antonisid Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Γεια σας.Φτιαχνω ενα e shop τον καιρο αυτο. Εδω και 6 μερες μπαινει ενα iframe στο πανω μερος της σελιδας που περιεχει ενα λινκ.Αυτό το frame εχει 160px height κι ετσι πεταει την σελιδα λιγο πιο κατω.4-5 φορες το αφαιρεσα με επιτυχια αλλα ποτε δε περιμενα τι θ ακολουθησει.Ξαφνικα μου στειλε mail η google οτι η σελιδα μου ειναι infected και αν δε το διορθωσω θα με βγαλει απ τα αποτελεσματα καθως πολλοι χρηστες (οπως κι εγω) κόλησαν ιό στον υπολογιστη τους.Μπαινοντας τωρα στο site μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι κακοβουλη μ επιλογες "μακρυα απο δω" , "ειδοσος" . Φυσικα το εβγαλα απ την υπογραφη μου στο ινσομνια κι ελπιζω κανεις απο δω μεσα να μην τρέχει τωρα με το pc του επειδη ισως εκανε κλικ στην υπογραφη μου. Απλα θα θελα αν έχει καποιος εμπειρια σε κατι αντιστοιχο να δωσει πληροφοριες γιατι ειναι επειγον Φυσικα επικοινωνησα και με την εταιρεια hosting για να μου στειλουν οδηγιες.
hkosmidi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αν το αφαίρεσες με επιτυχία μπορείς να ειδοποιήσεις τη google, μέσω των webdeveloper tools νομίζω. Το είχα πάθει και με το που το αφαίρεσε σε λίγο καιρό "επανήλθε"
gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Κάνε αναβάθμιση του λογισμικού που χρησιμοποιείς για το site σου και ψάξε στο google για iframe injection ή iframe exploit για να μάθεις πως να τον αφαιρέσεις.Συνήθως βρίσκεται στο header.php ή στο footer.php
antonisid Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Προς το παρων αφαιρεσα τα iframes απ το file manager του Plesk διοτι με το που τα κατεβαζα στον δισκο χτυπαγε το avg και δε γινοταν να τα κανω edit.Επισης αλλαξα κωδικο FTP.Ηθελα να ρωτησω τι permissions πρεπει να χει το index.php διοτι μονο εκει μπηκε το iframe (στο index.php του www folder αλλα και στα αντιστοιχα των languages-greek-english)
bikey77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Σε ποιον σέρβερ είναι το site σου? Είχα κι εγώ ένα παρόμοιο περιστατικό πρόσφατα. Αν θέλεις, στείλε pm.
antonisid Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Σε ποιον σέρβερ είναι το site σου? Είχα κι εγώ ένα παρόμοιο περιστατικό πρόσφατα. Αν θέλεις, στείλε pm. Εχεις pm
CyberCr33p Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ηθελα να ρωτησω τι permissions πρεπει να χει το index.php διοτι μονο εκει μπηκε το iframe (στο index.php του www folder αλλα και στα αντιστοιχα των languages-greek-english) Τα αρχεία συνήθως 644 και οι φάκελοι 755.
Dr_Michael Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Σε ποιον σέρβερ είναι το site σου? Είχα κι εγώ ένα παρόμοιο περιστατικό πρόσφατα. Αν θέλεις, στείλε pm. Δεν έχει σχέση ο server. Συνήθως αυτοί οι ιοί ανεβαίνουν μέσω FTP από τον υπολογιστή του χρήστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.