεταφέρω σωστά στο πρώτο post αυτό που πραγματικά είδε η κοπελιά και αντιλήφθηκε, έχεις να μου δώσεις κάποια απάντηση;
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 O teo αναφέρεται μάλλον στο "χαλασμένο τηλέφωνο" συμπεριλαμβάνοντας στην έννοια "μήνυμα" και τον τρόπο αντίληψης του συμβάντος από την φίλη σου. Ειδικά, κάνω την ακραία υπόθεση πως τα κεριά ήταν όλα της ίδιας μάρκας, με κακό παράγοντα εξάχνωσης ελαίων και πως η φλόγα "πνίγηκε" στο λιωμένο κερί -το "ταυτόχρονα" ήταν μάλλον "σχεδόν αμέσως το ένα μετά το άλλο" μιας και πιθανότατα τα άναψε "ταυτόχρονα" με την ίδια έννοια. Γενικότερα, συμφωνώ με τον Αιγέα, η επιρροή του περιβάλλοντος πάνω μας δεν έχει λόγο να μην είναι αμφίδρομη -ειδικά όταν είμαστε μέρος του περιβάλλοντος. Αυτό δε σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό που λέω ε, μη το χοντρύνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.