Προς το περιεχόμενο

Nokia και απορίες ??? (κυρίως software)

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Είμαι πλέον ευτυχής κάτοχος του E71 και θα ήθελα να ρωτήσω τα κάτωθι:

1) Υπάρχει τρόπος να ηχογραφώ μία συνομιλία που κάνω από το κινητό μου? (το έκανα με ευκολία στο ericsson που είχα, καλώ κάποιον και θέλω να ηχογραφήσω την συνομιλία μας)

2) Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να κλειδώνω με κωδικό το μενού? Και να μπορώ να κάνω μόνο κλήσεις. Διότι είναι κάτι πολύ χρήσιμο. (αυτό είναι κατάλοιπο από το blackberry)

3) Όταν χρησιμοποιώ το GARMIN και με καλούν υπάρχει τρόπος να μην βγαίνω από την πλοήγηση? Σκέφτομαι να πάρω Bluetooth ακουστικό…αλλά δεν ξέρω αν το γλυτώνω.

4) Η εφαρμογή του quickoffice μπορεί να βρεθεί ολόκληρη?

5) Ανήκω στην WIND και θα ήθελα να ενεργοποιήσω την υπηρεσία για το traffic. Νομίζω λέγεται web and mail, πρέπει να βάλω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις? Πως ελέγχω την χρήση της υπηρεσίας για να μην ξεπεράσω το όριο?

6) Έχω λογαριασμό στο http://www.voipdiscount.com μπορώ να περάσω τα στοιχεία στο nokia για να κάνω κλήσεις? Αν ναι, που και πως το κάνω???

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Γεια σας,

Είμαι πλέον ευτυχής κάτοχος του E71 και θα ήθελα να ρωτήσω τα κάτωθι:

1) Υπάρχει τρόπος να ηχογραφώ μία συνομιλία που κάνω από το κινητό μου? (το έκανα με ευκολία στο ericsson που είχα, καλώ κάποιον και θέλω να ηχογραφήσω την συνομιλία μας)

2) Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να κλειδώνω με κωδικό το μενού? Και να μπορώ να κάνω μόνο κλήσεις. Διότι είναι κάτι πολύ χρήσιμο. (αυτό είναι κατάλοιπο από το blackberry)

3) Όταν χρησιμοποιώ το GARMIN και με καλούν υπάρχει τρόπος να μην βγαίνω από την πλοήγηση? Σκέφτομαι να πάρω Bluetooth ακουστικό…αλλά δεν ξέρω αν το γλυτώνω.

4) Η εφαρμογή του quickoffice μπορεί να βρεθεί ολόκληρη?

5) Ανήκω στην WIND και θα ήθελα να ενεργοποιήσω την υπηρεσία για το traffic. Νομίζω λέγεται web and mail, πρέπει να βάλω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις? Πως ελέγχω την χρήση της υπηρεσίας για να μην ξεπεράσω το όριο?

6) Έχω λογαριασμό στο http://www.voipdiscount.com μπορώ να περάσω τα στοιχεία στο nokia για να κάνω κλήσεις? Αν ναι, που και πως το κάνω???

Ευχαριστώ πολύ!

αφου εχει λειτουργικό σύστημα Symbian OS ...

1)ΝΑΙ ( υπαρχουν πολλα )

2)ΝΑΙ ( υπαρχουν πολλα )

3)δεν ξερω

4)???

5)βαλε περιορισμο στο κινητο σου....

6)ναι, ( αν και βαζοντας το fring θα γινουν ολα πιο απλα.... ) ,εχει wifi ? γιατι αν δεν εχει δεν συμφερει...

κοιτα για περισσοτερα στο myphone.....

αλλα μαλλον βαριεσαι να κανεις εστω και μια αναζητηση !

Δημοσ.

3)Νομίζω ότι η πλοήγηση συνεχίζεται κανονικά στο παρασκήνιο και επανέρχεται πλήρως στο προσκήνιο, κανονικά μόλις τερματιστεί η κλήση. Δοκίμασε όταν το Garmin έχει μπει στο παρασκήνιο να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί του μενού: θα εμφανιστούν οι βασικές εφαρμογές που τρέχουν δηλαδή i.Αναμονή, ii.GMobileXT (Garmin), iii.Τηλέφωνο (κλήση) και επέλεξε το Garmin (λογικά φαντάζομαι θα γυρίσεις στην πλοήγηση παρόλο που θα συνεχίζεται η συνομιλία)

4)NAI, σπασμένη

Δημοσ.

ενημερωτικά:

1) ποιό από τα 2 είναι το σωστό και το latest?

αυτό Ultimate VoiceRecorder v6.0.1 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x

ή αυτό Ultimate.Voice.Recorder.v6.1.1.S6 0v3.SymbianOS9.x μιλάω για το e71 (αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό που δεν ακούγεται το beep)

2) αυτό είναι το καλύτερο Advanced.Device.Locks.Pro.v2.02.69.S60v3.v5.SymbianOS9 ??? και latest???

κάπου διάβασα ότι έχει και το ίδιο το nokia για το μενού....αλλά δεν βρήκα κάπου κάτι που να ζητά κωδικό!

3) ευχαριστώ

4) δίνεται δωρεάν για την Ε σειρά!

5) θα ρωτήσω wind

6) ευχαριστώ το βρήκα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...