Προς το περιεχόμενο

Διασύνδεση Usb2 σε ethernet

vamitrou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω έναν σκληρό δίσκο Seagate εξωτερικό με interface usb2.0 και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να γίνει κάποια πατέντα για να τον συνδέσω στο ρουτεράκι μου μέσω ethernet για να μπορώ να μοιράζω τα δεδωμένα μου στο δίκτυο χωρίς να έχω κάποιο pc ανοιχτό. Είναι εφικτό??

Δημοσ.
Δυστυχώς όχι.

Και εγώ έχω το ίδιο θέμα με σένα. Μόνη λύση: Να αλλάξεις θήκη που να δέχεται ethernet.

Κρίμα.. Το σκέφτηκα αυτο που λες αλλά τον λυπάμε έχει άλλα 4 χρόνια εγγύηση κ δεν λέει να το σπάσω.. thanks anyway :-)

Δημοσ.
Κρίμα.. Το σκέφτηκα αυτο που λες αλλά τον λυπάμε έχει άλλα 4 χρόνια εγγύηση κ δεν λέει να το σπάσω.. thanks anyway :-)

Χμμμ, να τον σπάσεις; Δεν είναι αναγκαστικό νομίζω.(τουλάχιστον σε όσες θήκες έχω ανοίξει, ανοιξαν κανονικά... Απλά με λίγο παίδεμα.)

Τι εξωτερικό έχεις;

Δημοσ.

FreeAgent Desktop είναι. Το προηγούμενο μοντέλλο που είναι μαύρο με πορτοκαλί φωτισμό. Δοκίμασα σε κάποια φάση να τον ανοίξω αλλά τα κλιπς του είναι πολύ δυνατά. Κάποια δεν ανοίγουν με τπτ. Μόνο με βία..

Δημοσ.
...Κάποια δεν ανοίγουν με τπτ. Μόνο με βία..

Brute force που λέμε!

'Η nas-ο-κουτάκι ή καιρός να στίσεις τον πρώτο σου file server (εννοείται με spares!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...