ChrisRX-8 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καλησπερα..Ενα φιλαρακι μου αγορασε πριν λιγες ημερες απο ενα γνωστο ενα μεταχειρισμενο laptop ( HP Compaq nx 9010 ) μετα απο ενα μικρο χρονικο διαστημα εφοσον λειτουργουσε καλα το laptop..αρχιζε και του εβγαζε μια μπλε οθονη και μετα απο πολυ ωρα παλι μπορουσε να δουλεψει..του καναμε φορματ για το λογο μηπως ειχε κολλησει κανενα ΙΟ..αλλα μετα παλι τα ιδια...μετα αποφασισαμε να του ξανα κανουμε ενα τελευταιο φορματ μηπως αλλαξει κατι...και πανω στην εγγραφη στα windows..βγαζει παλι την μπλε οθονη και κανει restart..πλεον αυτο γινετε οταν ανοιγουμε το PC..Τι λετε οτι μπορει να φταιει ? Ευχαριστω πολυ!
michalis2610 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 1002 πράγματα μπορεί να είναι..μητρική, μνήμες, σκληρός...παίζει ο γνωστός το ξεφορτώθηκε για αυτό το λόγο? Το δουλέψατε πριν την αγορά?
ChrisRX-8 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Φιλε michalis2610 η αληθεια ειναι οτι δε το δουλεψε ο φιλος μου πριν την αγορα...και μολις μου το ειπε την ψυλιαστηκα..
P270 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 τρεξτε ενα διαγνωστικο για να βρειτε τι φταει τουλαχιστον δισκο και μνημη θα τα πιασει αν υπαρχει προβλημα
alex89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μπες στο bios άφησέ το να δουλέψει και δες τι θερμοκρασία έχει η cpu. Επίσης κάνε τεστ στη μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.