Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση κάρτας μετά απο 2 χρόνια?

gto234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

μετά απο 2 χρόνια που πήρα το pc ξαφνικά χάλασε η κάρτα γραφικών (κυριολεκτικά όμως ξαφνικά,ούτε oc ούτε τίποτα δεν είχα πειράξει,εξάλλου έχω σταματήσει να ασχολούμαι..).Το λοιπόν ψάχνω την απόδειξη,τους παίρνω τηλ (γνωστό μαγαζί) και για καλή μου τύχη η κάρτα έχει 3 χρόνια εγγύηση!

Το θέμα είναι όμως τωρα ότι δεν υπάρχει η ίδια και ότι εγώ την είχα πάρει 96€+ΦΠΑ τότε (7600GT).Με αυτά τα λεφτά παίρνω σήμερα μια 9600GT που φυσικά είναι πολύ καλύτερη.Το θέμα είναι τώρα τι δικαιούμαι εγώ και τι είναι σωστό να πράξει το μαγαζί.Μου δίνει μια αντιστοίχων δυνατοτήτων (η οποία κάνει 40€) ή μου δίνει μια αντίστοιχης τιμής?Μου είπαν ότι αν δεν βρεθεί η ίδια τότε θα μου κόψουν πιστωτικό.Τι πιστωτικό,96€+ΦΠΑ?

Θα ήθελα την άποψη των ειδικών παρακαλώ!

Δημοσ.

Βασικά, είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το ίδιο ή καλύτερο προϊόν, και αν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, τότε κάνουν συνήθως πίστωση. Οπότε μάλλον με καμία 8400 μάλλον σε βλέπω...

Δημοσ.

Μου πρότειναν να μου την αλλάξουν με μια ίδια άλλης μάρκας αλλά εγώ είχα επιλέξει την δικιά μου επίτηδες χωρίς ανεμιστηράκι για να μην κάνει θόρυβο.Έτσι αυτή που μου προτείνουν έχει ανεμιστηράκι οπότε δεν μου κάνει..

Μήπως να τους ζητήσω πίστωση να τελειώνουμε?Με συμφέρει νομίζω (αν φυσικά μου πιστώσουν το ίδιο ποσό..)

Δημοσ.
Μου πρότειναν να μου την αλλάξουν με μια ίδια άλλης μάρκας αλλά εγώ είχα επιλέξει την δικιά μου επίτηδες χωρίς ανεμιστηράκι για να μην κάνει θόρυβο.Έτσι αυτή που μου προτείνουν έχει ανεμιστηράκι οπότε δεν μου κάνει..

Μήπως να τους ζητήσω πίστωση να τελειώνουμε?Με συμφέρει νομίζω (αν φυσικά μου πιστώσουν το ίδιο ποσό..)

Αν είχες πάρει silent και σου δίνουν με ανεμιστήρα, να πεις πως δεν δέχεσαι την αλλαγή. (Δεν είναι αντίστοιχο το προιον). Ή ζήτα κάτι άλλο, ή ρώτα για πιστωτικό.

Δημοσ.

κανονικα πρεπει να σου δωσουν κατι ιδιο η καλητερο....με 40ευρω καμια 8400 θα ειναι που μια 5700 ειναι καλητερη....

Σε ενα φιλο μου που ειχε 8800gt και χαλασε μεσα στο μηνα που πηρε ετοιμη συνθεση οταν πηγε να την αλαξει του εβαλαν 9800gtx+

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν μου κάνουν αλλαγή με καμμία κάρτα των 40€ έστω και silent είμαι υποχρεωμένος να την δεχτώ?

Δημοσ.
Το θέμα είναι αν μου κάνουν αλλαγή με καμμία κάρτα των 40€ έστω και silent είμαι υποχρεωμένος να την δεχτώ?

Εαν ειναι καλύτερων χαρακτηριστικών, έστω και ελάχιστα είσαι υποχρωμένος ναι.

Οι μόνες περιπτώσεις να μη δεχτείς είναι πχ να μην είναι παθητικής ψύξης, ή κατασκευαστή που δεν προτιμάς ή να έχει χειρότερα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε??? 7600gt αλλαγή με 8400????

Καμιά 9600 silent ζήτα, ίδια σειρά είναι, δεν μπορούν να σου αρνηθούν.

Δημοσ.

Τελικά με πήραν και μου είπαν να την αλλάξουν με μια asus 8600GT silent οπότε τους είπα ΟΚ.Πάλι κερδισμένος είμαι..:-)

Δημοσ.
Τελικά με πήραν και μου είπαν να την αλλάξουν με μια asus 8600GT silent οπότε τους είπα ΟΚ.Πάλι κερδισμένος είμαι..:-)

Eλεος...

Ανετα στην αλλαζαν με 9600 GT Silent........το λιγοτερο..

Δημοσ.

Ε, και για την 8600gt αφού είναι διαθέσιμη δεν μπορει να παραπονεθεί. Πρέπει να του δώσουν σώνει και καλά ότι πιο cutting edge έχουν;

Δημοσ.

απο τη στιγμη που του δινουν κατι νεοτερο απο αυτο που εχει, δεν μπορει να πει τπτ. μονο μην ειναι απο το stockhouse!!! γιατι αυτη τη στιγμη δεν βλεπω 8600 πουθενα στο site τους!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...