kebinB Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 θελω να δώ ένα παλιό ανιμέ. έχω βρει ελληνικούς υπότιτλους (δύσκολα βρεθηκαν) αλλά το timing δεν είναι το σωστό =/. Πχ παράδειγμα. Ξεκινάει να μιλάει στο 1;24 αλλά το sub βγαίνει στο 1.38 μπορώ να κάνω κάτι ώστε να τα ισιώσω λίγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 με το movist μπορείς να το διορθώσεις real time...ενώ με το SubtitleEditor να το διορθώσεις χειροκίνητα βγάζοντας την καθυστέρηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Υπάρχει και ειδικό πρόγραμμα επεξεργασίας υποτίτλων για mac, το Jubler. Αν και δυστυχώς δεν φτάνει την αξία του Subtitle Workshop (Windows). Αυτή είναι η μοναδική χρήση που με αναγκάζει να μπαίνω ακόμα που και που στα Windows!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thalis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μπορείς και από από το vlc πατώντας το G ή το Η G – Subtitle delay, hitting ‘G’ on keyboard inserts a -50ms delay, hitting ‘G’ twice will insert a -100ms delay, thrice for a -150ms delay and so on. H – This works as reverse process for ‘G’, i.e. hitting ‘H’ inserts a subtitle delay of +50ms delay. J- Audio delay of -50ms every time you hit ‘J’ K – Reverse of ‘J’, i.e. hit ‘K’ to get a +50ms audio delay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ευχαριστώ πολύ παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 με το movist μπορείς να το διορθώσεις real time...ενώ με το SubtitleEditor να το διορθώσεις χειροκίνητα βγάζοντας την καθυστέρηση... πως διορθώνετε real time με τον movist? Mπορείς να πεις πως γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 @vitalogy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά αυτό το subtitle editor δεν ανοίγει κανένα srt αρχείο! Κάνω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 πολύ περίεργο...σε μένα δουλεύει κανονικά...δοκίμασε από File->Open... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Βλέπω τα αρχεία, αλλά δε μπορώ να τα επιλέξω! Εμφανίζονται γκρι! Τι κάνω λάθος ρε παιδιά! Έλεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ε, δείξε και συ κάνα screenshot...να μυρίσουμε τα νύχια μας τώρα...;;; edit: μάλλον επειδή εννοείς απο File->Open, κοίτα μπας και τα αρχεία .srt έχουν ενεργοποιημένο το +x (execute bit) πατώντας cmd+1 έχοντας επιλέξει το αρχείο απο Finder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πώς θα αναρτήσω screenshot? Δεν το έχω κάνει ποτέ σε forum και είμαι άσχετος... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:44 ---------- Τελικά κατάφερα να ανοίξω το srt με δεξί κλικ και επιλέγοντας το subtitle editor. Πάντως το πρόγραμμα δεν είναι καλό. Ακόμα δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο μέσα από το File>Open menu και αυτό με το cmd+1 που λες, ή ενεργοποιεί τα spaces ή αλλάζει το view του finder σε icon view. Επίσης το subtitle editor κόλλησε το mac σε μια φάση και αν και κατάφερα να κλείσω όλα τα άλλα προγράμματα που έτρεχαν εκείνη την ώρα, αναγκάστηκα και έκανα restart με το power button!!! :shock: Επίσης το srt αφού ανοίχτηκε με το πρόγραμμα αυτό, βγάζει κινέζικα. Δοκίμασα όλες τις κωδικοποιήσεις χωρίς αποτέλεσμα! Sorry που δεν είμαι ο ίδιος ο προγραμματιστής για να καταλάβω πώς δουλεύει αυτό το πρόγραμμα, αλλά το θέμα είναι αυτό το πρόγραμμα να είναι και λίγο user friendly! Πάντως επειδή δε μου έχει ξανατύχει αυτό το φαινόμενο, συνεχίζω και ασχολούμαι για να καταλάβω τι @$##$$@#@ μπορεί να φταίει!!!:mad: Έχω και screenshot με το open menu του άθλιου αυτού προγράμματος και με το get info menu του srt αρχείου. Τώρα πώς το βάζω εδώ; Για να δω κάνα post του haHa που τρελαίνεται για τα screenshots! Εχμ έχω και άλλες επιλογές εκτός από λύσεις τύπου imageshack? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 sorry φιλος, εννουσα cmd+i και όχι cmd + 1...typo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Ok το cmd+i μου βγάζει το παράθυρο του get info. Πώς καταλαβαίνω αν είναι ενεργοποιημένο αυτό το +χ (execute bit) γιατί δεν το βλέπω πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Τελευταίο...Sharing & Permisions· αμέσως μετά το Preview... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.