slygeo87 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Γεια χαρά νταν και τα κουκιά μπαγλάν..το λοιπόν... Πείτε οτι γουστάρετε εδώ περι συμπτώσεων, φυσικής νομοτέλειας, ζάρια, μπαρμπούτι , texas hold 'em, φαντασμάτων, μεταφυσικού για να γίνεται κουβέντα και λύστε μου εμένα γρήγορα μια απορία γιατί θα σαλτάρω. Έχω μια φιλή, συμπαθητική και έξυπνη και μου είπε την εξής ιστορία. ''Ένα βράδυ ήμουν στο δωμάτιο μου και είχα αναμμένα κάτι κεριά.Καινούργια. Τα ανάβω, είχα κλειστά πόρτες παράθυρα και από το πουθενά ΕΣΒΗΣΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.'' Μπορείτε σας παρακαλώ να μου δώσετε μια λογική εξήγηση; Ας υποθέσουμε οτι δεν είναι ούτε χαζή, ούτε ψέυτρα ούτε θέλει να βγάλει σκάρτο τον ορθολογισμό μου.Anyone?
iced Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Καλα μην πολυδινεις σημασια στο τι λεει ο καθενας, ειδικα σε γυναικα
slygeo87 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Έχεις και τον Firefox και τρώει σκαλώματα.COINCIDENCE? Τέλος πάντων...κοίταξε φίλε iced να με κοροϊδεύει δεν πιστεύω, είναι καλό κοριτσάκι δεπαίζεικάτιτέτοιο αλλά ακόμα και να παίζει θέλω να της απαντήσω κάτι λογικό!Πείτε μου κάποιος κάτι!Οτιδήποτε! Την ρώτησα...έκλασες; Έβηξες; Ρεύτηκες; Φύσηξες; Φύσηξες τη μύτη σου; Τι στα διάλα να της πω ρε γαμώ;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δεν πιστεύω στη μεταφυσική, πιστεύω όμως πως όταν αποδεχθείς ότι είσαι εξάρτημα αυτού του κόσμου παύεις να πιστεύεις ότι αυτή η μηχανή λειτουργεί στην τύχη, και αφού καταφέρεις να συμβιβαστείς στην ιδέα πως δεν είσαι αυτόνομος, ούτε και ιδιαίτερος, ούτε και τίποτα σπουδαίο, τότε αυτή η ρόδα αρχίζει να λειτουργεί με το μέρος σου. Και όταν γίνει αυτό έχεις και προαίσθημα, και τάιμινγκ, και διαίσθηση και κάθε "τύχη" αν έτσι την θεωρούν όλοι οι υπόλοιποι. Στην πραγματικότητα μάλλον αυτή είναι η φυσιολογική κατάσταση, να μπορείς δηλαδή να επικοινωνείς με το σύμπαν. Απλώς έχουμε ξεχάσει να την ζούμε.
aledjo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Καλα μην πολυδινεις σημασια στο τι λεει ο καθενας, ειδικα σε γυναικα +10000000000000000000000 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:50 ---------- Έχεις και τον Firefox και τρώει σκαλώματα.COINCIDENCE?Τέλος πάντων...κοίταξε φίλε iced να με κοροϊδεύει δεν πιστεύω, είναι καλό κοριτσάκι δεπαίζεικάτιτέτοιο αλλά ακόμα και να παίζει θέλω να της απαντήσω κάτι λογικό!Πείτε μου κάποιος κάτι!Οτιδήποτε! Την ρώτησα...έκλασες; Έβηξες; Ρεύτηκες; Φύσηξες; Φύσηξες τη μύτη σου; Τι στα διάλα να της πω ρε γαμώ; πες της οτι τα πολλα κερια καταναλωσαν πολυ οξυγονο του δωματιου και αφου τελειωσαν τα αποθεματα εσβησαν τα κερια γιατι χωρις οξυγονο δεν υπαρχει φωτια
-nick- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 πες της οτι τα πολλα κερια καταναλωσαν πολυ οξυγονο του δωματιου και αφου τελειωσαν τα αποθεματα εσβησαν τα κερια γιατι χωρις οξυγονο δεν υπαρχει φωτια Και αυτή πως ανέπνεε ? Aigeas, nice post ;]
Harkon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δεν πιστεύω στη μεταφυσική, πιστεύω όμως πως όταν αποδεχθείς ότι είσαι εξάρτημα αυτού του κόσμου παύεις να πιστεύεις ότι αυτή η μηχανή λειτουργεί στην τύχη, και αφού καταφέρεις να συμβιβαστείς στην ιδέα πως δεν είσαι αυτόνομος, ούτε και ιδιαίτερος, ούτε και τίποτα σπουδαίο, τότε αυτή η ρόδα αρχίζει να λειτουργεί με το μέρος σου. Και όταν γίνει αυτό έχεις και προαίσθημα, και τάιμινγκ, και διαίσθηση και κάθε "τύχη" αν έτσι την θεωρούν όλοι οι υπόλοιποι. Στην πραγματικότητα μάλλον αυτή είναι η φυσιολογική κατάσταση, να μπορείς δηλαδή να επικοινωνείς με το σύμπαν. Απλώς έχουμε ξεχάσει να την ζούμε. +1 θυμίζει λίγο Tyler
thanocaster Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Πες της ότι έγινε διακοπή ρεύματος. hint: γυναικα
