poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 καλά κάτσε να βάλει ο ΟΤΕ mini-dslams (άρχισε από πιο βόρεια) και την κάνω προς τα εκεί πως το θες.εδω δεν εχει mini dslam το περιστερι που ειναι ο μεγαλυτερος δημος και εσενα θα σου βαλουν πεντελη για 10 ατομα. Θα τους πεις το προβλημα και θα σου πουν αυτοι πιο firm θα κατεβασεις.......... εγω παντα με τη draytek ετσι δουλευω, καλη τυχη απλα καλο θαηταν για αρχη να βαλει αλλο ρουτερ.διοτι αμα εχει παθει κατι η γραμμη και δεν παει παραπανω οτι και να κανει με firmware δεν θα αλλαξει κατι.συν οτι μπορει να του πουν κατεβασε τοσα firmware.και εφοσον επαιζε τοσο καιρο καλα μπορει κατι πραγματι να ειναι στην γραμμη και το firmware να ειναι σωστο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 πως το θες.εδω δεν εχει mini dslam το περιστερι που ειναι ο μεγαλυτερος δημος και εσενα θα σου βαλουν πεντελη για 10 ατομα. άρχισαν να βάζουν βορειότερα σε μικρότερους δήμους και θα έρθουν και από εδώ, μην ξεχνάς ότι θα έρθει και το vdsl αργά ή γρήγορα και πρέπει να είναι έτοιμα αυτά
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 άρχισαν να βάζουν βορειότερα σε μικρότερους δήμους και θα έρθουν και από εδώ, μην ξεχνάς ότι θα έρθει και το vdsl αργά ή γρήγορα και πρέπει να είναι έτοιμα αυτά mini dslam υπαρχουν και πιο παλια.αλλα απο το ενα mini dslam μεχρι dslam ανα 300 μετρα πχ για vhdsl αντι για vdsl ειναι πολυ μακρινο.γιατι αν θυμαμε καλα ελεγαν το 2010 -2012 ftth το οποιο μαλον τωρα εγινε vdsl σε λιγο καιρο θα το ριξουν σε isdn και στο τελος θα ολοκληρωθει το 2020 σε pstn:P/ελλαδα ειμαστε οποτε οτι ΘΑ Ερθει το vdsl μου θυμιζει μακρινο ονειρο που σιγουρα πριν 2010 δεν παιζει.ειδικα αν βαλουμε οτι ειμαστε ελλαδα και οτι θα γινει 2-3 χρονια μετα απο τοτε που το λενε οπως το μετρο και θα γινει σε μικροτερο ποσοστο απο αυτο που ειπανβ αρχικα αφου καποιοι θα φανε λεφτα ε σε βλεπω για πολυ καιρο με adsl ακομα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 πιλοτικό πάντως έχει αρχίσει από πέρσυ... μπορεί να μην είμαι στα 300 μέτρα αλλά θα είμαι σίγουρα κάτω από τα 1000, άρα και πάλι ευχαριστημένος θα είμαι ακόμα και με adsl2+... για ftth έλεγαν από το 2012-13 και μετά
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 καλη υπομονη.θα τραγουδαμε παρεα.ποτε θα κανει ξαστερια
CyberDreamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 @poulinos ..ναι συμφωνώ μαζί σου - αλλά ήρθε ο ΟΤΕ με το μηχανηματάκι μέτρησαν και lockarei σταθερά στα 18mbit! οποτε μάλλον firmware είναι...
CyberDreamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 παιδιά, η υποστήριξη της draytek στην Ελλάδα είναι μάπα... ακόμα περιμένω τηλ. !!! και δεν το βλέπω για σήμερα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 καλά αν ήταν να ζούμε βάση τον ΑΝ δεν πρόκειται να κάναμε κάτι
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Και αν φαω κανα brick! ? εχω κανει τα απειρα firmware update και μονο 2 εχουν αποτυχει.το ενα επειδη καταλαθος το εκανα ασυρματα και το αλλο επειδη το ρουτερ ειχε προβλημα.κατα τα αλλα στα αλλα 1000 firmware updates δεν μου εχει αποτυχει κανενα.το ιδιο και σε bios update. και παει λεγοντας.,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.