markosf1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 θέλω να αγοράσω κάτι επαγγελματικά ακουστικά για Dj .. όλοι λένε pioneer και σονυ . έχω τα σονυ αλλά δεν μου αρέσουν και τόσο . άσε που όλοι αυτά έχουν ! καμιά άλλη μάρκα ..με δυνατό μπάσο και καλή ηχομόνωση / γνωρίζει κανείς σχετικά ?
kage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 αν εχεις λεφτα με κλειστα ματια pioneer 3 μοντελα εχει.. αν το χεις απο ινετ κ ebay θα τα βρεις σε νορμαλ τιμες... αν θες περιεργα τοτε δες skullcandy αλλα οχι για πολλα
markosf1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 τα λεφτά τα έχω για τα pioneer , οι περισσότροι αυτά έχουν. και όχι επειδή είναι τα καλύτερα , αυτό κανείς δεν το ξέρει ,τα πέρνουν επειδή επηρεάζονται από τους άλλους , υπάρχουν και άλλες μάρκες ! πάντως συμφωνώ ότι τα pioneer είναι Νο 1 στον εξοπλισμό DJ
kage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 θα σου ελεγα να πας σε κανα μαγαζι να τα δοκιμασεις αλλα χλωμο.ισως ενα μεσα σε μια στοα στο κεντρο αθηνας.. http://www.dj-tips-and-tricks.com/dj-equipment-reviews-dj-headphones.html http://www.the-dj-equipment-guide.com/DJ-headphones.html κοιτα και στις cdieres υπαρχουν ενα σωρο μαρκες αλλα ειναι σιγουρο πως μονο οι pioneer αξιζουν.π.χ. στα turntables δεν νομιζω να θεωρειτε η pioneer σαν καλυτερη.. οποτε δεν εχει να κανει οτι επηρεαζετε η γνωμη απο τους αλλους για μερικα προιοντα
markosf1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 θα το ψάξω λίγο ... το σόνυ δεν λένε και πολλά , μπορεί στο τέλος να καταλήξω και Pioneer HDJ-1000
Finn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Top3 κατ εμέ με σειρά προτεραιότητας: senheiser hd25 mk2,pioneer hdj1000,sony mdr700. Εγώ εχω τα τελευταία!
zenso Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Και η Sennheiser φτιάχνει πολύ καλά ακουστικά,όπως τα HD25.
aledjo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 εγω απορω γιατι αγοραζουν μερικοι τετοια ακουστικα αφου και με 20-30 ευρω ακουστικα κανεις τη δουλεια σου. αφου εγω που δουλευω DJ εχω ψειρες των 3 ευρω για να μη σκυβω συνεχεια να βαλω τα ακουστικα και να μην εχω βαρος στο κεφαλι μου. δουλευω καθε μερα 7 ωρες..... δε παλευεται
markosf1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 με ψείρες ?? πλάκα κάνεις ? ..αν η μουσική είναι χαμηλά και δεν ασχολήσε με μιξάρισμα ,δεν χρειάζεσαι και τίποτα ιδιαίτερο.
Finn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 εγω απορω γιατι αγοραζουν μερικοι τετοια ακουστικα αφου και με 20-30 ευρω ακουστικα κανεις τη δουλεια σου.αφου εγω που δουλευω DJ εχω ψειρες των 3 ευρω για να μη σκυβω συνεχεια να βαλω τα ακουστικα και να μην εχω βαρος στο κεφαλι μου. δουλευω καθε μερα 7 ωρες..... δε παλευεται Εγώ μπορεί να έδωσα 130 για τα σόνυ αλλά ακόμη ακούω πολύ καλά και δουλευω με τ ακουστικά σε χαμηλές εντάσεις. Άμα εσύ θες να δουλεεύεις με ψείρες γιατί είσαι ψείρας (no offence) τότε go on
markosf1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 σωστός ! πρώτα από όλα ... σκεφτόμαστε τα αυτάκια μας !
