bloodraven Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Σε XP εχω εγκαταστήσει το Acronis true image 2009 και για antivirus χρησημοποιώ kaspersky. Τώρα που τελειώνει η άδεια χρήσης του kaspersky, είπα και εγώ να κατεβάσω μια δοκιμαστική έκδοση του ESET Smart Security για να δω διαφορές με το kaspersky μιας και ακούω πολλά καλά λόγια. Μέτα την εγκατάσταση του Smart security 4 και την επανεκκίνησή, ο υπολογιστής μουλάρωσε στην κυριολεξία , και το μονό που εβλεπα το boot screen των windows, και το HDD Led να αναβοσβήνει περιοδικά. Με λίγο περισσότερο "σκάψιμο" ανακάλυψα ότι το Acronis true image 2009 και το Smart Security 4 δεν τα πάνε καλά μαζί. Σε επικοινωνία με το support των παραπάνω εταιριών, μετά από πολλά email και διαγνωστικά test του συστήματος μου, και αφού δεν εντοπίστηκε από που προέρχεται το πρόβλημα, κάθε μία εταιρία μου έδωσε ως λύση την απεγκατασταση του προγράμματος της άλλης!!!!! Εχει κανείς εγκαταστήσει αυτά τα δυο προγράμματα μαζί, αντιμετώπισε πρόβλημα? βρήκε λύση?, ασ την πέι και σε εμένα, γιατί θα σκάσω!!!!
epivitor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Χρησιμοποιω και τα 2 σε xp χωρις κανενα προβλημα.
alex89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Καλό είναι να έχει ένα antivirus εγκατεστημένο γιατί διαφορετικά μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Εξάλλου και όταν πας να το εγκαταστήσεις και βρει άλλο antivirus σου λέει πρώτα να το απεγκαταστήσεις. Μπες σε safe mode δες αν μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση. Διαφορετικά κάνε backup και format, εκτός αν ξέρεις από registry για να σβήσεις από εκεί τα αρχεία του antivirus που δε θέλεις. Εγώ την είχα πατήσει με το panda που δεν έλεγε να κάνει απεγκατάσταση....
bloodraven Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Εχω κανει format πριν εγκαταστήσω το smart security .. δοκιμασα και σε αλλο pc με τα ιδια αποτελέσματα ... λετε να φταινε τα versions που εχω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.