leon_94 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Πρόσφατα αγόρασα ενα νέο σύστημα (GygaByte - Pentium 4)το οποίο σύνδεσα με την παλιά μου οθόνη (PREVIW 17')και όλα πήγαιναν ρολόι.Πρίν μερικές μέρες αγόρασα σε τιμή ευκαιρίας μια μεταχειρισμένη οθόνη ΙΒΜ 19'. Ακούστε τώρα το παράδοξο: Οταν συνδέσω την οθόνη με το σύστημα ο υπολογιστής δεν ξεκινάει( οι οδηγοι της οθόνης 'εχουν εγκατασταθει κανονικά) Οταν λέω δεν ξεκινάει, εννοώ ότι δεν διαβάζει κανένα δίσκο (a,c,d).Εάν ξεσυνδέσω την οθόνη ο υπολογιστής ξεκινάει κανονικά(χωρίς οθόνη).Μόλις ξεκινήσει, εάν συνδέσω την οθόνη όλα ...μέλι γάλα.Τι στο καλό συμβαίνει? Εχουν "τοποθετήσει" οι της ΙΜΒ τίποτα μέσα στην οθόνη που να λέει οτι θα λειτουργεί μόνο μέ ΙΒΜ υπολογιστή? Σας εχει ξανατύχει αυτό?
AMDAKIAS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Εγώ το συνάντησα με μια 15'' το συγκεκριμένο πρόβλημα και μετά απο καταστροφή του τροφοδοτικού του Η/Υ. Αφού άλλαξα τροφοδοτικό πήγα να βάλω την οθόνη, μόλις εφάρμοζα το βύσμα στην VGA τότε απο πράσινο που ήταν το λαμπάκι και έδειχνε no signal έσβηνε!!!!!!!!. Παίρνω το PC στο σπίτι μου βάζω το ίδιο PC στο 17'' το δικό μου όλα μια χαρά.Το ξαναπάω στην 15'' και μόλις το εφαρμόζω άνοιξε κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι και σήμερα τι ακριβώς είχε γίνει. Για δοκίμασε και εσύ μήπως και γίνει κάτι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.