kaiowas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 κοιτα και στις cdieres υπαρχουν ενα σωρο μαρκες αλλα ειναι σιγουρο πως μονο οι pioneer αξιζουν.π.χ. στα turntables δεν νομιζω να θεωρειτε η pioneer σαν καλυτερη.. οποτε δεν εχει να κανει οτι επηρεαζετε η γνωμη απο τους αλλους για μερικα προιοντα Αυτο ισχυε το 1995...απο τοτε εχουν αλλαξει πααααρα πολλα πραματα. Το οτι μονο τα Pioneer cd players αξιζουν ειναι τουλαχιστον υπερ-υπερβολη. To Denon DNS-5000 ειναι πολυ καλυτερο value for money απο το 1000αρι της Pioneer, πιο πολλες λειτουργιες και πιο πολλες καινοτομιες (ειδικα με samples). Numark, Technics εχουν μπει ολες δυναμικα στον χωρο και εχουν ισαξια μηχανηματα. Η Pioneer απλα στην Ελλαδα ειναι σαν τις BMW, θεωρειτε θεικο αυτοκινητο ακομα και το 316 και ας μην προσφερει τπτ παραπανω απο το παραδιπλα που χει μιση τιμη. Turntable δεν βγαζει η Pioneer απο οσο ξερω. και γω τα Sony εχω, αρκετα καλα αν και σπανε ευκολα στις συνδεσεις, οπως η πλεοψηφια των ακουστικων. Θα συμφωνησω οτι τα senheiser ειναι καλυτερα απο ποιοτητα ηχου κ απο Sony κ απο Pioneer.
aledjo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 με ψείρες ?? πλάκα κάνεις ? ..αν η μουσική είναι χαμηλά και δεν ασχολήσε με μιξάρισμα ,δεν χρειάζεσαι και τίποτα ιδιαίτερο. Εγώ μπορεί να έδωσα 130 για τα σόνυ αλλά ακόμη ακούω πολύ καλά και δουλευω με τ ακουστικά σε χαμηλές εντάσεις.Άμα εσύ θες να δουλεεύεις με ψείρες γιατί είσαι ψείρας (no offence) τότε go on ηρεμιστε ρε παιδια. δε σας ειπα να βαλετε ψειρες. αυτο το κανω εγω προσωπικα και δε μπορει κανεις να μου πει τιποτα. εγω απλα αναφερομαι για τα ακουστικα που αναφερετε που ειναι πανακριβα ενω με ακουστικα πολυ πιο φτηνα κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα. τζαμπα τα λεφτα δηλαδη... δε προσφερει τιποτα περισσοτερο υ.γ. μην ακουσω για μπασα, ενταση κτλ κτλ γιατι το θεμα κατανταει γελιο. υ.γ. και ναι ασχολουμαι και με μιξαρισμα κτλ... με ψειρες! (το θεμα ειναι καθαρο πρακτικο. με τα ακουστικα πρεπει να σκυβεις καθε λιγο και λιγακι να τα βαλεις. + οταν αν τα αφηνεις στο λαιμο, απο τον ιδρωτα και τη τριβη βγαζεις σπυρακια στο σβερκο... καντο για 7 ωρες καθε μερα και θα καταλαβεις τι εννοω)
Finn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Aledjo επί 7 χρόνια το κάνω για 3 μήνες κάθε μέρα κάθε καλοκαίρι. Ούτε σπυράκια είδα στο σβέρκο ούτε καμιά άλλη αλλεργία. Απεναντίας,έχω ακόμη την ακοή μου,η ηχομόνωση που μου προσφέρουν είναι τρομερή και κάνω και καλά τη δουλειά μου.
aledjo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Aledjo επί 7 χρόνια το κάνω για 3 μήνες κάθε μέρα κάθε καλοκαίρι.Ούτε σπυράκια είδα στο σβέρκο ούτε καμιά άλλη αλλεργία. Απεναντίας,έχω ακόμη την ακοή μου,η ηχομόνωση που μου προσφέρουν είναι τρομερή και κάνω και καλά τη δουλειά μου. ε οκ τοτε μπορει να εχω αλλεργια εγω.. αλλα μη μου πεις οτι εχουν διαφορα τα ακριβα απο τα φτηνα ακουστικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.