Προς το περιεχόμενο

windows xp installation σε usb (όχι από)

oneofthem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά,

έχω το εξής θέμα, τυχαίνει πως κανένα μηχάνημά μου δεν τρέχει 32x αυτή τη στιγμή κι επίσης κανένας εσωτερικός δίσκος μου δεν είναι άδειος για να τα περάσω

χρειάζομαι όμως να βάλω xp x32 γιατί ένα πρόγραμμα του γραφείου δυστυχώς δεν τρέχει στα x64

ερώτημα:

υπάρχει τρόπος να τα περάσω (xp x32) σε usb δίσκο και να κάνει boot από εκεί κανονικά?

μην το μπερδέψετε με το boot για installation, δεν θέλω να κάνω μια φορά boot για να τα περάσω σε δίσκο, θέλω αν γίνεται να γίνει installation στο usb και να κάνει boot και να δουλεύουν από εκεί τα windows xp, να κάνω εγκατάσταση προγραμμάτων στο usb κλπ

Δημοσ.

Αν το μηχάνημά σου διαθέτει αρκετή RAM, γιατί δε δοκιμάζεις με Virtualization που θα είσαι και πιο ευέλικτος; Για δες το δωρεάν VirtualBox. Εδώ και ένα σχετικό HOWTO...

Δημοσ.

ευχαριστώ το ξερα ότι κάτι τέτοιο θα μου προτείνεις απλά δεν το κατέχω το θέμα, οπότε thnx για τα links - επανέρχομαι μετά το διάβασμα

Δημοσ.

και το πρώτο ερώτημα κατεύθασε

όταν κάνω installation xp στο VM που έχω φτιάξει, και μέσα από το installation interface με ρωτάει για formatting, partitioning κλπ, όλα αυτά εφόσον θα γίνουν σε εικονικό δίσκο θα είναι επίσης εικονικά έτσι, δεν θα κάνει κανονικό format στο πραγματικό host δίσκο?

Δημοσ.

Αν η ερώτηση αναφέρεται στο VirtualBox, έλα στη discussion area του HOWTO καλύτερα. Εναλλακτικός τρόπος πρόσβασης στη discussion area (του συγκεκριμένου Wiki άρθρου αλλά και οποιουδήποτε άλλου): Από την κεντρική σελίδα του άρθρου, κλικ κάτω δεξιά στο κουμπί Συζήτηση...

Δημοσ.

Υπάρχουν εκδόσεις XP που τρέχουν σε φλασάκι. Μπορείς να βρεις σε τόρρεντ και να κατεβάσεις. Είναι περίπου 56MB...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...