ixthy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μπα δε λέει κάτι. Μόνο ότι είναι read & write. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Αν και καθυστερημένα βάζω και το screenshot... Ελπίζω να το έκανα σωστά! Όπως βλέπεις δεν μπορώ να ανοίξω το test.srt. Είναι γκρι και δεν επιλέγεται! Δίπλα έχω και το info του αρχείου. Έχεις κάποια ιδέα τι στον κόρακα μπορεί να φταίει; Το test.srt είναι πλήρως λειτουργικό και με vlc και με quicktime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Καμιά ιδέα κανείς; natural_sgf;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 μπα...είδα κ γω οτι σε μερικά srt το κάνει και σε μένα... τώρα ψάχνω το Miyu... Μπορείς να το κατεβάσεις εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι τίποτε άλλο αλλά κόντεψα να τρελαθώ. Αισθανόμουν πολύ noob να μην μπορώ να ανοίξω ένα srt από το menu open. Βέβαια με διξί κλικ το έκανε, αλλά μετά έδινε κινέζικα. Ωραίο φαίνεται αυτό το πρόγραμμα που μου δείχνεις. Πρέπει να ναι καινούργιο γιατί τόσο καιρό στις αναζητήσεις για subtitling στο mac δεν έβγαινε. Απορώ πότε το πήρες χαμπάρι βρε γατόνι. Προσκυνώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 οχι φίλε μου, το πρόγραμμα είναι αρκετά παλιό και η ανάπτυξή του έχει σταματήσει...το βρήκα τυχαία ψάχνοντας για subtitle editor για mac...τπτ σπουδαίο...μπόρεσες να το δουλέψεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Πήγα να φτιάξω ένα mkv σε full high definition και μόλις πάω να ανοίξω το αρχείο video (όχι το srt) κολλάει και του κάνω force quit!!! γκρρρρ Επιτέλους ένα σωστό πρόγραμμα υποτιτλισμών για mac δε θα βγει ποτέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Πήγα να φτιάξω ένα mkv σε full high definition και μόλις πάω να ανοίξω το αρχείο video (όχι το srt) κολλάει και του κάνω force quit!!! γκρρρρ Επιτέλους ένα σωστό πρόγραμμα υποτιτλισμών για mac δε θα βγει ποτέ; Βρε παιδιά το jubler είναι πολύ καλό (και free) Και μου φαίνεται ότι πίσω από αυτό το πρόγραμμα υπάρχει ελληνικό χέρι.... Θέλει βέβαια λίγο εξοικείωση αλλά άμα το συνηθίσεις δεν του λείπει τίποτα!!!! (Βέβαια το καλύτερο από όλα είναι το Subtitle Workshop, αλλά μόνο σε περιβάλλον Windows:X ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Εεεεμ αυτό το jabler δε συνεργάζεται και με ένα player της προκοπής! Μόνο με ένα player από linux (mplayer νομίζω που αν και τον εγκατέστησα μετά τα απεγκατέστησα και τα 2. Ειλικρινά τώρα άντε να setάρεις τον mplayer που δεν έπαιζε τίποτα. Δεν ξέρω ίσως να υπερβάλλω λίγο, αλλά προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου η πρώτη επαφή με αυτά τα προγράμματα. Τέλος πάντως ίσως ξαναδοκιμάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.