tolkki Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράματα. Όταν ανοίγεις επιχείρηση πρέπει να έχεις ένα κεφάλαιο, πρέπει να πάρεις ένα ρίσκο. Μερικοί δεν έχουν τα λεφτά ή/και δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο και τη βγάζουν αλλιώς. Εσύ με το περίπτερο είσαι κυριλέ, εγώ είχα μια γνωστή που άνοιξε περίπτερο, δε τράβαγε και το έκλεισε. Μια επιχείρηση δε σου εξασφαλίζει σίγουρα χρήματα πάντοτε. Αν πάρεις το ρίσκο μπορεί να πετύχει, μπορεί και όχι. Θυμάμαι τα video clubs, παλιά βγάζανε πολλά. Τώρα... Πριν το παρω κοιταξα το βιβλια του.Δεν θα το επαιρνα στα τυφλα.Και δεν ειχα σκοπο να το παρω αν δεν ηταν τοσο επικερδες.Ειναι εξω απο Δημοσιο Νοσοκομειο.Κεφαλαιο δεν ειχα.Εβαλα εγγυηση το σπιτι και πηρα δανειο.Σε εναμιση χρονο θα εχω κανει αποσβεση.Ηδη το εχω 6 μηνες. Υπαρχουν τρελες ευκαιρειες που αν ψαχτεις καλα σιγουρα θα παρεις κατι καλο. Με μια γρηγορη ματια που εριξα στις αγγελιες υπαρχει πολυ πραγμα μεχρι και κυλικεια σε δημοσιες υπηρεσιες (εκει να δεις φραγκα)
slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Πριν το παρω κοιταξα το βιβλια του.Δεν θα το επαιρνα στα τυφλα.Και δεν ειχα σκοπο να το παρω αν δεν ηταν τοσο επικερδες.Ειναι εξω απο Δημοσιο Νοσοκομειο.Κεφαλαιο δεν ειχα.Εβαλα εγγυηση το σπιτι και πηρα δανειο.Σε εναμιση χρονο θα εχω κανει αποσβεση.Ηδη το εχω 6 μηνες.Υπαρχουν τρελες ευκαιρειες που αν ψαχτεις καλα σιγουρα θα παρεις κατι καλο. Με μια γρηγορη ματια που εριξα στις αγγελιες υπαρχει πολυ πραγμα μεχρι και κυλικεια σε δημοσιες υπηρεσιες (εκει να δεις φραγκα) Σωστός. Α και εννοείται ότι για να "τρέξεις" μια επιχείρηση, απ' τη μικρότερη μέχρι τη μεγαλύτερη θέλει και μυαλό.
tolkki Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Σωστός. Α και εννοείται ότι για να "τρέξεις" μια επιχείρηση, απ' τη μικρότερη μέχρι τη μεγαλύτερη θέλει και μυαλό. Σαφως και θελει μυαλο. Επισης θελω να προσθεσω οτι αυτη η εποχη ειναι αρκετα καταλληλη να αγορασεις επιχειρηση γιατι περα του οτι αν θες να την πουλησεις στο μελον που θα εχει περασει η κριση θα πουλησεις αερα πολλα περισσοτερα απ'οσα εδωσες,τωρα μπορεις να αγορασεις και στην μιση τιμη απ'οσα ζητανε αν τους πας το χρημα ζεστο μπροστα τους και τους πεις "το θελω τωρα"
ikaruga24 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Σωστός. Α και εννοείται ότι για να "τρέξεις" μια επιχείρηση, απ' τη μικρότερη μέχρι τη μεγαλύτερη θέλει και μυαλό. Ολες οι επιχειρησεις θελουν μυαλο για να τρεξουν. Το βασικοτερο ειναι, αναλογα με το αντικειμενο, το μερος που θα το ανοιξεις. Δεν εχει σημασια αν ειναι μικρη η μεγαλη επιχειρηση. Πρωτα το μερος και μετα ερχονται και ολα τα αλλα. Απο Οκτοβρη μερια θα βγουν οι νεες επιδοτησεις για αυτους που θελουν να κανουν το βημα για μια δικια τους επιχειρηση (αυτο περιμενω και εγω) οποτε για οσους το ψαχνουν καπως ειναι η καλυτερη ευκαιρια για οσους δεν θελουν να μπλεξουν με δανεια στις τραπεζες, υποθυκες και αλλα. Ο tolkki εχει απολυτο δικιο σε αυτο που λεει και μαλλον βρισκομαστε στην ιδια κατασταση αν και αυτος εχει ηδη κανει την κινηση. Σειρα μου τωρα.
