lambroukos13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 για να μην τα πολυλογω βαζω στο security wpa/wpa2...και παντα η wireless μου καρτα(netgear wg311 v3 ) κανει detect wpa2 mode....εκανα διαδοχικα επαναλαμβανομενες προσπαθειες στο ρουτερακι μηπως με πεταξει σε wpa σκετο αλλα τιποτα....παιζει τπτ μηπως με το καινουργιο firmware της hol(1.31.A Jul 2008), μηπως εχει κανει δηλαδη εντελως disable to wpa????
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 με αλλη ασυρματη καρτα μπαινει?ε αλλους drivers για την ασυρματη καρτα σου?με αλλο firmware για τον ρουτερ/?
lambroukos13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 οι drivers της ασυρματης καρτας δεν παιζουν ρολο, απο την στιγμη που το authentication το οριζει το ρουτερ....το firmware πρεπει να εχουν πειραξει και να μην δεχεται wpa σκετο για να μην ειναι ευαλωτο στην γνωστη Michael DOS attack.....μπορει καποιο παιδι με netfaster iad και firmware < 1.31 να δοκιμασει να βαλει wpa/wpa2 να δουμε αν τελικα θα μπορεσει να μπει wpa mode???
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 οι drivers της ασυρματης καρτας δεν παιζουν ρολο, απο την στιγμη που το authentication το οριζει το ρουτερ....το firmware πρεπει να εχουν πειραξει και να μην δεχεται wpa σκετο για να μην ειναι ευαλωτο στην γνωστη Michael DOS attack.....μπορει καποιο παιδι με netfaster iad και firmware < 1.31 να δοκιμασει να βαλει wpa/wpa2 να δουμε αν τελικα θα μπορεσει να μπει wpa mode??? για αυτο βγαινουν Oi drivers για να διορθωνουν bugs.εχω δει ακομα και σε ethernet καρτα να μην λειτουργει σωστα λογω χαλια drivers.drivers και firmware παιζουν αρκετο ρολο.
howwww Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 για να μην τα πολυλογω βαζω στο security wpa/wpa2...και παντα η wireless μου καρτα(netgear wg311 v3 ) κανει detect wpa2 mode....εκανα διαδοχικα επαναλαμβανομενες προσπαθειες στο ρουτερακι μηπως με πεταξει σε wpa σκετο αλλα τιποτα....παιζει τπτ μηπως με το καινουργιο firmware της hol(1.31.A Jul 2008), μηπως εχει κανει δηλαδη εντελως disable to wpa???? Εγω νομιζω οτι ειναι wpa2 σκετο αλλα για παλιοτερα windows που δεν εχουν wpa2 mode sto wireless zero configuration τοτε θα παιξει wpa και ετσι θα μπορουν να συνδεθουν και τα παλιοτερα widnows. Για να το δοκιμασεις αυτο βαλε win xp service pack 1 και κανε connect στον router σου χωρις το προγραμμα της καρτας. Δοκιμασε με το zero configuration utility των windows. Αν μπει παιζεις σε wpa (μεσω συμβατοτητας wpa/wpa2). Τα service pack 1 παιζουν μονο wep kai wpa σκετο! Γιαννης
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 αν και λιγο off μηχανημα χωρις spk3 δεν νοειται.οποτε να περασει spk3 οτι και να γινει και αλλα τοσα Updates μετα το spk3.επισης μερικα ρουτερ εχουν επιλογη wpa/wpa2 αλλα μπορεις να βαλεις και ειτε wpa ειτε wpa2 μονο.καποια αλλα δεν εχουν wpa/wpa2.οποτε αν εχει βαλει το τελευταιο και δνε παιζει με wpa2 θα παει στο απλο.επισης ας δοκιμασει και αλλο καναλι στο ασυρματο
lambroukos13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 εχουν πατσαρει το firmware παιδια και κλειδωνει μονο στο wpa2....δοκιμασα με ενα linksys wag54g2 kαι μπηκε χωρις κανενα προβλημα σε wpa σκετο...
geniusbeba Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 εμενα μπενει wpa mode και εχω το ιδιο router to netfaster iad της hol
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 οτι μπορει να ειναι ασυμβατοτητα ρουτερ με καρτα....???/
lambroukos13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 ποιο firmware εχεις στο νετφαστερ ??? 1.31.A ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.