Προς το περιεχόμενο

Draytek Vigor 2800 series

CyberDreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

έχω 24Mbit με connx, Σέρρες κέντρο απόσταση από ΟΤΕ κανα 600μ σε ευθεία..

έχω το vigor 2800 με E11 firmware (2.8.2) ..τον τελευταίο καιρό...

το maximum κλείδωμα είναι

Up Speed 1019400

Down Speed 13451400

SNR Margin 9.0

Loop Att. 12.5

στην καλύτερη το down speed είναι 14 mbit και κάτι...

ενώ στη χειρότερη φτάνει στα 11mbit και σπάνια στα 4mbit...

πριν κανα 6μηνο κλείδωνε στα 17-19mbit... ήρθε από ΟΤΕ τεχνικός μέτρησε και είδε κλείδωμα στα 16-18mbit... τα ίδια snr/loop

τι να παίζει;

έχει κανείς ίδιο router με καμια ρύθμιση η firmware διαφορετικό που να πρόσεξε διαφορά....

Δημοσ.

Μπορει να σε στενοχωρησω με αυτο που θα γραψω, αλλα αν και το ρουτερ σου ειναι μια-δυο κλασεις καλυτερο απο τα λεγομενα καλα του εμποριου, αντιμετωπιζει προβληματα συγχρονισμου, αλλα μονο στην Ελλαδα και αυτο λογω γραμμων. Το πουλαγα καποια στιγμη αλλα λογω των ανωτερων τωρα βαζω το 2700 και οχι με το τελευταιο firmware. δες μηπως καποιο παλιοτερο firmware σου παιζει καλυτερα

Δημοσ.

καταρχην αμα εχεις ενα αλλο ρουτερακι δοκιμασε το για να δεις ποσο κλειδωνει.αμα πιανουν τα χερια σου μπορεις να κανεις και μια δοκιμη στον κατανεμητη του σπιτιου σου βγαζωντας εκτος ολο το διαμερισμα και βλεπεις και εκει ποσο κλειδωνει.αμα κλειδωνει παλι χαμηλα απλα κατι εχει γινει στην γραμμη σου που ο οτε δεν προκειτα να το φτιαξει.δεν εισαι ο πρωτος που κλειδωνε 17-18 και ξαφνικα για καποιο χ y λογο επεσε πιο χαμηλα.εχω δει να γινετε και αυτο απο οξειδωμενο καλωδιο σε ενωση σε κατανεμητη η box.μεχρι εκει μπορεις να το δεις και εσυ αλλα πιο πισω αν εχει γινει κατι σε καφαο η οτιδηοποτε αλλο αυτο το ξεχνας.

Δημοσ.

@poulinos αν και δοκίμασα και με άλλο modem .. Θα ξαναδοκιμάσω.. για δε θυμάμαι που κλειδώνει... με άλλο.. γκουχου..

@100 010 00 ...υποψιάζομαι και εγώ το firmware αλλά που θα βρώ κ παλαιότερη έκδοση;... και απο την άλλη δέχεται downgrade;... απο την άλλη φαντάζομαι έχεις δεί στην σελίδα της draytek που έχει τα firmware έκει αναφέρει καποια Exx που δεν είναι για συγκεκριμένες χώρες αλλα λέει για προβλήματα συγχρονισμού.. οπότε λέω μήπως πρέπει να δοκιμάσω... απο κείνα.. αλλα μη χαλάσω κανα router..

τι λές;;..

Δημοσ.

συνυθως ολα κανουν downgrade.απλα κατεβασε τα firmware απο πριν ωστε αμα με καποιο δεν συγχρονιζει να μπορεις να περασεις καποιο σωστο.και παντα με καλωδιο η αναβαθμιση.αλλα πριν κανεις αυτο δοκιμασε με καποιο αλλο μην φταιει η γραμμη και δοκιμαζεις τσαμπα

Δημοσ.
........@100 010 00 ...υποψιάζομαι και εγώ το firmware αλλά που θα βρώ κ παλαιότερη έκδοση;... και απο την άλλη δέχεται downgrade;... απο την άλλη φαντάζομαι έχεις δεί στην σελίδα της draytek που έχει τα firmware έκει αναφέρει καποια Exx που δεν είναι για συγκεκριμένες χώρες αλλα λέει για προβλήματα συγχρονισμού.. οπότε λέω μήπως πρέπει να δοκιμάσω... απο κείνα.. αλλα μη χαλάσω κανα router..

τι λές;;..

Εχεις δικιο και επειδη νομιζα οτι το ηξερες δε το ανεφερα........ ΔΕΝ θα βαλεις οποιο ναναι γιατι δε θα παιξει επειδη τα firm της draytek δεν ειναι για ολες τις χωρες........ βρες το τηλ. της αντιπροσωπειας που ειναι καπου στην αθηνα (δε τοχω προχειρο αυτη τη στηγμη) και θα σου πει. Προσεξε με τα draytek δε κανουμε οτι ναναι, μη φας κανα brick ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα 600 μέτρα είναι πολλά...ίσως να έκανε και καμιά αλλαγή ο ότε....

πολλά τα 600 μέτρα? :o

τι να πούμε και εμείς στα 2200... (13-14mbit)

Δημοσ.
πολλά τα 600 μέτρα? :o

τι να πούμε και εμείς στα 2200... (13-14mbit)

μην παραπονιεσαι thresh.και εσυ μια χαρα εισαι εχεις και θεα.:P οπως λεμε η θεα ή adsl:P

Δημοσ.

Θα τους πεις το προβλημα και θα σου πουν αυτοι πιο firm θα κατεβασεις.......... εγω παντα με τη draytek ετσι δουλευω, καλη τυχη

• Super Moderators
Δημοσ.
μην παραπονιεσαι thresh.και εσυ μια χαρα εισαι εχεις και θεα.:P οπως λεμε η θεα ή adsl:P

καλά κάτσε να βάλει ο ΟΤΕ mini-dslams (άρχισε από πιο βόρεια) και την κάνω προς τα εκεί :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...