afentiko7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εξαρτάται απο που ενημερώνεσαι...check your facts (and your sources).Όπως και να έχει,είναι τουλάχιστον αστείο (βλακωδώς) να ισχυρίζεσαι "ενημερωμένος" απο έναν τράκερ,που σου μίλησε κάποιος...κάπου...κάποτε. Γιατί στους τράκερς κυκλοφορούν ζόμπι και όχι άνθρωποι? Τι θες να συγκρίνουμε τώρα, τη ζωή στην Ελλάδα με τον ήλιο και τη ζωή στη σουηδία που κάθονται στο σπίτι και δε βγαίνουν έξω? σίγουρα όμως ο τόνος σου στο κομμάτι που παρέθεσα έδειχνε κάτι παραπάνω απο σιγουριά για τα γραφόμενά σου Ναι βεβαίως. Κάνε κάτι απλό. Πιάσε τα 20 καλύτερα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ στον τομέα του engineering. Ε μετά δες πόσοι γιαπωνέζοι υπάρχουν. Κάνε το ίδιο στα αγγλικά. Θα βρεις ελάχιστους. Τώρα αυτό συμβαινει είτε γιατί οι γιαπωνέζοι είναι φτωχοί (άτοπο), είτε γιατί δε γουστάρουν να φύγουν έξω. Γιατί δε γουστάρουν να φύγουν έξω? Δεν ξέρω, μπορεί να φοβούνται τα αεροπλάνα.
Tenshi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Γιατί στους τράκερς κυκλοφορούν ζόμπι και όχι άνθρωποι? Τι θες να συγκρίνουμε τώρα, τη ζωή στην Ελλάδα με τον ήλιο και τη ζωή στη σουηδία που κάθονται στο σπίτι και δε βγαίνουν έξω? Ενώ ο Έλληνας ο έξω καδριά,που ζέι στην χώρα των γραμμάτων,της κουλτούρας,της ανεμελιάς και των καθαρών ακτών θα πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για τους κρυόπλαστους ασπριδερούς ξανθομπούμπουρες; Χαχαχα,πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δέν έχει επίγνωση των καταστάσεων γύρω του.Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που είναι τόσο αφελής,που μέσα στην ασχετοσύνη του πιστεύει οτι θα βρεί εξίσου αφελή άτομα για να τους πείσει.Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δέν έχει προβληματιστεί ακόμα για το πώς θα βγάλει τα προς το ζήν. Αγαπητέ,θα σου εκμυστηρευτώ κάτι γιατί μάλλον κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου...ο ήλιος δέν θα σου δώσει να φάς.Επίσης δέν υπάρχει Αι Βασίλης,αν και φαντάζομαι οτι το έχεις διαβάσει ήδη απο το internet... Ναι βεβαίως. Κάνε κάτι απλό. Πιάσε τα 20 καλύτερα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ στον τομέα του engineering. Ε μετά δες πόσοι γιαπωνέζοι υπάρχουν. Κάνε το ίδιο στα αγγλικά. Θα βρεις ελάχιστους. Τώρα αυτό συμβαινει είτε γιατί οι γιαπωνέζοι είναι φτωχοί (άτοπο), είτε γιατί δε γουστάρουν να φύγουν έξω. Γιατί δε γουστάρουν να φύγουν έξω? Δεν ξέρω, μπορεί να φοβούνται τα αεροπλάνα. H μπουρδα,της μπουρδας...ω μπούρδα.Και γιατι USA και όχι Γερμανία;Γιατι Uk και όχι Ιταλία;Γιατι μιλάμε για το συγκεκριμένο τμήμα (engineering) την στιγμή που οι άλλοι θα πρέπει να μαθαίνουν απο τους Ιάπωνες; Και αυτά απο το internet τα διάβασες φαντάζομαι...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Προτείνω να πάψουν άμεσα οι χαρακτηρισμοί. Ακολουθούν πακέτα διακοπών. Ευχαριστώ.
dark_banishing Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ο μέσος σουηδός ξέρει την ελλάδα από την μια βδομάδα διακοπές που έχει έρθει το καλοκαίρι και φυσικά και του άρεσε. Αν έπρεπε να ζήσει στην αθήνα δεν θα άντεχε ούτε ένα μήνα. Από όσους φίλους σουηδούς και γενικότερα σκανδιναβούς, που έχουν ζήσει ελλάδα πάνω από τρεις μήνες, έχω ζητήσει να μου περιγράψουν την χώρα, η πρώτη λέξη που μου λένε είναι "χάος". Η αναλογία μισθος / κόστος ζωής είναι πολύ καλύτερη, και για τα τεχνολογικά επαγγέλματα ακόμα περισσότερο, αφού η ελλάδα είναι ανύπαρκτη σε αυτό τον τομέα.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ο μέσος σουηδός ξέρει την ελλάδα από την μια βδομάδα διακοπές που έχει έρθει το καλοκαίρι και φυσικά και του άρεσε. Αν έπρεπε να ζήσει στην αθήνα δεν θα άντεχε ούτε ένα μήνα. Από όσους φίλους σουηδούς και γενικότερα σκανδιναβούς, που έχουν ζήσει ελλάδα πάνω από τρεις μήνες, έχω ζητήσει να μου περιγράψουν την χώρα, η πρώτη λέξη που μου λένε είναι "χάος". Η αναλογία μισθος / κόστος ζωής είναι πολύ καλύτερη, και για τα τεχνολογικά επαγγέλματα ακόμα περισσότερο, αφού η ελλάδα είναι ανύπαρκτη σε αυτό τον τομέα. Και η Αθηνα ειναι και το "καλυτερο" μερος στην Ελλαδα με διαφορα απο οποιαδηποτε αλλη πολη και μερος (αναλογικα). Φαντασου να τους ελεγες να πιασουν κεντρικα και βορεια. Μπορει να καναν και κανενα χαρακιρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.