Προς το περιεχόμενο

ASrock Netop Series ION 330 - Acer Aspire Revo R3600

jimakos75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο απο τα δυο λετε? Λεω προς το ASrock λογω διπυρινου που μπορει να παιξει ευκολα FullHD και εχει και DVD Drive με προοπτικη να βαλεις Blue ray αργοτερα.

Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο, θα με βοηθουσατε πολυ.

Θελω να μπορω να το συνδεω με HDMI σε 40αρα FullHD TV , να ειναι μικρο,

να καταναλωνει λιγο και να μπορω να βλεπω εργα(κατεβασμενα)

απο το ιντερνετ FullHD ανετα.

http://cgi.ebay.co.uk/ASrock-Netop-Series-ION-330-Black-Mini-Barebone-(BLACK)_W0QQitemZ200348700904QQcmdZViewItemQQimsxZ20090603?IMSfp=TL090603163004r39653#ebayphotohosting

http://www.slashgear.com/acer-aspirerevo-nvidia-ion-1080p-nettop-0840470/

Δημοσ.

εγω θα πηγαινα για το acer που παιζει το ιδιο ευκολα Hd εχει και hdmi το asrock μεσο adaptora συνδεεται νομιζω Και δεν εχει αμεσα hdmi.

Δημοσ.

και τα δυο μια χαρα ειναι αν και δεν ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα κατασκευης του asrock μιας και κανουν μαπα μητρικες.ασε που το acer ειναι πιο μικρο.οποτε συμφερει.

Δημοσ.
εγω θα πηγαινα για το acer που παιζει το ιδιο ευκολα Hd εχει και hdmi το asrock μεσο adaptora συνδεεται νομιζω Και δεν εχει αμεσα hdmi.

Και τα δύο έχουν hdmi. Μπερδεύεις μάλλον στο asrock το hdmi με το dvi, που όντως χρειάζεται αντάπτορα (που περιλαμβάνεται). Κι εγώ ψάχνω για ένα μικρό htpc-κατεβαστήρι. Αρχικά κοιτούσα προς acer, λόγω και μικρότερης τιμής (για την έκδοση με το μικρό ssd και linux, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω μηχάνημα με windows αν μπορώ να το αποφύγω), αλλά 1) θα χρειαστεί ή να αλλάξω δίσκο ή να χρησιμοποιώ εξωτερικό, 2) θα χρειαστώ εξωτερικό dvd-br player και 3) έχει γραφτεί ότι ο μονοπύρηνος atom του acer δεν την παλεύει ιδιαίτερα με hd flash. Οπότε μάλλον για asrock με βλέπω, για να έχω και όλα σε ένα κουτί. Δεν έχει και λειτουργικό, κομπλέ, θα περάσω κανα ubuntu χωρίς να πληρώσω φόρο microsoft.

Δημοσ.

Συμφωνω μαζι σου, απο οτι διαβασα κι εγω, το acer επειδη ειναι μονοπυρινο, δεν μπορει να "αντεξει" το FullHD με πολλα frames οπως το ASrock που ειναι διπυρινο.

Απο που μπορουμε να το αγορασουμε ομως το ASrock?

Δημοσ.

Εγώ από ό,τι κατάλαβα το πρόβλημα στο acer υπάρχει μόνο σε υλικό flash, πχ youtube hd. Και για τα δύο χρειάζεται λίγη υπομονή για να κυκλοφορήσουν στα κλασικά ελληνικά μαγαζιά. Αλλιώς παίζει και από εξωτερικό... εγώ σε κανα μήνα θα κοιτάξω για αγορά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμφερει ρε παιδια αυτο η αν φτιαχναμε ενα το οποιο επαιρνε και καρτα η motherboard, μηπως ηταν καλυτερα?

Μια σκεψη κανω..

Δημοσ.

δεν συμφερει καλυτερα ετοιμο παρτο,εκτος αν εχεις ολα τα αλλα εκτος την μητρικη πχ zotac ion.μπορει μεν να παιξει games οπως to cod 4 αλλα μετρια πραματα,γενικο ειναι το προβλημα με τα flash υπαρχει σε ολα τα ιον συστηματα δεν εχουν επιταχυνση τα flash videos,frames πεφτουν οντος στο acer αλλα οχι γιατι ειναι μονοπυρινο αλλα γιατι δεν δουλευει σε dual channel h μνημη.τωρα για κατεβαστηρι αναγκαστικα θα συνδεσεις usb δισκο εκτος αν σου φτανει ο 320 που εχει το asrock αν και αμφιβαλο.

Δημοσ.
299 στο eshop btw, μην μπερδευτείτε με αυτό που έχει 230 περίπου, είναι χωρίς ion.

δεν το βρίσκω, μπορείς να βάλεις λινκ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...