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Πες της ότι έγινε διακοπή ρεύματος. hint: Δεν πιστεύω πως όλα έχουν μια απόλυτα φυσική εξήγηση.. Ιδιαίτερα τέτοια σκηνικά που είναι "απλά" παίζουν πολύ... Μια λογική είναι οτι μπορεί απο κάπου να πέρασε ένα ρεύμα αέρα.. Αν τα είχε και κοντά κοντά τα κεριά.. Δεν χρειάζεται να έχει ανοιχτά παράθυρα.. Αν δεν έχει αεροστόπ μπορεί να περάσει και κάτω απο τη πόρτα ή απο κάνα φωταγωγό και να σε φρικάρει... Στα ίδια περι μεταφυσικού εγώ έχω παρατηρήσει απο πάντα μια περίεργη σχέση με το ρεύμα. Να μπαίνω σπίτι και να ανοίγει η tv... Να περνάω κάτω απο σβησμένες κολώνες της Δεη και να ανάβουν(και να σβήνουν όταν απομακρύνομαι) και τέτοιες βλακείες... Αυτό πρέπει να συμβαίνει απο τα 13 μου κάπου.. Αλλα επειδή δεν σκίζομαι ιδιαίτερα με κάτι τέτοια απλά το αφήνω να συμβαίνει και δεν με νοιάζει Μια μέρα είχα δεί κάτι για electric people, SLI(Street lamp interference) και απλά είδα οτι δεν είμαι (εντελώς) ζουρλός
nickarmy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 είχα δει ένα όνειρο στην αρχη περιπου τις χρονιάς που και καλά εγγραφα μαθηματικά και ηταν μια άσκηση που δεν μπορούσα να τη λύσω πριν λιγες μερες που γράφαμε μαθηματικα έπεσε η ίδια !!! (βεβαια την εκανα νανε καλά το φροντιστ) (την άσκηση δεν την ειχαμε κανει, αλλα ειχα μαθει το τρόπο)...
Garnele Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Το λογικό δεν είναι να τη ρωτήσεις τι έκανε σε ένα δωμάτιο κλειστό από παντού και γεμάτο καινούρια αναμμένα κεριά; *Και η απάντηση είναι κάτι ανάλογο του έκανα επανασύνδεση με τη συμπαντική μου ενέργεια, θα σκεφτείς αυτό που σκεφτήκαμε οι περισσότεροι που διαβάσαμε την υπόθεση με τα σβησμένα κεριά. =ρ
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ... Να περνάω κάτω απο σβησμένες κολώνες της Δεη και να ανάβουν(και να σβήνουν όταν απομακρύνομαι) και τέτοιες βλακείες... Αυτό πρέπει να συμβαίνει απο τα 13 μου κάπου..Αλλα επειδή δεν σκίζομαι ιδιαίτερα με κάτι τέτοια απλά το αφήνω να συμβαίνει και δεν με νοιάζει Μια μέρα είχα δεί κάτι για electric people, SLI(Street lamp interference) και απλά είδα οτι δεν είμαι (εντελώς) ζουρλός Αυτό μου έχει και μένα πάρα πολλές φορές.Το απέδιδα σε κάποιου είδους συντονισμό είτε με το βηματισμό,είτε κάτι τεσπαντων από μια ηλικία κ μετά που είχα μάθει φυσική... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:21 ---------- υπαρχουν πραγματα που δεν ξερουμε... Ναι και η πιο εύκολη κ ξεκούραστη εξήγηση για πράγματα που δε καταλαβαίνουμε είναι το υπερφυσικό κ το μεταφυσικό.
slygeo87 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Το λογικό δεν είναι να τη ρωτήσεις τι έκανε σε ένα δωμάτιο κλειστό από παντού και γεμάτο καινούρια αναμμένα κεριά;*Και η απάντηση είναι κάτι ανάλογο του έκανα επανασύνδεση με τη συμπαντική μου ενέργεια, θα σκεφτείς αυτό που σκεφτήκαμε οι περισσότεροι που διαβάσαμε την υπόθεση με τα σβησμένα κεριά. =ρ Απλά της αρέσει να ανάβει κεριά.Η πρώτη είναι;Τι θα μπορούσε να κάνει δηλαδή;Ρε 'σεις τι πέρασε ρεύμα αέρα απ' το aerostop και λαμακίες, ποιές είναι οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο; Η γκόμενα δε κουνήθηκε μια. Ναι και η πιο εύκολη κ ξεκούραστη εξήγηση για πράγματα που δε καταλαβαίνουμε είναι το υπερφυσικό κ το μεταφυσικό. Σωστά.Άρα υπάρχει μια λογική εξήγηση για όλα.Ή όχι; είχα δει ένα όνειρο στην αρχη περιπου τις χρονιάς που και καλά εγγραφα μαθηματικά και ηταν μια άσκηση που δεν μπορούσα να τη λύσω πριν λιγες μερες που γράφαμε μαθηματικα έπεσε η ίδια !!! (βεβαια την εκανα νανε καλά το φροντιστ) (την άσκηση δεν την ειχαμε κανει, αλλα ειχα μαθει το τρόπο)... Και τι παίζει με τα όνειρα ρε φίλε τώρα...θα μπορούσαν να θεωρηθούν τα όνειρα ως προβλέψεις για το άμεσο μέλλον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.