Προς το περιεχόμενο

νεον σε λαπτοπ

vtsafantakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδιά, μου έχουν μείνει 2 ζευγάρια νέον απο τον παλιο μ desktop και τώρα έχω μεταβεί σε laptop. Το θέμα είναι μπορώ να τα συνδέσω μέσο usb προκειμένου να τα χρησιμοποιήσω. ?? τι πρέπει να κάνω.??

thanks a lot

Δημοσ.
καλησπερα παιδιά, μου έχουν μείνει 2 ζευγάρια νέον απο τον παλιο μ desktop και τώρα έχω μεταβεί σε laptop. Το θέμα είναι μπορώ να τα συνδέσω μέσο usb προκειμένου να τα χρησιμοποιήσω. ?? τι πρέπει να κάνω.??

thanks a lot

ισως πρεπει να κανεις καμια μοντα με συνδεση στο data καλωδιο του usb γιατι τα 2 που παιρνουν ρευμα ειναι αν δεν κανω λαθος 5 βολτ

εχω προσπαθησει κι εγω να κανω ανεμιστηρα usb αλλα ολα θελουν παραπανω ρευμα

Δημοσ.
Τι σκοπεύεις να κάνεις δηλαδή? Για εξήγησε και σε μας που δεν ξέρουμε από νεον.

Ή θα βάλει αναρτήσεις για να το σηκώσει λίγο ποιό ψηλά και να τα βάλει από κάτω!:-D:-D

ή καλό θα ήταν να τα κολλήσεις πίσω από την οθόνη και να την κάνεις σαν τα μοντέλα τηλεόρασης τα οποία έχουν έναν απαλό φωτισμό απο πίσω για να ξεκουράζουν το μάτι!

Χωρίς παρεξήγηση! :-D:-D

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ρεύμα απο usb ( κοκκινο και μάυρο αλλά μέτρατα κιόλας να είσαι σίγουρος!)

Δημοσ.
γιατι το λες;μια χαρα ειναι για τα χριστουγεννα:lol::lol:

Α εγώ γουστάρω με κάτι τέτοια. Και είναι και πρακτικό για το βράδυ με το laptop στο κρεβάτι. Αν μπορούσα να φωτίζω το πληκτρολόγιο με κάποιο τρόπο θα το έκανα.

Έχετε καμιά ιδέα??

Δημοσ.
Α εγώ γουστάρω με κάτι τέτοια. Και είναι και πρακτικό για το βράδυ με το laptop στο κρεβάτι. Αν μπορούσα να φωτίζω το πληκτρολόγιο με κάποιο τρόπο θα το έκανα.

Έχετε καμιά ιδέα??

οκ αν ειναι κατι διακριτικο και ελαφρο,αλλα αν εχει εντονα χρωματα και αναβοσβηνουν ειναι καπως το ολο σκηνικο....μην το κανουμε σαν αυτους που βαζουν μπλε φωτισμο στο δαπεδο του αυτοκινητου και τσιτα τα ηχεια:lol:
Δημοσ.
υπαρχουν usb λεντακια ειδικα για φωτισμο πληκτρολογιων λαπτοπ:-)

υπάρχουν κάτι gadget usb φωτιστικά .. αν κ προσωπικά πιστεύω πως έχουν ξεφύγει οι τιμές ..

:eek:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0378583&catid=110100

Κάτω από τη πληκτρολόγιο υπάρχει κάτι που να μπορεί να μπει και να το φωτίζει?

Γιατί το να έχω ένα πράμα από πάνω δεν μου φαίνεται και ότι καλύτερο.

οκ αν ειναι κατι διακριτικο και ελαφρο,αλλα αν εχει εντονα χρωματα και αναβοσβηνουν ειναι καπως το ολο σκηνικο....μην το κανουμε σαν αυτους που βαζουν μπλε φωτισμο στο δαπεδο του αυτοκινητου και τσιτα τα ηχεια:lol:

Ε ναι εννοείται, τα γύφτικα κι έμενα δεν μου αρέσουν. Ένας απαλός φωτισμός ίσα ίσα για να βλέπεις και να φαίνεται hightech.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...