nikos21aek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Εχω βρει τον 550 με 89 ευρω.Οποτε με την μητρικη αυτη στα 65 ευρω νομιζω οτι ειναι VALUE FOR MONEY. Ποια ειναι η διαδικασια για να ξεκλειδωσουν? Φανταζομαι απο το bios ετσι? Μπαίνεις στο ΒΙΟS(πιθανόν να χρειάζεται και update) και την επιλογή ACC από Disable την πας Auto..save και restart και αν τους βρεί και όσους βρεί..τους βρήκε.. Που τον βρήκες 89€; Στείλε pm αν δεν θες να πείς εδώ..Με ενδιαφέρει και εμένα ο 550 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:38 ---------- VALUE δεν λές τίποτα! Με την μητρική 210€! Στο δίσκο και ο ΑΑΚS στην ίδια απόδοση περίπου θα είναι και λίγο φθηνότερος αλλά όσο να ναι κάτι παραπάνω θα δώσουν έστω και ελάχιστο τα 32MB buffer..Και τα 5χρόνια ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ εγγύηση μετράνε..ειδικά για επαγγελματίες.Μην τσιγκουνευτείς τα λίγα διαφορά..ΑALS ftw!
@topos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Προσωπικα πιστευω πως για τα ιντελ μηχανηματα αρκει ενα o/c και πως εισαι καλλημενος ακομα. Πες λιγο ποσα ειναι και ποια μητρικη φορανε. Οσο για τα amd δωσε μια και για αυτα ποια μητρικη εχουν και βλεπουμε...
liopyr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Για netcafe δεδομένα, παραείναι καλά τα μηχανήματα για να τα αναβαθμίσεις imho. Θα σου πρότεινα να περιμένεις αφενός μεν να δεις τι θα παίξει με τους νέους νόμους που τα πιάνει και αυτά, αφετέρου να κάνεις καλύτερη αναβάθμιση όταν ουσιαστικά την χρειαστείς. Καταλαβαίνω πως το διαφορετικό hardware είναι pain in the ass όταν χρειάζεσαι ghost, αλλά seriously, σκέψου το καλύτερα...
AGGANIS13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Περισσοτερο το κανω για να εχω ιδια μηχανακια και να μπορω να δουλεψω καλυτερα και γρηγοροτερα. Το διαφορετικό hardware είναι ΣΙΓΟΥΡΑ pain in the ass όταν χρειάζεσαι ghost και το εχω καταλαβει αυτο πολλες φορες.
cabdik Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 φιλε μου για τετοια επιχειρηση, μην βασιζεσαι στο ξεκλειδωμα των πυρηνων. δες τους επεξεργαστες οπως ειναι. 2πυρηνος, 3πυρηνος κλπ. δεν εχεις καμμια διαβεβαιωση απο κανενα οτι θα ξεκλειδωσουν οι πυρηνες!! ουτε απο μενα! ο 720 αυτη τη στιγμη ειναι το κορυφαιο value for money που μπορεις να παρεις, αλλα..... σαν τριπυρηνος!! η asrock σιγουρα εχει τη δυνατοτητα να ξεκλειδωσει πυρηνες με ολα τα bios, ομως οι επεξεργαστες θα ειναι καταλληλοι για ξεκλειδωμα? ουτε για αυτο μπορεις να εισαι σιγουρος. οποτε ξεχνα το ξεκλειδωμα και ψαξε τους cpu οπως πουλιωνται στην αγορα, ειτε 2πυρηνοι, ειτε 3πυρηνοι, ειτε 4πυρηνοι. και η asrock απο την πλευρα των μητρικων ειναι value for money για αυτα που προσφερει. αρα, καταληγοντας θα συμφωνησω με την επιλογη του nikos21aek για την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528473 μαζι με εναν 720. αν εισαι ζορισμενος απο θεμα μπατζετ, τοτε κοιτα τον 550. ασε που βλεπω οι 720 να γινονται συλλεκτικα κομματια!!!!!!!!!
grmaster2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 μην κάνεις αναβάθμιση καλά είσαι μόνο λίγο over clock κάνε αν θες και πάρε καινούριους σκληρούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.