Timour21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δεν ξερω εαν αναφερθηκε αλλα η Λινα δικαιουται επισης και δωρο χριστουγεννων (αναλογικα παει, εργαστηκε το μισο χρονο οποτε θα παρει το μισο, συνηθως το παιρνει τα χριστουγεννα)το υπολοιπο μισο δωρο χριστουγεννων θα το παρει απο την νεα εργασια (γιατι και εκει εργαστηκε μονο τον μισο χρονο) επισης στην νεα δουλεια δικαιουσαι αδεια (οτι και να σου πουνε δεν ισχυει) παλι αναλογικα Το δώρο χριστουγέννων υπολογίζεται με συγκεκριμένο τρόπο όμως. Ολόκληρο δώρο απο μια εταιρεία δικαιούσαι να πάρεις αν δουλεύεις απο τον Μάιο ( μετά το δώρο του πάσχα) μέχρι τον δεκέμβριο. Αντίστοιχα αν δουλεύεις απο τον Ιανουάριο μέχρι τον Αυγουστο πχ και μετά αποχωρήσεις, τότε δικαιούσαι τα 4/8 του δώρου που σου αναλογεί.
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Και αυτός είναι ένας ωραίος λόγος για να διαινίζεται το φαινόμενο της λαμογιάς.Μια ζωή στη "τρομοκρατία" δηλαδη.Μπράβο ωραίος τρόπος σκέψης για να πάει ένα άτομο μπροστά και γενικότερα το σύνολο...Τα αφεντικά είναι υπεράνω του νόμου δηλαδή και ο εργαζόμενος υποτελής.Εν έτη 2009.Μπράβο. Η πρόταση σου? Ο JohnEngineer είπε τι περιμένει να γίνει, όχι ότι γουστάρει που γίνεται.
orck Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 αυτο που ειπε ο JohnEngineer ειναι η λαθος νοοτροπια που μας εχει φερει εως εδω ο αφεντικος ξερει οτι θα το χασει το δικαστηριο και θα πληρωσει εξοδα δικηγορου και δικης χωρις λογο προτιμαει και αυτος να δωσει τα νομιμα και να τελειωνει εγω ειχα μια διαφωνια οσον αφορα τον τροπο υπολογισμου τον υπερωριων με την εταιρια που εργαζομουν (υποτιθεται σοβαρη που δεν περιμενεις να σε κλεψει με τιποτα), στο τηλεφωνο εμενα μου λεγαν οτι ειναι ολα οκ, πηγα επιθεωρηση εργασιας και ηρθαν και ειπα απλα οτι εχω δικιο, πηρα τα λεφτα και τελος, ειλικρινα ηθελα να επιμενανε και να πηγαιναμε δικαστικως, ακριβο βιτσιο ειναι αλλα ειναι απολαυση
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 πηγα επιθεωρηση εργασιας και ηρθαν και ειπα απλα οτι εχω δικιο, πηρα τα λεφτα και τελος, ειλικρινα ηθελα να επιμενανε και να πηγαιναμε δικαστικως, ακριβο βιτσιο ειναι αλλα ειναι απολαυση Αυτό δεν ήξερα ότι μπορείς να το κάνεις. Φαντάζομαι πάντως ότι και η κοπέλα προτιμάει τέτοιες συμβουλές σαν τις δικές σου από επιθέσεις και γκρίνιες του στυλ "λάθος νοοτροπία" και "αντίσταση στους εργοδότες". Αυτά τα γνωρίζουμε όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.