user Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Είναι πάνω κάτω γνωστό.... Πάρα πολλοί με Acer όταν έβλεπαν BSOD και δοκίμαζαν έστω ένα fixmbr έχαναν το PQSERVICE partition της Acer και δεν μπορούσαν να επαναφέρουν το σύστημα στην αρχική κατάσταση με καμία κυβέρνηση χωρίς τα recovery dvd.Τι low-level πείραγμα του partition του κρυφού άκουσα (και δοκίμασα!) τι να κάνω image τι να αντιγράψω με το χέρι τον mbr της Acer ότι μπορείτε να φανταστείτε... Αυτό δούλεψε σε μένα και λογικά και σε εσάς με το ίδιο πρόβλημα θα δουλέψει. 1.Βρίσκετε ένα cd Windows Vista/Xp αναλόγως τι έχετε αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια έκδοση. Εγώ είχα Vista Home Premium Eng. 2.Κάνετε εγκατάσταση (όχι upgrade) πάνω από το ήδη υπάρχον λειτουργικό ΧΩΡΙΣ format. Έτσι τα αρχεία σας σώζονται ακέραια σε ένα φάκελο Windows.old. ΔΕΝ χάνουμε και τα αρχεία λοιπόοοον!Τελειώνουμε με την εγκατάσταση και μπαίνουμε στο φρέσκο σύστημα... 3.Κατεβάζετε στο μεταξύ το Acer Framework ETF και το εγκαθιστάτε. 4.Κατεβάζετε το Acer eRecovery και το εγκαθιστάτε. Και τα δυο στο site της Acer δωρεάν τα βρίσκετε ανάλογα με το laptop σας. 5.Αν δεν το κάνει ήδη με το που τελειώσει η εγκατάσταση, τότε στην επόμενη επανεκκίνηση του υπολογιστή θα σας εμφανίσει το μήνυμα να τραβήξετε backup σε 12 cd ή 2 dvd τα recovery! Εδώ μπορείτε να σώσετε και ότι αρχείο θέλετε από τον c. Να τονίσω εδώ ότι θέλετε τουλάχιστον 10GB ελεύθερα στον D (!!!) για να γίνει αυτό. Αν δεν έχετε ελευθερώστε, γράψτε τα dvd και επαναφέρετε. 6.Boot από τα dvd και αρχίζει η εγκατάσταση του λειτουργικού της Acer. Προσοχή γιατί εδώ διαγράφονται τα πάντα στον c: Απαραίτητη προϋπόθεση να ΜΗΝ έχετε διαγράψει το pqservice partition.Αν το έχετε ακόμη ορίστε η λύσις!!! Ελπίζω να βοήθησα!Ξέρω ότι πολύς κόσμος ταλαιπωρείται....
pournaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αυτη τη λυση τη δοκιμασες; http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=175697
user Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ω γιεα! και δεν δουλεύει καθόλου παιδιά σας το λέω. και επιπλέον αν θέλει να το δοκιμάσει κάποιος επειδή το έψαξα πολύ δουλεύει αυτή η εντολή σε Vista αλλά όχι σε Xp γιατί δεν υπάρχει το εν λόγω exe. Αντ'αυτού χρησιμοποιήστε σε Xp το εξής: mbrwrdos install rtmbr.bin σε κάθε περίπτωση κοιτάξτε το ίδιο το partition και δείτε ποιό από τα δύο exe έχετε.
P270 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 το Acer eRecovery το εχει και στα netbook εχω το aspire 150 αλλα δεν γινεται με τιποτα εγκατασταση ξερεις μηπως τι χρειαζεται για να γινει ;
user Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 το Acer eRecovery το εχει και στα netbook εχω το aspire 150 αλλα δεν γινεται με τιποτα εγκατασταση ξερεις μηπως τι χρειαζεται για να γινει ; Φιλτατε τι εννοεις? Αρνείται? Σφάλμα? Τι σφάλμα? Δώσε more info ντε!
P270 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ναι σφαλμα βγαζει δεν θυμαμε τωρα θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι και θα σου πω thanks ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:56 ---------- λοιπον το σφαλμα ειναι το εξης not d2d system Erocovery cannot be installed το φορητο ειναι το acer aspire one 150 αγοραστικε με linux και εβαλα winxp pro sp3 το προβλημα με το Erecovery το εκανε και με sp2 αν ξερεις κατι help thanks
sotosko Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Γεια σας και από εμένα. Ξέρετε μήπως κάποιο τρόπο να ξαναφτιάξω το PQSERVICE partition από τα recovery DVDs επειδή κατά λάθος το έσβησα, ευτυχώς αφού πρώτα είχα δημιουργήσει recovery discs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.