nickarmy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 μπορεί καποιος να μου πει ποιες ειναι οι στρατιωτικες σχολες που μπορεις να περάσεις αν εχεις δώσει πανελίνιες με αυτο το χαρτί ευχαριστώ
nickarmy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ναι ποιες ειναι οι σχολες (που στη περιπτωση μας εχω ποιασει τα μόρια) θα με δεκτουν κιολας
eu@ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 στη περιπτωση δυσλεξιας?πανε δες στις τελευταιες σελιδες του μηχανογραφικου οπου εχει επεξηγησεις για κα8ε σχολη...αν δεν εχεις ενα ευκαιρο πες μου να δω εγω! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:03 ---------- λοιπον το τσεκαρα!για ολες αυτες τις σχολες δεν αναφερει πουθενα δυσλεξια,μονο αθλητικες,υγειονομικες κ ψυχοτεχνικες εξετασεις!
elven Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 google δυσλεξια + στρατιωτικές σχολές = http://www.kmitsotakis.gr/doc_view.cfm?ID=1139 Διαβα το όλο
slipknot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 λοιπον το τσεκαρα!για ολες αυτες τις σχολες δεν αναφερει πουθενα δυσλεξια,μονο αθλητικες,υγειονομικες κ ψυχοτεχνικες εξετασεις! Πριν από κάποιο καιρό είχαν διώξει ένα παιδί από στρατιωτική ή αστυνομική σχολή επειδή ήταν δυσλεκτικός, ενώ είχε περάσει κανονικά με τα μόρια του κλπ
eu@ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 τοτε ισως παει αναλογα με το βαθμο δυσλεξιας που εχει...
elven Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Πριν από κάποιο καιρό είχαν διώξει ένα παιδί από στρατιωτική ή αστυνομική σχολή επειδή ήταν δυσλεκτικός, ενώ είχε περάσει κανονικά με τα μόρια του κλπ Το link που έδωσα είναι η ερώτηση για το θέμα που λες
slipknot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Το link που έδωσα είναι η ερώτηση για το θέμα που λες Sorry man, όταν έγραφα δεν είχα κάνει κάνα refresh και δεν είδα το post σου
nickarmy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 δηλαδη αν καταλαβα αν δωσεις με χαρτυι δυσλεξιας δεν περνας σε στρατιωτικες σχολές σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.