PeTr2oS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Και εκει που λες θα παρω μια αδεια να ξεκουραστώ και εγώ βρε αδερφέ, δεν εχω πάρει ολο το χρόνο αρα θα εχω και τισ 21 ημέρες (απο το νόμο) πας στο αφεντικό σου και σου λέει εχει μονο 9 μέρες.Που είναι οι άλλες 12??? Ποιος Ξέρει να μου πει???
sleepy_head Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 τουλάχιστον θα τα πληρωθείς? Αν και εδώ δεν σε πληρώνει καλά καλά το μηνιάτικο, την άδεια θα σου πληρώσει...
alex89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 η λυση ειναι ο δημοσιος τομεας Δυστυχώς γιατί έτσι έχουμε φτάσει να δουλεύουν οι μισοί Έλληνες χωρίς ωράριο, με ένσημα που άμα θέλει στα κολλάει ο εργοδότης και με βασικό μισθό χαμηλότερο από του δημόσιο υπάλληλο.
PeTr2oS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 τουλάχιστον θα τα πληρωθείς? Αν και εδώ δεν σε πληρώνει καλά καλά το μηνιάτικο, την άδεια θα σου πληρώσει... τωρα εβγαλε να μου κοψει μια επιταγή 10000000 ευρώ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δικαιούσαι (χοντρικά) 2 ημέρες άδειας ανά μήνα εργασίας. Από πότε εργάζεσαι στο συγκεκριμένο κατάστημα;
PeTr2oS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δικαιούσαι (χοντρικά) 2 ημέρες άδειας ανά μήνα εργασίας. Από πότε εργάζεσαι στο συγκεκριμένο κατάστημα; 10 μηνεσ αρα 10 χ 2 = 20. αντε κανα 2 μερεσ κατω για να ειμαι οκ 18-19!!!! Γιατι 9 οεο???
yioula Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 προυποθεση οτι εχεις ορεξη για δουλεια.... 1. αν π ρ α γ μ α τ ι κ α δε στεναχωρησεις τους γονεις σου....ΦΥΓΕ! Αμερικα, γερμανια, αγγλια απλα παρε το καπελακι σου και ΦΥΓΕ!!! Εκει ο ιδρωτας σου πιανει τοπο... 2.πολυ πιο απλα,ευκολα αλλα αργα.... κανε τα.. μερεμετια σε αυτο που ξερεις... στησιμο γουιντοους , δικτυακια, εκτυπωτες, πριζες (φτιαξε και κανα πολυφωτο σε καμια θεια) , αντιβαιρους, προτασεις για νεο εκτυπωτη, φορματ μετα απο 2-3 χρονια κλπ, θα βγαλεις σιγουρα πολυ περισσοτερα απο 700 / μηνα.. αλλα.. τρεξιμο, χαμογελο,εξυπηρετηση και λογικες οχι φθηνες χρεωσεις... Μακρια απο ΤΕΒΕ - μαγαζια-εμπορευμα κλπ προς το παρον, αν δικτυωθεις και θελουν παροχη υπηρεσιων κανε εναρξη στο σπιτι σου.... Φυγε απ' το υπαλληλικι..τα χρονια περνανε... Ο θεος μαζι σου....
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 προυποθεση οτι εχεις ορεξη για δουλεια.... 1. αν π ρ α γ μ α τ ι κ α δε στεναχωρησεις τους γονεις σου....ΦΥΓΕ! Αμερικα, γερμανια, αγγλια απλα παρε το καπελακι σου και ΦΥΓΕ!!! Εκει ο ιδρωτας σου πιανει τοπο... 2.πολυ πιο απλα,ευκολα αλλα αργα.... κανε τα.. μερεμετια σε αυτο που ξερεις... στησιμο γουιντοους , δικτυακια, εκτυπωτες, πριζες (φτιαξε και κανα πολυφωτο σε καμια θεια) , αντιβαιρους, προτασεις για νεο εκτυπωτη, φορματ μετα απο 2-3 χρονια κλπ, θα βγαλεις σιγουρα πολυ περισσοτερα απο 700 / μηνα.. αλλα.. τρεξιμο, χαμογελο,εξυπηρετηση και λογικες οχι φθηνες χρεωσεις... Μακρια απο ΤΕΒΕ - μαγαζια-εμπορευμα κλπ προς το παρον, αν δικτυωθεις και θελουν παροχη υπηρεσιων κανε εναρξη στο σπιτι σου.... Φυγε απ' το υπαλληλικι..τα χρονια περνανε... Ο θεος μαζι σου.... Ax κοπελα μου ποσο δικιο εχεις. Ελα ομως που για να φυγεις πρεπει να εχεις καπου να πατησεις για εκει που πας. Στα τυφλα δεν μπορεις να πας, θα σε φαν λαχανο η θα φας το κεφαλι σου μονος/η σου πανω πανω στην αγνοια σου. Δεν ειναι ευκολο απλα να φυγεις αν και σιγουρα πολυς κοσμος το σκεφτεται.
eu@ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 πολλοι που ξερω εχουν φυγει στο εξωτερικο κ πραγματι ειναι πολυ καλυτερα...ειχαν βεβαια σταθερη δουλεια πχ δασκαλα,αλλα σιγουρα ειναι 1000 φορες καλυτερα εκτος ελλαδος,τι να λεμε τωρα...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 10 μηνεσ αρα 10 χ 2 = 20. αντε κανα 2 μερεσ κατω για να ειμαι οκ 18-19!!!! Γιατι 9 οεο??? Τι να σου πω, δεν μπορώ να φανταστώ κάποια άλλη ερμηνεία πέρα από το ότι ο εργοδότης κάνει ό,τι του καπνίσει και ποντάρει στο ότι δε θα γίνει καταγγελία.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Τι να σου πω, δεν μπορώ να φανταστώ κάποια άλλη ερμηνεία πέρα από το ότι ο εργοδότης κάνει ό,τι του καπνίσει και ποντάρει στο ότι δε θα γίνει καταγγελία. Σε αυτο συμφωνω και εγω. Ειδικα αν ο εργοδοτης σου ειναι και "γνωστος" σου εκει να δεις.
aledjo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 βρε τι μου θυμιζουν ολα αυτα... τι μου θυμιζουν... αχ ας ειναι καλα οι σερβιτορες... ξεχναω το πονο μου
The_Judas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα... όσοι ξεκινάνε καριέρα τώρα είναι πολύ άτυχοι. Οι εταιρίες ψάχνουν για νέους υπαλλήλους που θα κάνουν τα πάντα με λίγα χρήματα... π.χ Ζητείται τεχνικός-προγραμματιστής-δικτυάς-web designer που θα κόβει και κάνα τιμολόγιο και θα γίνεται και πωλητής οταν δεν έχει δουλειά. Τυχερότεροι κάπως οι παλιοί υπάλληλοι αλλά και αυτοί πια φοβούνται πια την απόλυση.
De@th L0rd Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ε βέβαια αν ένας μπορεί να δουλεύει στα πόστα 2-3 ατόμων κάποιος θα χάσει τη δουλειά του.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ε βέβαια αν ένας μπορεί να δουλεύει στα πόστα 2-3 ατόμων κάποιος θα χάσει τη δουλειά του. Κλασικη τακτικη εταιριας-μπακαλικου. Χεσε ψηλα και.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.