mihachris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καλησπερα, Οπως βλεπετε και στον τιτλο η αναζητηση δε λειτουργει. Για να γινω πιο συγκεκρειμενος οταν κανω αναζητηση στο search του start menu, δεν εμφανιζει αποτελεσματα αλλα μονο γραφει "Απετυχε η προετοιμασια της αναζητησης" ενω οταν αναζητω μεσα σε ενα φακελο, πληκτρολογω καποιο γραμμα ή λεξεις αλλα δεν εμφανιζει τιποτα, δηλαδη συνεχιζουν να φαινονται τα περιεχομενα του φακελου και οχι τα αποοτελεσματα της αναζητησης. Ευχαριστω εκ των προταιρων! EDIT: Ξεχασα να πω πως εχω Windows VIsta Ultimate SP2 και νομιζω πως αυτο εγινε απο μια επαναφορα που εκανα χθες. Θα ηθελα ομως να αποφυγω την επαναφορα καθως χθες μου πηρε ολη μερα να κανω εγκατασταση καποια προγραμματα τα οποια δεν θελω να χασω.
mihachris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Κανείς; ουτε στο google δεν μπορω να βρω απαντηση.
lkastritis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 vista δεν εχιες? τι περιμενεις? βαλε εκει κανα 7 η αμα δεν θεσ beta βαλε xp ... δεν απανταμε γιατι δεν ξερουμε... ειναι τα vista χεστα και αστα.... ολο ακυρα προβληματα βγαζουν.... φανταζομαι δεν ειναι το πρωτο προβλημα που σου βγαλανε ε?
Nord_Chaos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ουτε και εγω δεν μπορω να υποθεσω που μπορει να οφειλεται το προβλημα, αλλα νομιζω εχω να σου προτεινω μια εναλλακτικη λυση μιας που το search σου δεν δουλευει.. υπαρχει ενα προγραμματακι (συμβατο και με vista) ειδικο για αναζητησεις..ειναι ταχυτατο και κατ'εμε κλασεις ανωτερο απο το αντιστοιχο των vista.. αν θελεις ριξε μια ματια εδω: http://download.cnet.com/Everything/3000-2379_4-10890746.html κατεβασε και εγκατεστησε το προγραμμα, και κοιτα αν σε βοηθαει να κανεις τη δουλεια σου.. ειναι παντως μια καλη εναλλακτικη περιπτωση..το χρησιμοποιω και εγω αρκετο καιρο τωρα..
100 010 00 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Προφανως το windows search και indexing services τρεχουν ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.