Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση κάρτας μετά απο 2 χρόνια?

gto234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην αναρωτιέστε είναι το e-shop.

2 βδομάδες βέβαια έχουν περάσει και ελπίζω να έρθει αύριο.

Πολύ μεγάλη καθυστέρηση το θεωρώ.Τουλάχιστον στο πλαίσιο πας και στην αλλάζουν αυθημερόν!

Πάντως ούτε αυτη που θα μου δώσουν την έχουν στο site τους...μάλλον έχουν τίποτα στοκ ποιός ξέρει...καλά να δουλεύει κι ας είναι απο στοκ τι με νοιάζει..παιχνίδια ούτως ή άλλως δεν παίζω ;-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε παρομοια κατασταση βρισκομαι και γω με τον φιλο αλλα απο πλαισιο.

Στις 26/02/07 ειχα αγορασει μια xfx 8800gtx, στις 20/06/07 η καρτα καηκε, την πηγα πλαισιο και μου την αντικατάστησαν την επομενη μερα με μια evga 8800gtx (ευτυχως), η evga αρχησε τα κολληματα πριν περιπου 2 βδομαδες, παγωμα συστηματος, γραμμες στην οθονη εως και καθολου ανοιγμα της οθονης.

Απο μια ματια που εριξα στο site τους ειδα πως ολες τις evga τις δινουν με 3 χρονια εγγυηση, ενω τις αλλες εταιρειες για 2, αγχωθηκα λιγο μηπως τοτε αυτο δεν ισχυε γιατι εχω χασει την 2ετια για 9 μερες, τελος παντων με καλυπτει.

Τι καρτα νομιζετε οτι θα μου δωσουν? τι μπορω να απαιτησω? μπορω να ζητησω πιστωση και να παρω μια 295 με εκπτωση? (θελω οπως δηποτε hdmi) O υπαλληλος μου ειπε οτι η πιστωση μπορει να ειναι και τα μισα λεφτα απο αυτα που ειχα δωσει, αναλογα ποσο κοστολογειτε τωρα μια 8800 gtx (κοστολογειτε?), τοτε ειχα δωσει 479 ευρω.

Οι μαρκες που βλεπω σε 295 ειναι Gainward, Palit, PNY . Καλες ειναι αυτες?

Δημοσ.

εγω οσες φορες εχω παρει πιστωτικο στο πλαισιο ! ειναι ακριβως με οσα λεφτα ειχα πληρωσει.. και μια μητρικη πριν κανα 6 μηνο πηρα την ιδια μου δωσαν και 50 ευρω! επειδη ειχα δωσει παραπανω..

ολες οι 295 εχουν τις ιδιες επιδοσεις.. απλα η evga εχει καλυτερη εγγυηση και καλυτερα προγραμματα για oc

Δημοσ.
εγω οσες φορες εχω παρει πιστωτικο στο πλαισιο ! ειναι ακριβως με οσα λεφτα ειχα πληρωσει.. και μια μητρικη πριν κανα 6 μηνο πηρα την ιδια μου δωσαν και 50 ευρω! επειδη ειχα δωσει παραπανω..

ολες οι 295 εχουν τις ιδιες επιδοσεις.. απλα η evga εχει καλυτερη εγγυηση και καλυτερα προγραμματα για oc

Σιγα μην μου δωσουν 479, εχουν περασει 2 χρονια.

Το ξερω , για θεμα ποιοτητας μιλαω, (ειδα xfx και evga), παντως σε καλο μου βγηκε, παρακαλουσα να καει, σε κανα μηνα θα πηγενε στο ντουλαπι.

Δημοσ.

Σε παρομοια κατασταση βρισκομαι και γω με τον φιλο αλλα απο πλαισιο.

Στις 26/02/07 ειχα αγορασει μια xfx 8800gtx, στις 20/06/07 η καρτα καηκε, την πηγα πλαισιο και μου την αντικατάστησαν την επομενη μερα με μια evga 8800gtx (ευτυχως), η evga αρχησε τα κολληματα πριν περιπου 2 βδομαδες, παγωμα συστηματος, γραμμες στην οθονη εως και καθολου ανοιγμα της οθονης.

Απο μια ματια που εριξα στο site τους ειδα πως ολες τις evga τις δινουν με 3 χρονια εγγυηση, ενω τις αλλες εταιρειες για 2, αγχωθηκα λιγο μηπως τοτε αυτο δεν ισχυε γιατι εχω χασει την 2ετια για 9 μερες, τελος παντων με καλυπτει.

Τι καρτα νομιζετε οτι θα μου δωσουν? τι μπορω να απαιτησω? μπορω να ζητησω πιστωση και να παρω μια 295 με εκπτωση? (θελω οπως δηποτε hdmi) O υπαλληλος μου ειπε οτι η πιστωση μπορει να ειναι και τα μισα λεφτα απο αυτα που ειχα δωσει, αναλογα ποσο κοστολογειτε τωρα μια 8800 gtx (κοστολογειτε?), τοτε ειχα δωσει 479 ευρω.

Οι μαρκες που βλεπω σε 295 ειναι Gainward, Palit, PNY . Καλες ειναι αυτες?

Αν παρω καρτα nvidia με hdmi, θα πρεπει να συνδεσω το spdif της μητρικης πανω στην καρτα για να παρω ηχο?

Υπαρχει διαφορα σε ποιοτητα εικονας dvi-hdmi?

Aν μπορει καποιος να απαντησει με βεβαιότητα γιατι σημερα πρεπει να αποφασησω με τι θα αντικαταστησω την 8800gtx.

Δημοσ.

Και με GTX285-275 να στη αντικαταστησουνε να πετας απο τη χαρα σου θα πρεπει...

Ηχο περνεις αν το HDMI ειναι 1.1 και πανω (καλυτερα βεβαια 1.3 για HD ηχο αλλα οκ...)

δες εδω http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI#Version_1.3 στο πινακακι προσ τα κατω αυτα που παρεχουν οι εκαστωτε versions

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...